2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hello çiçeklerim
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılayıp yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler
Hayırlı olsun canım uğur getirsin sana da benim durumum pozitif 2 gün önce 305 di bu gün tekrarladık testi 653 çıktı hayırlısıyla güzel gidiyoruz bakalım

Tiniminimavihanim 16 Ekim çift embriyo

canlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz Tiniminimavihanim doğru yoldayım değil mi kuzum? Azıcık cesarete ihtiyacım var. Doktorlar hep doğal yolla olur diyor ama olmuyor. Bi de şöyle bi hesap yaptım, ikiz olursa eğer, tek tek iki yıl arayla bebek yapma masrafları bence aynı olacak. En azından tek ameliyatla atlatacağım diye düşünüyorum tabi inşallah tutar da ikiz olması kalır geriye ben de artık topiğinizi takip ediyorum kızlar. Sizlerden öğrenecekleri var.

Kaçıncı gün embriyosuydu

Canım bence de yaş itibari ile artık bekleme
4 tane aşılama geçirmişsin. Bence de artık bismillah de başla muhtemelen doğum kontrol hapı verirler kist varmış bunlar zaten adetle atılır
Sağlıklı beslen egzersiz yürüyüş onları yap hatta bence takviye alman gerekiyorsa görüş ve kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…