2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar benim bugünde netlik olmadı doğal transfer olacağım için değerleri takip ediyoruz. Pazar günü yine kan ver dedi doktorum kolum delik deşik oldu

Kızlar benim bugünde netlik olmadı doğal transfer olacağım için değerleri takip ediyoruz. Pazar günü yine kan ver dedi doktorum kolum delik deşik oldu
Selam canım kaç çıkıyor lh hormonun? 3 gün üst üste baktı benimkine 12,17 ve 70 çıktı. 70’i görünce transfer günü verildi

Adet döngünüzün kaçıncı günü? Benim 16.gün 17 çıktı, 17. Gün 70. Zaten pik yapınca ertesi günü yumurta çatlayacak demektir
Benim bugün 17.günüydü döngünüm ve 17 çıktı. Transferinize karar verdi mi kaç gün sonra dedi?

Kızlar çok üzgünüm, 10.günüm ve betam 0,1 çıktı kan testinde sizce fitili kullanmaya devam etmeli miyim?
Çok üzgünüm bende yaşamıştım ilk denemem de çok iyi anlarım ama pes etmek yok umut hep var. Benim doktorum negatif olduğunu görünce bıraktırmıştı ilaçları fitili

Kızlar yardiminiza ihtiyacim var spermiyogram testinden anlar oldum az cok ama ilk defa hormon testi verdi esim fsh sinirin altinda digerleride sinira cok yakin ama doktor normal dedi bilmiyorum hic tatmin etmeni beni eger bilginiz varsa yardimci olursaniz cok sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-21-00-51-29-289_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 51
Bende en baştan beridir transfer hazırlığında dex olan göbekten olanı yapıyordum
Transferden sonra bir doz doktorun orderi canımmm
İnan yürümede zorlanıyorum yanii
Yarın alkolle ovalayacağım
canım o igne cok fena yagli bir igne sen daha iyi bilirsin gerci sag sola donemiyorum yatakta haftada bir kez oluyorum bende oksapae verdimi sana o hepsinden beter ama yavrularimiz icin deger

Canım sana verdikleri kagittada yazıyor olmali muhtemelen ama parfum ve kozmatik urunu kullanma embriyolog bana ozellikle demisti kokusu yogun deodorant sampuan vs kullanma bunlari tamamen ilik bir dus al oylr git inşallah guzel haberlerle gel
Kızlar sabah yumurta toplama işlemim var hepiniz bende tecrübelisiniz önereceğiniz şeyler varsa bekliyorum

Aaa öyle mi ben onu transfer işleminde diye biliyordum bana kağıt falan verilmedi ki sadece sabah 8de burada ol dediler o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…