2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende 31 yaşındayım. Öğretmenim.
2 buçuk yıldır evliyim. Bu kısa süreye üç aşılama bir yumurta takibi.iki opu oldum .amh çok düşük diye . Mayıs ayında 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkiside tuttu 7+5 te kalbi durdu. Kürtaj rahim dinlendirme derken .Ekimi buldu. Şuan sadece iki tane dondurulmuş embriyom kaldı. Adetimin üçüncü günü. Ekimin ortası gibi transfer diye umuyorum ama çok korkuyorum.tutarda tekrar düşer diye.

Off şu korku bende de çok var nasıl baş edicez bilmiyorum ya

Selam arkadaşlar. Benim ilk tüp bebek tedavim ve bir sorum olacaktı. Yumurta toplama işleminden 5 gün sonra adetim başladı o da bugün . İyi mi oldu kötü mü bilmiyorum. Doktor yumurta toplarken 1 adet bekleyeceğiz demişti. Şimdi bu adet bitince mi başlamış olacağız? Bu adet döneminde rahmi hazırlamak için kullanmak gereken başka bir ilaç, iğne vb benzeri bir şey yapıyor muyuz? Doktoruma ulaşamadım bana cevap verirseniz çok sevinirim.

Inşallah bu sefer olur sizinde çok zor bi süreç amh kaçtı sizin

Rabbim kucağını doldursun benim ikinci çocuk için ilk denemem pozitif bir oğlum var 5 yaşında şimdi tekrar ikinciye niyetlendik rabbim isteyen herkeze evlat duygusunu tattirsin

Nasıl yenicez bu stresi acaba birde stres transfer sonrasi çok etkili oluyo mu ki tutunmaya çok merak ediyorum stresi kontrol edemiyorum bende çok korkuyorum
İlk transferimde çok stres yaptım ve korktum ama tuttu ilerledi kalbi attı tam stres geçti doktorlar bebeğin iyi dedi tam gelişimi yerinde dedi bebeğimi kaybettim. Galba stres sebep çözülemeyince bulunan bi suçlu oluyo

Rabbim kucağını doldursun benim ikinci çocuk için ilk denemem pozitif bir oğlum var 5 yaşında şimdi tekrar ikinciye niyetlendik rabbim isteyen herkeze evlat duygusunu tattirsin
Amiin Allah bağışlasın inşallah çocuğunuzu Gebeliğiniz nasıl geçmişti kanamalı mı?

Amiin Allah bağışlasın inşallah çocuğunuzu Gebeliğiniz nasıl geçmişti kanamalı mı?
Allah razı olsun hatırladığım kadariyla 3 defa peçeteye gelecek kadar kanama olmuştu düşük tehlikem vardı ama ilk kanamam sanırım yerleşme kanamasiydi

Korkmayın Allah' nasip ederse hersekilde kucağınıza kavuşur lakin ihmal etmemek lazım doktorunuza düşük yaptığınızı hatırlatın tutarsa eğer Ufak bir peke dahi görürseniz aynı saat tedavi gördüğünüz hastaneye gidin saat kaç olursa olsun muane ederlerler doktorunuz yerinde yoksa dahi başka doktoru yonlendirir ona göre risk var ise düşük önleyici proloton diye hatırlıyorum banada yapılmıştı sizede yapılır

Benim kanamam hiç olmadı. Sadece gebelik belirtisi o ağırlık üstümden kalkmıştı. Doktoruma kalp atışı için gittik . Sonra dört gündür kalbi durmuş dedi. İlaçları kestikten sonra da kanama olmadı. Daha sonra da kürtaj oldum . Her şey yolundaydı. Kese güzeldi hatta diğer keseyi sonradan gördü doktor. Alttan baktı onunda gelişimi güzeldi ama ne olduysa her ikisininde kalbi aynı anda durdu

Teşekkür ederim cevabınız için nerde tedavi görüyorsunuz acaba? Allah hepimize kolaylıklar versin

Allah razı olsun hatırladığım kadariyla 3 defa peçeteye gelecek kadar kanama olmuştu düşük tehlikem vardı ama ilk kanamam sanırım yerleşme kanamasiydi
Benim de kalbi durmadan önce çok az olmuştu bi de kalbi durduğu gün çok kramp yaşadım öyle acile gidip öğrenmiştim Allah bi daha yaşatmasın inşallah bu sefer kucağımıza alırız hepimiz

sürecin nasıl gidiyo canım şuanda bi değişiklik var mı günü belli oldu mu

sürecin nasıl gidiyo canım şuanda bi değişiklik var mı günü belli oldu mu
Adetimin dördüncü günü. Estrofem folik asit d vitamini ile başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Her şey yolundaysa eğer iğne ve fitile geçiş yapacağım. Geçen seferki transferden ilaçlarım duruyor. Onları kullanacağım. Sende durumlar nasıl transfer ne zaman

nasıl geçti canım opun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…