- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 33
-
- Konu Sahibi ananasmango
Off şu korku bende de çok var nasıl baş edicez bilmiyorum yaBende 31 yaşındayım. Öğretmenim.
2 buçuk yıldır evliyim. Bu kısa süreye üç aşılama bir yumurta takibi.iki opu oldum .amh çok düşük diye . Mayıs ayında 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkiside tuttu 7+5 te kalbi durdu. Kürtaj rahim dinlendirme derken .Ekimi buldu. Şuan sadece iki tane dondurulmuş embriyom kaldı. Adetimin üçüncü günü. Ekimin ortası gibi transfer diye umuyorum ama çok korkuyorum.tutarda tekrar düşer diye.
Inşallah bu sefer olur sizinde çok zor bi süreç amh kaçtı sizinBende 31 yaşındayım. Öğretmenim.
2 buçuk yıldır evliyim. Bu kısa süreye üç aşılama bir yumurta takibi.iki opu oldum .amh çok düşük diye . Mayıs ayında 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum. İkiside tuttu 7+5 te kalbi durdu. Kürtaj rahim dinlendirme derken .Ekimi buldu. Şuan sadece iki tane dondurulmuş embriyom kaldı. Adetimin üçüncü günü. Ekimin ortası gibi transfer diye umuyorum ama çok korkuyorum.tutarda tekrar düşer diye.
Benim amh 1.11 di yumurta toplamada 8 yumurta toplandı 5. Gune 4 embriyo kaldı nasip bakalimInşallah bu sefer olur sizinde çok zor bi süreç amh kaçtı sizin
Nasıl yenicez bu stresi acaba birde stres transfer sonrasi çok etkili oluyo mu ki tutunmaya çok merak ediyorum stresi kontrol edemiyorum bende çok korkuyorumOff şu korku bende de çok var nasıl baş edicez bilmiyorum ya
Slm benim transfer öbür aya kaldı. Sağda kist çıktı. Nasip artık.Benimde regli dün başlar gibi oldu. Bugun gideceğim Dr a. 10 15 güne transfer olur diye düşünüyorum bakalım.
Rabbim kucağını doldursun benim ikinci çocuk için ilk denemem pozitif bir oğlum var 5 yaşında şimdi tekrar ikinciye niyetlendik rabbim isteyen herkeze evlat duygusunu tattirsinKızlar kac yaşındasınız kacinci denemeniz inşallah bu denemelerimiz hepimiz icin mutlu son olur ben 33 yaşındayım nisan ayında başladım tedaviye transferi kendim biraz erteledim çünkü oncesi 1 aşılamam var ve çok fazla yumurta takibim yapıldı 6 ay kadar klomen kullandım biraz vücudum dinlensin istedim prolaktin hormonum hep yüksek ilaçsız asla düşmüyor rahimim sola deviye ve çok fazla regli sancısı çekerim kendimi bildim bileli ilk defa transfer olucam ama çok heyacanlı bi süreç
İlk transferimde çok stres yaptım ve korktum ama tuttu ilerledi kalbi attı tam stres geçti doktorlar bebeğin iyi dedi tam gelişimi yerinde dedi bebeğimi kaybettim. Galba stres sebep çözülemeyince bulunan bi suçlu oluyoNasıl yenicez bu stresi acaba birde stres transfer sonrasi çok etkili oluyo mu ki tutunmaya çok merak ediyorum stresi kontrol edemiyorum bende çok korkuyorum
Amiin Allah bağışlasın inşallah çocuğunuzuRabbim kucağını doldursun benim ikinci çocuk için ilk denemem pozitif bir oğlum var 5 yaşında şimdi tekrar ikinciye niyetlendik rabbim isteyen herkeze evlat duygusunu tattirsin
Allah razı olsun hatırladığım kadariyla 3 defa peçeteye gelecek kadar kanama olmuştu düşük tehlikem vardı ama ilk kanamam sanırım yerleşme kanamasiydiAmiin Allah bağışlasın inşallah çocuğunuzuGebeliğiniz nasıl geçmişti kanamalı mı?
