- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi ananasmango
Hz yunus duasını bolca oku canımKızlar birde hangi duaları okuyorsunuz bu dönemde icim çok karışık çok stresliyim birde çok heyacanlı bunları yenmem lazım biraz
Benim de 4 embriyom var hepsi 5. Gun ama 2 tanesi daha iyi durumda dedi nasip peki transfer sonrasi kaç gün dinleniceksin ben 1 hafta evde kalmak istiyorumİsterim canım tabikidebenim 4tane embriyom var 2 tanesi 3.gün 2 tanei 5.gün de
Senin embriyolar ne durumda
Ben her seferinde sevk alıp öyle gidiyorum canım
Aile hekimliğinde de geçerli olur galiba
Kadın doğum hastanesinden alabliirsin
Çok sevinirim dua zinciri oluşturabiliriz aslindaHz yunus duasını bolca oku canım
Ya Kuddüs esmasını çek ben sana mesaj olarak atayım
Ben zaten sevkli gideceğim için canım sıkıntı olmayacak sonucum çıkana kadar beklerimBenim de 4 embriyom var hepsi 5. Gun ama 2 tanesi daha iyi durumda dedi nasip peki transfer sonrasi kaç gün dinleniceksin ben 1 hafta evde kalmak istiyorum
Etiket ettim seni canımÇok sevinirim dua zinciri oluşturabiliriz aslinda
Yani genelde yatıyorum pek bir belirtisi yok gibi Dr bana iğne falanda vermedi gerçi 11.gün test verelim dedi bakalım olur inşallah5.gündesin yani şuan nasılsın
Aranızda eş kaynaklı tüp bebek yapan var mı kızlar?
Kaçıncı denemeniz
Ilk denemem sizindemi eş kaynaklıKaçıncı denemeniz
Evet bizim de ikinci denememizIlk denemem sizindemi eş kaynaklı
3.gun embriyosu benim inşallah hepimizin güzel sonuçlanır.Evet bizim de ikinci denememiz
İnşallah canım peki çift embriyo mu ?3.gun embriyosu benim inşallah hepimizin güzel sonuçlanır.
Evet çift ama kalitesini falan bilmiyorum sormadım hiç 5.güne ilerleryen olmamış sadece ama Dr kötü bir şey söylemedi senin kaçıncı günİnşallah canım peki çift embriyo mu ?
5.gün benim Allah büyük inşallah anne oluruzEvet çift ama kalitesini falan bilmiyorum sormadım hiç 5.güne ilerleryen olmamış sadece ama Dr kötü bir şey söylemedi senin kaçıncı gün
Aminnnnnnnnnnnnnnn5.gün benim Allah büyük inşallah anne oluruz
Ben de geçen perşembe oldum ve 7 olgun yumurta toplanmıştı. 6 tanesi döllenmiş, donduruldu. Transfer için foliküllerin küçülmesini bekliyoruz. İnşallah 7 bize uğurlu gelirKızlar bende bugün sabah opu oldum 18 yumurta toplandı öğleden sonra embriyolog aradı 7 tane yumurtanın olgun olduğunu söyledi döllenme hakkında yarın sabah bilgi vereceklerini söyledi toplanan yumurta ile olgun yumurta arasında biraz fazla fark olduğunu söyledim doktorun 10 mm üzerinde olan tüm yumurtaları aldığını ama zaten usg de 14mm üzerinde görünen 7 yumurta gördüklerini sayının az olmadığını söyledi hepimiz için hayırlısı olsun bakalım benim ki taze transfer olacak
Çok teşekkür ederim iyi ki yazdınızBen de geçen perşembe oldum ve 7 olgun yumurta toplanmıştı. 6 tanesi döllenmiş, donduruldu. Transfer için foliküllerin küçülmesini bekliyoruz. İnşallah 7 bize uğurlu gelirSayımız aynı olunca yazmak istedim :) Hayırlısı ile hepimiz anne oluruz
Bende bugün transfer için adet olup gittim ama ufak bi kist gördü ve kan istedi. Sonuçlar yüksek geldi ve transferim öbür aya ertelendi