- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.741
senin test tarihin ne zaman canımDert anlat anlat bitmez. Üstelik yaşamayan hiç bilemez. Herkes oturduğu yerden yorum yapıyor. Çokta gerekliymiş gibi
İyiyim bende evde bol bol dinleniyorum. Ne olsun bende biranönce test tarihimi bekliyorum. Kısmet artık .
Hayırlı olsun inşaallahmerhaba, bugün test günümdü ve sonuç 628
Ay inşallah canım çift embriyo transferi oldum ama bakalım 10 gün sonraya randevu aldımyaaaaaa seni yicemmmmmmmmmmmmm maşalllaaahhh ikiz mi ki
Canım bu eşimin testi.Canım dünle bugün arasında çok büyük fark olmaz ki bak şimdiden stres yapma istersen kan testi var iki gün aralıklarla beta artışını izlersin
Ardışık transfer nedir acabaMrb cnm ayni durumdayiz benimde bir kizim var 3.gun embriyosu 2 transfer olmustum 2021 de kizim oldu .simdi kardes icin ugrasiyoruz.4 ve 6 ekimde ardisik transfer oldum.biri 3.gun digeri 5.gun embriyosuydu.bugun kan verdim 235 cikmis dedi doktor .biraz dusuk sanki bilemedim
30 Ekimsenin test tarihin ne zaman canım
Kacinci gunundu canım tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinmerhaba, bugün test günümdü ve sonuç 628
kız kaçıncı gün yap dediler bunlar sana doğurunca mı verecekmişsin kan testini 30 ekim neeee30 Ekim
Ha şöyle ya. Bak ne güzel embriyonda var .Kızlarrr hemşireme yazdım. Dedim ben test yaptım dayanamadım idrar da çıkmadı sabah yapmıştım bugün kan verebilir miyim bir an önce ilaçları bırakmak istiyorum diye.
O da bugün yaptırabilirsiniz kan testini sonucunu bana mutlaka atın dedi.
Eşim de iş çıkışı alacak beni beraber gidicez ona da söyledim tutmadı merak etme umutlanma sadece dosyaya koymak için istiyorlar testi diye. O da bensiz gitme yine de beraber gidelim dedi. üzüldü ama belli etmedi kocamTüp bebeği benim sıkıntımdan ötürü yaptığımız için asla çocuk konusunu açmıyor hastaneye de hiç tek gitmedim 3 senedir sağ olsun hep yanımda kız ben bu adamı baba yapmayayım da kimi yapayım
maşallah kız bende silik bile hiç olmadıKan testi pozitif ciksada bu cift cizgiyi gormek hep icimde kalmisti biraz silik ama var
Benim transfer günü hariç 3. Gün (Cuma günü) duş almıştım duştan sonra pembemsi sulu lekelenme geldi hemşireye yazdim doktorumla gorusmusler kalçadan promester 50 mg alın vurdurun hemen dedi o gün haricinde lekelenmem hiç olmadi o gün ve ertesi günü sidetli kasik ağrılarım oldu ara ara şimdi arada batar gibi oluyo bazen hiç olmuyoAyy hadi inşaallah canımkaset test falan yaptın mı ya da herhangi bir belirti falan var mı
kız kaçıncı gün yap dediler bunlar sana doğurunca mı verecekmişsin kan testini 30 ekim neeee
İnşallah siz anne eşiniz de baba olacakKızlarrr hemşireme yazdım. Dedim ben test yaptım dayanamadım idrar da çıkmadı sabah yapmıştım bugün kan verebilir miyim bir an önce ilaçları bırakmak istiyorum diye.
O da bugün yaptırabilirsiniz kan testini sonucunu bana mutlaka atın dedi.
Eşim de iş çıkışı alacak beni beraber gidicez ona da söyledim tutmadı merak etme umutlanma sadece dosyaya koymak için istiyorlar testi diye. O da bensiz gitme yine de beraber gidelim dedi. üzüldü ama belli etmedi kocamTüp bebeği benim sıkıntımdan ötürü yaptığımız için asla çocuk konusunu açmıyor hastaneye de hiç tek gitmedim 3 senedir sağ olsun hep yanımda kız ben bu adamı baba yapmayayım da kimi yapayım
Canım 12.Gunde anca koyulasiyorKan testi pozitif ciksada bu cift cizgiyi gormek hep icimde kalmisti biraz silik ama var
çok şükür 6 daha var canımm hepsi 5. gün hepsi 5 kalite biri 3 kaliteHa şöyle ya. Bak ne güzel embriyonda var .
Merhaba beni de ekler misiniz 14 ve 16 Ekimde Ardışık transfer oldum.
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO ERTELENDİ @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM @vera_61 EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM @Tiniminimavihanim 20 EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM M Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO @mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo @bendenizisimsiz 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo @Gnccakmak 12 ekim 2 embriyo @Aylaaaaaa 9 ekim 2 embriyo @birlena 17 ekim 2 embriyo
6. günden beri yaptım durdummaşallah kız bende silik bile hiç olmadı
Bence gayet iyi canım degerin iki gun sonra tekrarmi istedi doktor12.gunum cnm ardışık transfer benimki. 4 ekim 3. Gun embriyosu ve 6 ekim 5. Gun embriyosu konulmustu.