2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Toplanan bir kaç yumurta birkaci 3. Günde donduruluyor, bir kaçı 5. Günde donduruluyor yani. İyi olan transfer ediliyor.

Peki transferin adetin kaçıncı gününde, yani döngünün kaçıncı gününde yapılması gerekiyor ?

Aslında cahilce dalayim sürece diyorum, ama aklımdaki sorulara cevap bulmadan da duramıyorum.
3-5 hiç anlamıyordum, onu öğrenmeye çalışıyorum.

Aslında cahilce dalayim sürece diyorum, ama aklımdaki sorulara cevap bulmadan da duramıyorum.
3-5 hiç anlamıyordum, onu öğrenmeye çalışıyorum.
Meraklıyız yapacak birşey yok. Bi de direk daldık bu tüp bebek mevzusuna. Beni biliyorsun adını bile telaffuz edemezdim. Hiç araştırmadan başladım vallahi. Hangi gün başlıyorsun iğnelere?

İlla 3.günde dondurulacak diye bir şey yok tamamen döllenen yumurtaların gelişimene göre belki hepsi 5.güne kadar gidecek belkide 3.güne kadar gelişimi tamamlayaca.5.güne gitmeyecek
Yumurta toplandıktan sonra zaten iki günde bir Embriyologlar seni arayıp şu kadar döllendi şu kadarı gelişimine devam ediyor der

O transfer zamanı herkesin ki çok farklı mesela ben 2 aydır regl olmuyorum tedavim bu şekildeydi.Kişinin tedavisi özeldir canım

Şey, ben hala eklenmwdim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…