Korkmayın Allah' nasip ederse hersekilde kucağınıza kavuşur lakin ihmal etmemek lazım doktorunuza düşük yaptığınızı hatırlatın tutarsa eğer Ufak bir peke dahi görürseniz aynı saat tedavi gördüğünüz hastaneye gidin saat kaç olursa olsun muane ederlerler doktorunuz yerinde yoksa dahi başka doktoru yonlendirir ona göre risk var ise düşük önleyici proloton diye hatırlıyorum banada yapılmıştı sizede yapılırBende 31 yaşındayım. Öğretmenim.
Benim kanamam hiç olmadı. Sadece gebelik belirtisi o ağırlık üstümden kalkmıştı. Doktoruma kalp atışı için gittik . Sonra dört gündür kalbi durmuş dedi. İlaçları kestikten sonra da kanama olmadı. Daha sonra da kürtaj oldum . Her şey yolundaydı. Kese güzeldi hatta diğer keseyi sonradan gördü doktor. Alttan baktı onunda gelişimi güzeldi ama ne olduysa her ikisininde kalbi aynı anda durduKorkmayın Allah' nasip ederse hersekilde kucağınıza kavuşur lakin ihmal etmemek lazım doktorunuza düşük yaptığınızı hatırlatın tutarsa eğer Ufak bir peke dahi görürseniz aynı saat tedavi gördüğünüz hastaneye gidin saat kaç olursa olsun muane ederlerler doktorunuz yerinde yoksa dahi başka doktoru yonlendirir ona göre risk var ise düşük önleyici proloton diye hatırlıyorum banada yapılmıştı sizede yapılır
Teşekkür ederim cevabınız içinDondurulmuş transferde hiç tahlil istemedi benden sadece adette gittim 5 günde bir de kontrole çağırıyor o kadar. Toplama öncesinde hormonlara bakmıştı. Dondurulmuş transferde vücudu zaten hamile gibi hissettirmek için dışardan ilaçla hormon takviyesi alıyoruz.
Benim de kalbi durmadan önce çok az olmuştu bi de kalbi durduğu gün çok kramp yaşadım öyle acile gidip öğrenmiştim Allah bi daha yaşatmasın inşallah bu sefer kucağımıza alırız hepimizAllah razı olsun hatırladığım kadariyla 3 defa peçeteye gelecek kadar kanama olmuştu düşük tehlikem vardı ama ilk kanamam sanırım yerleşme kanamasiydi
hayırlı olsun canım durumları nasılmış aradılar mıSelam kızlar bende geldim buraya... Bugün sabah opu oldum 13 yumurtam toplandı inşallah gerisi de güzel gelir
5.gündesin yani şuan nasılsınBende Eylül 23te transfer oldum
sürecin nasıl gidiyo canım şuanda bi değişiklik var mı günü belli oldu muHayırlı akşamlar herkese.
Benimde ikinci transferim olacak. İlkinde 2 embriyo transferi oldum.ikiside tuttu. Ama 7+3 te kalbi durdu. Her ikisini de kaybettim. İki dondurulmuş embriyom var. 3 adet rahim dinlendirdikten sonra bu ay başladık .adet oldum bugün doktorum transfer hazırlığı için ilaç yazdı. Amh seviyem çok düşük . İki defa yumurta topladım. Elimde kalan deprem embriyolarım. Allah'ın izniyle inşallah hepimizin yüzü güler ve kucağımız dolar,Bu arada liste başına beni de ekleyin@nur seyda
Adetimin dördüncü günü. Estrofem folik asit d vitamini ile başladım. Pazartesi günü kontrolüm var. Her şey yolundaysa eğer iğne ve fitile geçiş yapacağım. Geçen seferki transferden ilaçlarım duruyor. Onları kullanacağım. Sende durumlar nasıl transfer ne zamansürecin nasıl gidiyo canım şuanda bi değişiklik var mı günü belli oldu mu
nasıl geçti canım opunKızlar selam ben de yarın opuya gireceğim. Bana da dua edin2 tane yumurtam görünüyor insallah ikisi de doludur ve çok kaliteli embriyo oluşur. Hepimiz için duam böyle insallah Allahım en kısa zamanda sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın insallah