2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim de 4 embriyom var hepsi 5. Gun ama 2 tanesi daha iyi durumda dedi nasip peki transfer sonrasi kaç gün dinleniceksin ben 1 hafta evde kalmak istiyorum

Benim de 4 embriyom var hepsi 5. Gun ama 2 tanesi daha iyi durumda dedi nasip peki transfer sonrasi kaç gün dinleniceksin ben 1 hafta evde kalmak istiyorum
Ben zaten sevkli gideceğim için canım sıkıntı olmayacak sonucum çıkana kadar beklerim
Hatta bugün nasip olursa pozitif alırsam heyet raporunu konuştum.3 ay olana kadar beklerim gibi tedbirli davranmak istiyorum

Kızlar bende bugün sabah opu oldum 18 yumurta toplandı öğleden sonra embriyolog aradı 7 tane yumurtanın olgun olduğunu söyledi döllenme hakkında yarın sabah bilgi vereceklerini söyledi toplanan yumurta ile olgun yumurta arasında biraz fazla fark olduğunu söyledim doktorun 10 mm üzerinde olan tüm yumurtaları aldığını ama zaten usg de 14mm üzerinde görünen 7 yumurta gördüklerini sayının az olmadığını söyledi hepimiz için hayırlısı olsun bakalım benim ki taze transfer olacak

Ben de geçen perşembe oldum ve 7 olgun yumurta toplanmıştı. 6 tanesi döllenmiş, donduruldu. Transfer için foliküllerin küçülmesini bekliyoruz. İnşallah 7 bize uğurlu gelir Sayımız aynı olunca yazmak istedim :) Hayırlısı ile hepimiz anne oluruz

Çok teşekkür ederim iyi ki yazdınızAmin inşallah Allahım hayırlısı ile nasip etsin anne olmayı

Bende bugün transfer için adet olup gittim ama ufak bi kist gördü ve kan istedi. Sonuçlar yüksek geldi ve transferim öbür aya ertelendi

Hayırlısı olsun, kistler embriyonun tutunmasına engel diyorlar. Adetle birlikte yok olur gider üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…