- 22 Temmuz 2009
- 2.632
- 98
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.841
Benimde tek embriyo darısı başıma olsun kaçıncı gün embriyoEvettt
Aminnn canımmBenimde tek embriyo darısı başıma olsun kaçıncı gün embriyo
AynıyızAminnn canımm
Bildiğim kadarıyla 5. gün
3. Gün embriyosu 1. Kalite dediler ama olmadı malesefKaçıncı gün embriyosuydu
Merhaba sizin sonucunuz çıktı mı naptınız?Yaaa çok sevindim canım benim hala çıkmadı sonucum bekliyorum
Listeye yazalım mı canımMerhaba sizin sonucunuz çıktı mı naptınız?
Evet canım doğum kontrol hapı verdi ama kullanmayı düşünmüyorum. Daha önce de kist olmuştum. Adetle atılmıştı. Beni 19 aydır takip eden doktorum, bunların en basit kist türü olduğunu %90 adetle atıldığını söylemişti. Belki bu ay da bi şansım olursa diye doğum kontrolü kullanmayacağım. Sağol kuzumCanım bence de yaş itibari ile artık bekleme
4 tane aşılama geçirmişsin. Bence de artık bismillah de başlamuhtemelen doğum kontrol hapı verirler kist varmış bunlar zaten adetle atılır
Sağlıklı beslen egzersiz yürüyüş onları yap hatta bence takviye alman gerekiyorsa görüş ve kullan
Canım Allah utandirmasin.canlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz Tiniminimavihanim doğru yoldayım değil mi kuzum? Azıcık cesarete ihtiyacım var. Doktorlar hep doğal yolla olur diyor ama olmuyor. Bi de şöyle bi hesap yaptım, ikiz olursa eğer, tek tek iki yıl arayla bebek yapma masrafları bence aynı olacak. En azından tek ameliyatla atlatacağım diye düşünüyorum tabi inşallah tutar da ikiz olması kalır geriye ben de artık topiğinizi takip ediyorum kızlar. Sizlerden öğrenecekleri var.
Amin kuzum. Sen Şubat'ta mı yaptıracaksın kuzum? En son öyle mi konuşmuştuk?Canım Allah utandirmasin.
İnşallah güzel bir süreç geçirirsin bu yolda.
Canım doktor ilaç ücreti 10-15 tutar deyince önümüzdeki adet dönemi yaptırmaya karar verdik. Yani eşim bütçeyi ayarlayabilirim dedi.Amin kuzum. Sen Şubat'ta mı yaptıracaksın kuzum? En son öyle mi konuşmuştuk?
Estağfurullah canımTiniminimavihanim beni bir konuda aydınlatır misin ?
3. Gün ve 5. Gün embriyo konusunda.
Yumurta toplandıktan sonra 3. Günde duruma bakıp öyle mi transfer oluyor,
Yani 3 gün sonra mi transfer oluyor,
Bu konuda çok çok cahilim, sorularımın kusuruna bakma, samimiyetten soruyorum sanada.
Bana yumurta toplama öncesi sadece estradiol bakılmıştı canımKızlar bu opu öncesi alınan değerler ortalama kaç olmalı bilginiz var mı
Ayy hemen başlayacak mısınızCanım doktor ilaç ücreti 10-15 tutar deyince önümüzdeki adet dönemi yaptırmaya karar verdik. Yani eşim bütçeyi ayarlayabilirim dedi.
Ben sen bugün bu sürece başlarsın, bana da rehber olursun diyordum ki kistten dolayı seninki 1 ay ertelenmiş. Ben sana rehber olucam sanırım
Tiniminimavihanim beni bir konuda aydınlatır misin ?
3. Gün ve 5. Gün embriyo konusunda.
Yumurta toplandıktan sonra 3. Günde duruma bakıp öyle mi transfer oluyor,
Yani 3 gün sonra mi transfer oluyor,
Bu konuda çok çok cahilim, sorularımın kusuruna bakma, samimiyetten soruyorum sanada.
Ayy hemen başlayacak mısınızçok heyecanlandım şimdi. Kistim olmasa yarın başlayacaktı doktor. Kist engel oldu ya. Neyse geç olsun güç olmasın. Sen bana öğreteceksin artık. Çok cahiliz kız bu konuda. Çalışmadığımız yerden geldi bu sefer sorular . Çok merak ediyorum süreci. YouTube'dan videolar izlemeye başladım biraz anlayabilmek için. Hakkımızda hayırlısı. Sen bana anlat mutlaka canım doktora gidip geldikçe. Etiketle beni yorumları görmezsem üzülürüm.