2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ardışık transfer nedir acaba

Kızlarrr hemşireme yazdım. Dedim ben test yaptım dayanamadım idrar da çıkmadı sabah yapmıştım bugün kan verebilir miyim bir an önce ilaçları bırakmak istiyorum diye.
O da bugün yaptırabilirsiniz kan testini sonucunu bana mutlaka atın dedi.

Eşim de iş çıkışı alacak beni beraber gidicez ona da söyledim tutmadı merak etme umutlanma sadece dosyaya koymak için istiyorlar testi diye. O da bensiz gitme yine de beraber gidelim dedi. üzüldü ama belli etmedi kocam Tüp bebeği benim sıkıntımdan ötürü yaptığımız için asla çocuk konusunu açmıyor hastaneye de hiç tek gitmedim 3 senedir sağ olsun hep yanımda kız ben bu adamı baba yapmayayım da kimi yapayım

Ha şöyle ya. Bak ne güzel embriyonda var .

Ayy hadi inşaallah canım kaset test falan yaptın mı ya da herhangi bir belirti falan var mı
Benim transfer günü hariç 3. Gün (Cuma günü) duş almıştım duştan sonra pembemsi sulu lekelenme geldi hemşireye yazdim doktorumla gorusmusler kalçadan promester 50 mg alın vurdurun hemen dedi o gün haricinde lekelenmem hiç olmadi o gün ve ertesi günü sidetli kasik ağrılarım oldu ara ara şimdi arada batar gibi oluyo bazen hiç olmuyo

İnşallah siz anne eşiniz de baba olacak

Merhaba beni de ekler misiniz 14 ve 16 Ekimde Ardışık transfer oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…