- 20 Aralık 2020
- 17.085
- 75.642
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.801
PokişimmmmmmAşgommmmmm hayırlı olsunçiçek açsın buralar
Okadar iyi anlıyorumki ama birlikte dua ediyoruz. Ve biliyormusunuz arkadaslar sadece biz birbirimizi anlayabiliyoruz.Evet canım. Geçen transferimle bunu karşılaştırıyorum . Ama maalesef bunda hiçbir belirtim yok kasığım ağrımıyor falan. Olmadı gibi hissediyorum. Üstelik embriyom da kalmadı . Şuan sadece üzgünüm
Merhabaİnşallah sana ugur getirir kuzum
Hello çiçeklerim
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılayıp yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler
Pazartesi oldum onu saymasak üçüncü gün oluyor. Moralini yüksek tut . İnşallah bu gruptaki ve ayrıca tüm bebek bekleyenlerin hepimizin kucağı dolar.Bugün benim modum da düşüktü hala da düşük. Bak geçen transfer öncesi göğüs hassasiyeti yoktu şimdi baya var içim hep olumsuz konuşuyo senin kaçıncı gün oldu bi güzel haber alsak senden ben de ferahlıcam cidden
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba
Burda herkesin derdi bir. En azından seni yargılamıyor ya da neden böyle yapmadın vs demiyor. Herkes birbirini dinliyor moral veriyor.Okadar iyi anlıyorumki ama birlikte dua ediyoruz. Ve biliyormusunuz arkadaslar sadece biz birbirimizi anlayabiliyoruz.
Ne zamandı test zamanı? Hiç evde test yaptın mı canıö
Tamamdır canımmMerhababeni de listeye ekler misiniz 14 ve 16 Ekimde Ardışık transfer oldum.
Ooo hayırlı olsun . Topiki devralmışsın canımTamamdır canımm
Sağlıkla tutunsunlar inşallah
Teşekkür ederim canım baktım arkadaşın tedavisi ertelenmiş.Hepimize uğur getirsinOoo hayırlı olsun . Topiki devralmışsın canım
Canım mesela 3.gün embriyo transferi oluyor.
Ozaman olumsuz dusunecek hıcbırsey yok lutfenBurda herkesin derdi bir. En azından seni yargılamıyor ya da neden böyle yapmadın vs demiyor. Herkes birbirini dinliyor moral veriyor.
Pazartesi oldum .onu saymasak üçüncü günüm oluyor.daha test için çok erken
İnşallah canım benimPazartesi oldum onu saymasak üçüncü gün oluyor. Moralini yüksek tut . İnşallah bu gruptaki ve ayrıca tüm bebek bekleyenlerin hepimizin kucağı dolar.
Bana da 10 gün sonra gel keseyi görelim belki kalp atışını da duyarız dediBenim de 12.gunde 596 cikmisti doktor tekrar istemedi canım haftaya kese goruruz dedi senden istedim
İnşallah canım benim kacinda transfer olmustun senBana da 10 gün sonra gel keseyi görelim belki kalp atışını da duyarız dedi
Amin canım, hepimiz güzel haberler alırız inşallahTamamdır canımm
Sağlıkla tutunsunlar inşallah
Bakalım hayırlısıOzaman olumsuz dusunecek hıcbırsey yok lutfen