- 20 Aralık 2020
- 17.085
- 75.643
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.861
İçin rahat olsunn canımmm çok güzelBide normal test yaptım bundada cikti
Hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin inşallahBide normal test yaptım bundada cikti
Evet evet yazınListeye yazalım mı canım
Kuzumm sen kan testu vermedin mi kaset teste niye dondunBide normal test yaptım bundada cikti
Transfer tarihi ne zaman bir de tek embriyo mu canımEvet evet yazın
Canım sen transfer olmuşsun herhalde listeye ekleyelim mi seni deYarin test gunumm hemen uyusamda yarin olsa diyorum. Cok zorlu bir surec allah hepimize kolaylik versin
Ya kusura bakma ben daha önceden yazdığım için tekrar yazmayı unuttum, tek embriyo 11 EkimTransfer tarihi ne zaman bir de tek embriyo mu canım
Toplanan bir kaç yumurta birkaci 3. Günde donduruluyor, bir kaçı 5. Günde donduruluyor yani. İyi olan transfer ediliyor.Estağfurullah canım
Embriyoların gelişimi takip edilir 3.güne yada 5.güne kadar takip edilir.
tamamladığında dondurulur.
eğer ki rahim dinlendirme önerilmemişse rahim uygunsa doktorun takibiyle karar verilir.
O ay içerisinde yapılırsa buna taze transfer,
Yok 2 adet dönemi beklensin derse bunada donmuş transfer denir
İkisinden birine hangisi daha kaliteliyse transfer sağlanır
Hayırlı olsun kuzumBide normal test yaptım bundada cikti
Aslında cahilce dalayim sürece diyorum, ama aklımdaki sorulara cevap bulmadan da duramıyorum.Ayy hemen başlayacak mısınızçok heyecanlandım şimdi. Kistim olmasa yarın başlayacaktı doktor. Kist engel oldu ya. Neyse geç olsun güç olmasın. Sen bana öğreteceksin artık. Çok cahiliz kız bu konuda. Çalışmadığımız yerden geldi bu sefer sorular . Çok merak ediyorum süreci. YouTube'dan videolar izlemeye başladım biraz anlayabilmek için. Hakkımızda hayırlısı. Sen bana anlat mutlaka canım doktora gidip geldikçe. Etiketle beni yorumları görmezsem üzülürüm.
Meraklıyız yapacak birşey yok. Bi de direk daldık bu tüp bebek mevzusuna. Beni biliyorsun adını bile telaffuz edemezdim. Hiç araştırmadan başladım vallahi. Hangi gün başlıyorsun iğnelere?Aslında cahilce dalayim sürece diyorum, ama aklımdaki sorulara cevap bulmadan da duramıyorum.
3-5 hiç anlamıyordum, onu öğrenmeye çalışıyorum.
İlla 3.günde dondurulacak diye bir şey yok tamamen döllenen yumurtaların gelişimene göre belki hepsi 5.güne kadar gidecek belkide 3.güne kadar gelişimi tamamlayaca.5.güne gitmeyecekToplanan bir kaç yumurta birkaci 3. Günde donduruluyor, bir kaçı 5. Günde donduruluyor yani. İyi olan transfer ediliyor.
Peki transferin adetin kaçıncı gününde, yani döngünün kaçıncı gününde yapılması gerekiyor ?
Olur tabı 10 ekim 5.gün tek embriyoCanım sen transfer olmuşsun herhalde listeye ekleyelim mi seni de
Bana hem estradiol hem progestoran bakmış ama asla anlamadımBana yumurta toplama öncesi sadece estradiol bakılmıştı canım
Senin nelere bakıldı
Hosuma gidiyor gormekKuzumm sen kan testu vermedin mi kaset teste niye dondun
Hayırlı olsun kuzumsağlıkla kucağına al. Transferden Kaç gün sonra test yapılıyor?
BeN 9 gun kan verdimİçin rahat olsunn canımmm çok güzel
Şey, ben hala eklenmwdim mi
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM @nur seyda ERTELENDİ @mirwa8 4 Ekim 1 Embriyo @aejjari
Ekim sev9 25 Ekim @kahveseverkedi91 Ekim @vera_61 Ekim 2 Embriyo @anonim321 Ekim Tiniminimavihanim 20 Ekim @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo @izmirlibjkkartal Ekim @Petunya508 Ekim @Mystery306 Ekim @Arwen27 16 Ekim 2 Embriyo @Cotton Candy 2 Ekim @Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim @hasretimegem Ekim @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo @mombaby 3 Ekim 2
Embriyo @bussra26 5 Ekim 1
Embriyo @gguullll llll 2 Ekim 2 Embriyo @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1 Embriyo @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo @1649y Ekim 1 Embriyo @motyl 20 Ekim 1 Embriyo @Gnccakmak 12 Ekim 2 Embriyo @Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo @birlena 17 Ekim 2 Embriyo @hnd91 (ARDIŞIK TRANSFER) 14-16 Ekim 1 Embriyo @memurhanim 23 Ekim 2 Embriyo melekpastrma 11 Ekim 2 Embriyo @EFG01 7 Ekim 2 Embriyo @rosmari335 19 Ekim 1 Embriyo @SairGece 20 Ekim 1 Embriyo @ecedaily 20 Ekim 1 Embriyo @Minelsu66 4 Ekim 1 Embriyo @umudunukaybetme 18 Ekim 1 Embriyo
Bir at canım bakalımBana hem estradiol hem progestoran bakmış ama asla anlamadım