2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Biliyorsun içinden bir adet bile olsa bize yeterli
bana göre de normal geldi ama şöyle yap keçiboynuzu Özü pekmezi çiğ kabak çekirdeği badem ceviz fındık bu tarz kuru yemişleri avuç yemeye çalışsın çiçeğim
Sigara içiyorsa azaltsın

3 ekimde olmuştum ben transferimi hep içimde keşkeler var benden 4 yumurta toplandi geriye 2 kaldi 3.gune gelindiğinde 1 tane kaldı doktor hemen transfer yapalım dedi yaptik taze transfer yapıldı acaba tutmama konusunda etkenmidir 3.gun embriyosu ve taze transfer olmasaydım tutarmiydi acaba.
Bugün de adet oldum geride yumurta da yok

Canım kac yumurta toplanmisti taze ve dondurulmus farki o cok yumurta toplanirsa ohss riski olmasin diye dondurulmus oluyor ama normalse sayisi taze yapiyorlar

İnşallah canımm senin modun mu düşük biraz bugün

Son ana kadar korkum vardı şükürler olsun netleşti artık
Evet canım. Geçen transferimle bunu karşılaştırıyorum . Ama maalesef bunda hiçbir belirtim yok kasığım ağrımıyor falan. Olmadı gibi hissediyorum. Üstelik embriyom da kalmadı . Şuan sadece üzgünüm

Sigara kullanmiyor.
Keçiboynuzu da ara ara içiyordu ama transfer öncesi kabak çekirdeği felan daha sıkı tutarım beslenmeyi.

Bugün benim modum da düşüktü hala da düşük. Bak geçen transfer öncesi göğüs hassasiyeti yoktu şimdi baya var içim hep olumsuz konuşuyo senin kaçıncı gün oldu bi güzel haber alsak senden ben de ferahlıcam cidden

Canım kac yumurta toplanmisti taze ve dondurulmus farki o cok yumurta toplanirsa ohss riski olmasin diye dondurulmus oluyor ama normalse sayisi taze yapiyorlar
4 yumurta toplandi 2. Günü aradiklarinda 1 tanesinin döllenmis olduğunu söylediler cuma yumurta toplandi sali günü 3. Günü embriyosu olarak transfer edildi

Hello çiçeklerim
Topiiği devir aldım.Listeye eklenmek isteyenler sonuç alanlar bu mesajımı alıntılayıp yada etiketleyip bilgilerini yazabilirler

Aşgommmmmm hayırlı olsun çiçek açsın buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…