-
- Konu Sahibi ananasmango
hayırlısı olsun canım ekleyim mi listeyeMerhaba kızlar bende temmuz ayinda opu olmustum ilk denemem 4 ekimde transfer olucagim yarin son kontrolum var banada dua edin inşallah hepimiz pozitif sonuclar alalim❤
ben ekimdeki reglimi bekliyorum sürece başlıycaz 2 regli rahim dinlenme olucak dedi doktorum ekimde transfer olcaksın dedi 12 tane dondurulmuş 6.gün embriyom var şuanAdetimin dördüncü günü. Estrofem folik asit d vitamini ile başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Her şey yolundaysa eğer iğne ve fitile geçiş yapacağım. Geçen seferki transferden ilaçlarım duruyor. Onları kullanacağım. Sende durumlar nasıl transfer ne zaman
26 yaşındayım 2 aşılamam var biri tutunup düştü bende tüp bebeğe geçtimKızlar kac yaşındasınız kacinci denemeniz inşallah bu denemelerimiz hepimiz icin mutlu son olur ben 33 yaşındayım nisan ayında başladım tedaviye transferi kendim biraz erteledim çünkü oncesi 1 aşılamam var ve çok fazla yumurta takibim yapıldı 6 ay kadar klomen kullandım biraz vücudum dinlensin istedim prolaktin hormonum hep yüksek ilaçsız asla düşmüyor rahimim sola deviye ve çok fazla regli sancısı çekerim kendimi bildim bileli ilk defa transfer olucam ama çok heyacanlı bi süreç
Hadi hayırlısı olsun bakalım hepimiz icin güzel güzel sonuçlarımizi yazmak nasip olur inşallah26 yaşındayım 2 aşılamam var biri tutunup düştü bende tüp bebeğe geçtim
Çok teşekkürler, 2 yumurta toplandı çok şükür ilk defa 2 yumurtam oluyor çok sevindim. İnsallah kaliteleri de iyidir ve döllenirler çok sağlıklı embriyo olurlar şimdi bunun için dua ediyorum.nasıl geçti canım opun
Merhaba canım ben de 33 yaşındayım temmuz ayında başladım. Pazartesi günü kontrolüm var Muhtemelen transfer hazırlığına başlayacağız.Kızlar kac yaşındasınız kacinci denemeniz inşallah bu denemelerimiz hepimiz icin mutlu son olur ben 33 yaşındayım nisan ayında başladım tedaviye transferi kendim biraz erteledim çünkü oncesi 1 aşılamam var ve çok fazla yumurta takibim yapıldı 6 ay kadar klomen kullandım biraz vücudum dinlensin istedim prolaktin hormonum hep yüksek ilaçsız asla düşmüyor rahimim sola deviye ve çok fazla regli sancısı çekerim kendimi bildim bileli ilk defa transfer olucam ama çok heyacanlı bi süreç
2 ekim transfer tarihim , 2 embriyo transfer edilecek nasipse benimde ☺
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ YUMURTA SAYISI DURUM NUR SEYDA EKİM 2 YUMURTA @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM Arwen27 EKİM
Neden tutmadııgnı bilmiyoruz diye cevap veriyolarPgt olan embriyo da tutunmuyor bunu anlayamıyorum. Doktor pgtden de sağlıklı gelen embriyo tutunamayınca ne cevap veriyorlar? Bir de size rahim filmi çekildi mi histeroskopi falan yapılmış mıydı?
Adetimin dördüncü günü. Estrofem folik asit d vitamini ile başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Her şey yolundaysa eğer iğne ve fitile geçiş yapacağım. Geçen seferki transferden ilaçlarım duruyor. Onları kullanacağım. Sende durumlar nasıl transfer nesürecin nasıl gidiyo canım şuanda bi değişiklik var mı günü belli oldu mu
Maşallah inşallah ilk denemede tutar da bebişlerimize kavuşuruzben ekimdeki reglimi bekliyorum sürece başlıycaz 2 regli rahim dinlenme olucak dedi doktorum ekimde transfer olcaksın dedi 12 tane dondurulmuş 6.gün embriyom var şuan
Yaaa ne güzel ortak noktamız çok seninde nasip olursa ilk gebeliğin mi olucak izmirde bir asm de çalışıyorum evet bilmek bazı şeyleri daha çok yıpratıyor ama olsun iyi düşünelim iyi olsun peki neden lucrin kullandinMerhaba canım ben de 33 yaşındayım temmuz ayında başladım. Pazartesi günü kontrolüm var Muhtemelen transfer hazırlığına başlayacağız.
