- 20 Aralık 2020
- 17.087
- 75.644
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.221
Benim transferim anestezili oldu .Daha önce yaşadığım bir rahatsızlık yüzünden bu şekilde önerdi doktorum.Bende sıkışma su içme yoktu açtım zaten canımCanım süreci anlatsana dün neler yaşadın, transferden sonra ne yaptın ?
Allahımm yüzümüzü güldürr nolurBen de birazdan kan vermeye gidicem heyecandan karnım ağrıyor resmen
Güzel bir sonuçla gel buraları şenlendir MelekKizlar gunaydin 2.testimi az once verdim yine bekleme hayatimiz beklemekle geciyor insallah katlanmistir deger
Aaah tamda düşündüğüm gibi artmış gayet güzel kuzumArkadaslar 9.gun 71.17 11.gun 141.74 anlamiyrm iyimi yani
Ya iyi dimi bana az geldide birazAaah tamda düşündüğüm gibi artmış gayet güzel kuzum
Âmin kuzum inşallahKuzum transferin hayırlı olsun allahınnizniyle pozitifle sonuçlanır inşallah bekliyorum heycanlabenimde 3.gün 2 embriyo transfer edilcek test gün ne zaman canısı
Çok güzel bı sonuç çıkacak insallahhhBen de birazdan kan vermeye gidicem heyecandan karnım ağrıyor resmen
Ayy inşaallahÇok güzel bı sonuç çıkacak insallahhh
9 kasımda adet olucam ondan sonra hazırlığa başlayıp gün belirlicek dokturum kuzum :) tahminime 20si gibi olabilir tam belli değil :) ay senin adına çok heycan yaptım 9 gün sonra hayırlı haberi alıcaz allahın izniyleÂmin kuzum inşallah
Sen ne zaman transfer olacaksın test günüm 30 Ekim çiçeğim
Şimdiden haydi hayırlı uğurlu olsun sürecin kuzum9 kasımda adet olucam ondan sonra hazırlığa başlayıp gün belirlicek dokturum kuzum :) tahminime 20si gibi olabilir tam belli değil :) ay senin adına çok heycan yaptım 9 gün sonra hayırlı haberi alıcaz allahın izniyle
Heyecann yaptım birde Ferihamm
Maşallah çok güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimizeee inşallahArkadaslar 9.gun 71.17 11.gun 141.74 anlamiyrm iyimi yani
2 saat olacak çatlayacağım buradaaKızlar bekliyorum daha çıkmadı sonuç
Yarım saate çıkar diye düşünüyorum. 1.5 saat sürer dediler 8:50 gibi kan verdim2 saat olacak çatlayacağım buradaa
Amin inşallah kuzumŞimdiden haydi hayırlı uğurlu olsun sürecin kuzumahh inşallah Rabbimin izniyle gelsin burda güzel haberim
O benden daha heyecanlı