- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
Aynen öyle canım malesef önce vicdan. Nasip böyleymiş şimdi önümüze bakıcaz inşallah bu sefer başka olacak her şeyÇok günah ya biz onlara gidiyoruz elimiz mahkum böyle mi yapmaları lazım ne diyim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın önce iyi insan olsun sonra iyi doktor gerçekten
Ben kan sulandırıcı kullanıyordum ama sizinle aynı haftada kalbi durdu. Bende fazla ilaç kullanmaktan yakındım . Ama sanırım değilmiş. Patoloji sonucu temiz . Kromozom testide temiz çıktı. Kandil hürmetine inşallah bu sefer olacakAynen öyle canım malesef önce vicdan. Nasip böyleymiş şimdi önümüze bakıcaz inşallah bu sefer başka olacak her şeyBi adet olalım da süreç başlasın artık
Allah büyük canım yar ve yardımcımız olsunAynen öyle canım malesef önce vicdan. Nasip böyleymiş şimdi önümüze bakıcaz inşallah bu sefer başka olacak her şeyBi adet olalım da süreç başlasın artık
Çeken bilir gerçekten çok zor Allah bu güzel gece hürmetine bu ay karnımıza sağlıklı bebişleri sıkı sıkı tutundursunBen kan sulandırıcı kullanıyordum ama sizinle aynı haftada kalbi durdu. Bende fazla ilaç kullanmaktan yakındım . Ama sanırım değilmiş. Patoloji sonucu temiz . Kromozom testide temiz çıktı. Kandil hürmetine inşallah bu sefer olacak
Aminn canım bu yolda beraberiz inşallahAllah büyük canım yar ve yardımcımız olsunbu mübarek günde herkese sağlıklı hayırlı evlat versin
Bi bunu yapabilsem bi şekeri kesebilsem yaÇeken bilir gerçekten çok zor Allah bu güzel gece hürmetine bu ay karnımıza sağlıklı bebişleri sıkı sıkı tutundursun
Aminn canım bu yolda beraberiz inşallahGüzel günler yakın Yavaştan şekeri kesip temiz beslenmeye başlama zamanı geliyor gelmekte olanlar
Ben de bu mesajı yazdıktan sonra kuru pasta yiyip geldim canımBi bunu yapabilsem bi şekeri kesebilsem ya
Haklısın canım paketli gıdaları çıkartmak lazım tamamen..az kaldı hadi birbirimize destek olup temiz beslenelimBen de bu mesajı yazdıktan sonra kuru pasta yiyip geldim canımBi tek şekeri değil zararlı paketli ne varsa keselim bi de tava tencere minicik çizik varsa direk çöpe atıcam iyice incelicem. Hazırlık yapalım biraz gelecek olan miniklere
Bende dün toplandı yumurta 27 tane 23 tanesi döllenmiş her gün haber verecekler bakalım hayırlısı ekim ayında transfer olacakToplandı canım dün. 16 tane toplandı. 10 u olgun çıkmış. 9 u döllenmiş. Perşembe günü tekrar arayacaklar bilgi için
Gazlayalım birbirimizi bebişlerimizi düşünelimHaklısın canım paketli gıdaları çıkartmak lazım tamamen..az kaldı hadi birbirimize destek olup temiz beslenelim
İnşallah canım sen de hoşgeldin aramıza güzel haberlerini alalım inşallah galba ilk transfer senin olacakMerhaba kızlar bende temmuz ayinda opu olmustum ilk denemem 4 ekimde transfer olucagim yarin son kontrolum var banada dua edin inşallah hepimiz pozitif sonuclar alalim❤
Taze transfer mi olacak canım dondurulmuş muBende dün toplandı yumurta 27 tane 23 tanesi döllenmiş her gün haber verecekler bakalım hayırlısı ekim ayında transfer olacak
Merhaba, dondurulmuş embriyo transferi öncesi haxırlıklar nedir acaba? Doktorunuz her hangi bir test istedi mi sizden? Kan testi, hormon testleri vs..?hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben de Eylülde adet olup eylül sonu ekim başı gibi her şey yolunda giderse dondurulmuş embriyo transferi yapacağım
5 gün var canım :)Gazlayalım birbirimizi bebişlerimizi düşünelimŞimdi mi başlasak adet günü mü Senin ne zaman canım bat?
İnşallah canım sen de hoşgeldin aramıza güzel haberlerini alalım inşallah galba ilk transfer senin olacak
Taze transfer mi olacak canım dondurulmuş mu
İnşallah hepimiz hayirli haberler alalim inşallah ard arda kızlar mumkun oldugu kadar seker karbonhidrat ve paketlenmis herseyi hayatinizdan cikartin ilaclar zaten ekstra ödem yapiyor yaklaşık bir aydir bende biraktim sizde biran once bırakinGazlayalım birbirimizi bebişlerimizi düşünelimŞimdi mi başlasak adet günü mü Senin ne zaman canım bat?
İnşallah canım sen de hoşgeldin aramıza güzel haberlerini alalım inşallah galba ilk transfer senin olacak
Taze transfer mi olacak canım dondurulmuş mu
Ve bol bol su icmeyide unutmayın günde 3 litre icin mutlaka❤İnşallah hepimiz hayirli haberler alalim inşallah ard arda kızlar mumkun oldugu kadar seker karbonhidrat ve paketlenmis herseyi hayatinizdan cikartin ilaclar zaten ekstra ödem yapiyor yaklaşık bir aydir bende biraktim sizde biran once bırakin
Nar mı? Ben avokado tüketmeye çalışıyorum onun dışında her gün bir yumurta sebze meyve bir de bol su içmeye çalışıyorumKızlar izmirde bir aile sağlığı merkezinde ebeyim mucizelere çok şahit oldum rabbim ol derse her şey oluyor bu süreçte neler yapiyosunuz benim 5 ekim regli 1. Gun nasipse sonra başlıycak heyacan ben beslenmeme dikkat ediyorum özellikle nar tüketmenizi tavsiye ederim
Transfer sürecinden önce mi nar yememizi tavsiye edersiniz?Kızlar izmirde bir aile sağlığı merkezinde ebeyim mucizelere çok şahit oldum rabbim ol derse her şey oluyor bu süreçte neler yapiyosunuz benim 5 ekim regli 1. Gun nasipse sonra başlıycak heyacan ben beslenmeme dikkat ediyorum özellikle nar tüketmenizi tavsiye ederim