2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

nasıl yaa ben devlet hastanesine 37690 tl ödedim 1 hafta önce sadece transfere acıbadem nasıl bu fiyat olur
Vallahi öyle bebişim ataşehir acıbadem hastanesi. Sadece transfer ücreti 9500 bu arada. Yani ben 2. tranaferimi yapacağım kasım da. 9500 tl ödeyeceğim

Kızlar çok üzgünüm, 10.günüm ve betam 0,1 çıktı kan testinde sizce fitili kullanmaya devam etmeli miyim?
Çiçeğim üzüldüm... Hemen toparlan bak hep diyorum KISMET DEĞİLMİŞ.

Biz hep ne diye dua ediyoruz?
ALLAHIM HAYIRLI İSE NASİP ET - ÖMRÜ UZUN OLACAKSA NASİP ET - SAĞLIKLI OLACAKSA NASİP ET -KAYBETMEYECEKSEM NASİP ET - KEŞKE ÇOCUK YAPMASAYDIM DİYECEKSEM HİÇ OLMASIN - BANA İYİ GELECEKSE OLSUN
diye dua ettik. Olmadı...
Bunu dün de yazmıştım.

ilaçları bana hemen bıraktırdılar. 10 gün içinde adet oluyoruz. Sonra da kasım da 2. transferi yaptırıyoruz. Yani benim doktorum beklemeye gerek yok zaman kaybetmeyelim rahim hazırlıyorken bunu yapalım dedi.
Bakalım senin doktorunun önerisi ne olacak..

Zaten olmamasına üzülmüyoruz kısmet diyoruz bizi yıkan hayal kırıklığına uğratan bu süreçleri bir daha yaşayacak olmak. Bu ağır ilaçları kullanmak 10-12 gün sabırla beklemek falan. Şunu unutma demek ki EN HAYIRLISI BUYMUŞ

canım o igne cok fena yagli bir igne sen daha iyi bilirsin gerci sag sola donemiyorum yatakta haftada bir kez oluyorum bende oksapae verdimi sana o hepsinden beter ama yavrularimiz icin deger
Evet evet kuzum yatırmıyor bile bana bir seferlik hastane de yapıldı
Oksapar var çiçeğim yapıyorum.
Onlar bize sıkıca tutunsun diye zaten herşey katlanırız napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…