- 12 Ekim 2023
- 26
- 43
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.781
@nur seyda nın transferi ertelenmiş.Konuyu devir almak istiyorum. Kendisine özelden de yazdım.Topiği devrederse listeye eklenmeyenler bana yazar ben de eklerim olur mu
Sonucum çıkmadı hala ama evde idrar testi yaptım hiç birşey çıkadıSonucunuz ne oldu
Biliyorsun içinden bir adet bile olsa bize yeterliCanım urolojiye geçen sene gitmişti, normal herşey demişti. Buda bu ay aşılama yaparken yapılan test sonucu. Bunu üroloji doktoru yorumlamadi.
Geçen sene üzerinden deprem geçti, eşim aylarca çadırda kalmak zorunda kaldı şartlari çok zordu acaba etki etti mi bu durumlar diye merak ettim.
Kadın doğum doktoru normal demişti bu teste
Hadi inşallah güzel geçer.Çarşamba transferim var çiçeğim
Yaa maşallah çok güzelHayırlı olsun inşaallah
12 gunde mi anca koyulaşıyor tecrubeler oyle mı canlarSimdi daha koyulasti
Evet canım benim öyle olmustu12 gunde mi anca koyulaşıyor tecrubeler oyle mı canlar
Canım kac yumurta toplanmisti taze ve dondurulmus farki o cok yumurta toplanirsa ohss riski olmasin diye dondurulmus oluyor ama normalse sayisi taze yapiyorlar3 ekimde olmuştum ben transferimi hep içimde keşkeler var benden 4 yumurta toplandi geriye 2 kaldi 3.gune gelindiğinde 1 tane kaldı doktor hemen transfer yapalım dedi yaptik taze transfer yapıldı acaba tutmama konusunda etkenmidir 3.gun embriyosu ve taze transfer olmasaydım tutarmiydi acaba.
Bugün de adet oldum geride yumurta da yok
İnşallah canımm senin modun mu düşük biraz bugünHadi inşallah güzel geçer.
Son ana kadar korkum vardı şükürler olsun netleşti artıkYubbiiiiiharika kuzum
Evet canım. Geçen transferimle bunu karşılaştırıyorum . Ama maalesef bunda hiçbir belirtim yok kasığım ağrımıyor falan. Olmadı gibi hissediyorum. Üstelik embriyom da kalmadı . Şuan sadece üzgünümİnşallah canımm senin modun mu düşük biraz bugün
Son ana kadar korkum vardı şükürler olsun netleşti artık
Sigara kullanmiyor.Biliyorsun içinden bir adet bile olsa bize yeterli
bana göre de normal geldi ama şöyle yap keçiboynuzu Özü pekmezi çiğ kabak çekirdeği badem ceviz fındık bu tarz kuru yemişleri avuç yemeye çalışsın çiçeğim
Sigara içiyorsa azaltsın
Bugün benim modum da düşüktü hala da düşük. Bak geçen transfer öncesi göğüs hassasiyeti yoktu şimdi baya var içim hep olumsuz konuşuyo senin kaçıncı gün oldu bi güzel haber alsak senden ben de ferahlıcam ciddenEvet canım. Geçen transferimle bunu karşılaştırıyorum . Ama maalesef bunda hiçbir belirtim yok kasığım ağrımıyor falan. Olmadı gibi hissediyorum. Üstelik embriyom da kalmadı . Şuan sadece üzgünüm
Topluyorum her şey normal haftaiçi de taze transfer yaparız dedi çok heyecanlıyım mAllahım razı olsunnnn :)))) ayyy doktorum cumartesi yumurta toplama işlemine başlayalım dediiiii
Bana da 25 ine verdiAminn canım sen sonucunu ne zaman öğreneceksin bana 24üne gün verdi
4 yumurta toplandi 2. Günü aradiklarinda 1 tanesinin döllenmis olduğunu söylediler cuma yumurta toplandi sali günü 3. Günü embriyosu olarak transfer edildiCanım kac yumurta toplanmisti taze ve dondurulmus farki o cok yumurta toplanirsa ohss riski olmasin diye dondurulmus oluyor ama normalse sayisi taze yapiyorlar
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİEMBRİYO DURUM @nur seyda EKİM 2 EMRBİYO ERTELENDİ @aejjari
EKİM sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim 20 EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM M Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO @mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo @bendenizisimsiz 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo @Gnccakmak 12 ekim 2 embriyo @Aylaaaaaa 9 ekim 2 embriyo @birlena 17 ekim 2 embriyo
Taze transfer icin sorun gorunmuyor canım bence4 yumurta toplandi 2. Günü aradiklarinda 1 tanesinin döllenmis olduğunu söylediler cuma yumurta toplandi sali günü 3. Günü embriyosu olarak transfer edildi
Aşgommmmmm hayırlı olsun
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİEMBRİYO DURUM @nur seyda EKİM 2 EMRBİYO ERTELENDİ @aejjari
EKİM sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim 20 EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM M Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO @mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo @bendenizisimsiz 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo @Gnccakmak 12 ekim 2 embriyo @Aylaaaaaa 9 ekim 2 embriyo @birlena 17 ekim 2 embriyo
İnşallah sana ugur getirir kuzumHello çiçeklerim
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılasın yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler