- 3 Eylül 2022
- 2.723
- 2.519
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.181
Selam canım kaç çıkıyor lh hormonun? 3 gün üst üste baktı benimkine 12,17 ve 70 çıktı. 70’i görünce transfer günü verildiKızlar benim bugünde netlik olmadı doğal transfer olacağım için değerleri takip ediyoruz. Pazar günü yine kan ver dedi doktorumkolum delik deşik oldu
Benim bugün 17 çıktı canımSelam canım kaç çıkıyor lh hormonun? 3 gün üst üste baktı benimkine 12,17 ve 70 çıktı. 70’i görünce transfer günü verildi
Adet döngünüzün kaçıncı günü? Benim 16.gün 17 çıktı, 17. Gün 70. Zaten pik yapınca ertesi günü yumurta çatlayacak demektirBenim bugün 17 çıktı canım
Benim bugün 17.günüydü döngünüm ve 17 çıktı. Transferinize karar verdi mi kaç gün sonra dedi?Adet döngünüzün kaçıncı günü? Benim 16.gün 17 çıktı, 17. Gün 70. Zaten pik yapınca ertesi günü yumurta çatlayacak demektir
Ben bugün transfer oldum. Geçen cumartesi 70 çıktı cuma günü olmuş oldumBenim bugün 17.günüydü döngünüm ve 17 çıktı. Transferinize karar verdi mi kaç gün sonra dedi?
Aaa öyle mi sıkıca tutunsun size sağlıkla doğsunBen bugün transfer oldum. Geçen cumartesi 70 çıktı cuma günü olmuş oldum
Çok üzüldüm cnmKızlar çok üzgünüm, 10.günüm ve betam 0,1 çıktı kan testinde sizce fitili kullanmaya devam etmeli miyim?
Bence fitili kullanmak birşeyi değiştirmez.yine de doktoruna sorKızlar çok üzgünüm, 10.günüm ve betam 0,1 çıktı kan testinde sizce fitili kullanmaya devam etmeli miyim?
Çok üzgünüm bende yaşamıştım ilk denemem de çok iyi anlarım ama pes etmek yok umut hep var. Benim doktorum negatif olduğunu görünce bıraktırmıştı ilaçları fitiliKızlar çok üzgünüm, 10.günüm ve betam 0,1 çıktı kan testinde sizce fitili kullanmaya devam etmeli miyim?
Evet geride embriyolarım var ama o masaya yeniden oturacak olmak bile canımı yakıyor ne yapalım sınavımız bitmemişÇok üzüldüm cnm. Nasip değilmiş. Üzülme desem de insan taş değil ki haliyle üzülüyor. Çabuk toparlanman gerekir Geriye kalan embriyon var mı?
Doktoruma ulaşamıyorum haftasonları bence devam etmek mantıksız fitile zaten bi an önce sökülüp temizlensem iyi olur sadece şeyden korkuyorum biz sana ayın 23 ünde kan ver dedik sen 20 sinde verip niye ilacı bıraktın der mi ama negatif yaniBence fitili kullanmak birşeyi değiştirmez.yine de doktoruna sor
canım o igne cok fena yagli bir igne sen daha iyi bilirsin gerci sag sola donemiyorum yatakta haftada bir kez oluyorum bende oksapae verdimi sana o hepsinden beter ama yavrularimiz icin degerBende en baştan beridir transfer hazırlığında dex olan göbekten olanı yapıyordum
Transferden sonra bir doz doktorun orderi canımmm
İnan yürümede zorlanıyorum yanii
Yarın alkolle ovalayacağım
Kızlar sabah yumurta toplama işlemim var hepiniz bende tecrübelisiniz önereceğiniz şeyler varsa bekliyorum
Aaa öyle mi ben onu transfer işleminde diye biliyordum bana kağıt falan verilmedi ki sadece sabah 8de burada ol dediler o kadarCanım sana verdikleri kagittada yazıyor olmali muhtemelen ama parfum ve kozmatik urunu kullanma embriyolog bana ozellikle demisti kokusu yogun deodorant sampuan vs kullanma bunlari tamamen ilik bir dus al oylr git inşallah guzel haberlerle gel
Popom hep mos mor benimde tek zorluğu bu olsun inşallah Rabbim kolaylaştırsın bu defa sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalımBu popodan yapılan progesteron iğnesi beni yamulttu çiçeklerim