Polikistik Over görüntüsü var bende
bir aşılama iki çatlatma denemiştim olmadı.
Rahim dinlendirme tedavisindeyim baskılama yöntemi diye geçiyormuş iki tane Lucrin depot yaptım. Şu an 1.5 aydır adet görmüyorum bakalım neler olacak
Bu arada bende ebeyim. Bu işin içinde olup bekleyişte olmak bir tık daha zor galiba. Sen nerede çalışıyorsun? Konu sahibi nur şeyda da hemşireymiş
Sen nerde görev yapiyosun buarada çok memnun oldumYaaa ne güzel ortak noktamız çok seninde nasip olursa ilk gebeliğin mi olucak izmirde bir asm de çalışıyorum evet bilmek bazı şeyleri daha çok yıpratıyor ama olsun iyi düşünelim iyi olsun peki neden lucrin kullandin
Bende bugün transfer için adet olup gittim ama ufak bi kist gördü ve kan istedi. Sonuçlar yüksek geldi ve transferim öbür aya ertelendiMerhaba, dondurulmuş embriyo transferi öncesi haxırlıklar nedir acaba? Doktorunuz her hangi bir test istedi mi sizden? Kan testi, hormon testleri vs..?
Âmin âmin canım inşallah burada bir sürü kişi pozitif sonuç alıp mutluluklarımızı paylaşırızYaaa ne güzel ortak noktamız çok seninde nasip olursa ilk gebeliğin mi olucak izmirde bir asm de çalışıyorum evet bilmek bazı şeyleri daha çok yıpratıyor ama olsun iyi düşünelim iyi olsun peki neden lucrin kullandin
Bende çok memnun oldum ebecimSen nerde görev yapiyosun buarada çok memnun oldum
Yaaa peki nerde tedavi görüyorsun ahhh birde o doğumlara şahit olmak hem çok güzel hem çok yıpratıcı daha once hiç gebelik yaşadın mi bilmiyorum ama o duyguyu çok merak ediyorum çks dinlerken allahım nasip et diye hep dua ediyorum herkeseBende çok memnun oldum ebecim
Bende Kahramanmaraş ve Ankara’da aile hekimliğindeydim.Bingöl’e tayin olduk.Burda kadın doğum hastanesindeyim
Kayseri acıbadem hastanesi Mustafa Taş aslen KayseriliyimYaaa peki nerde tedavi görüyorsun ahhh birde o doğumlara şahit olmak hem çok güzel hem çok yıpratıcı daha once hiç gebelik yaşadın mi bilmiyorum ama o duyguyu çok merak ediyorum çks dinlerken allahım nasip et diye hep dua ediyorum herkese
Bende bursa da tedavi gKayseri acıbadem hastanesi Mustafa Taş aslen Kayseriliyimailem orda canım sen nerde tedavi görüyorsun?
Ya seni o kadar çook iyi anlıyorum kibende hep gebelerden dualar alıyorum konuşuyorum nasıl gebe kaldınız diye dogal kendiliğinden olanlar ne kadar şanslısınız diyorum
İnşallah pozitiflerimizi alıp anneler topiklerine geçeceğiz
bende bursa bahcecide tedavi görüyorum en yakın arkadaşım orda çalışıyor çok yardımcı oldu sağolsun bahcecide tedavi gormek istedim bakalım nasip benim icin de dua iste gebelerindenKayseri acıbadem hastanesi Mustafa Taş aslen Kayseriliyimailem orda canım sen nerde tedavi görüyorsun?
Ya seni o kadar çook iyi anlıyorum kibende hep gebelerden dualar alıyorum konuşuyorum nasıl gebe kaldınız diye dogal kendiliğinden olanlar ne kadar şanslısınız diyorum
İnşallah pozitiflerimizi alıp anneler topiklerine geçeceğiz
İsterim canım tabikideBende bursa da tedavi g bende bursa bahcecide tedavi görüyorum en yakın arkadaşım orda çalışıyor çok yardımcı oldu sağolsun bahcecide tedavi gormek istedim bakalım nasip benim icin de dua iste gebelerindendogum esnasında yapılan dualar kabul olur muş senin kac embriyon var bide uzakta tedavi calisirken zormus inşallah rabbim çabalarımızın karşılığını verir