- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 31
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.721
Cnm korkulacak bisey yok bu sureclerde kanama leke seklindeyse normal karsilaniyor .ben kizimda adet olur gibi kanamalarla gidiyordum dustu mu diye aglamakla gecerdi tum gunum .ama cok sukur kizim sag salim dogdu .buyudu bileben şuan gonal f 900 kullanırıyorum sarı koyu kahve rengindende akıntı geldi sorun olur mu doktoruma yazdım ama korkuyorum ya(((
güzelimm ben bugün sabah yine yaptım 9. günüm hem de ilk idrar erken gebelikle silik bile çıkmadı anamOyle dusunme cnm bende 7.gun yaptim idrarda cikmadi. Bugun kan verdim 12.gunum 235 cikti
Hadi bakalim gozun aydin cnm baya yuksekmis seninkimerhaba, bugün test günümdü ve sonuç 628
Normal olabilir dur bakalim bacım kan verecegin gunu bekle bir supriz olabilir insallahgüzelimm ben bugün sabah yine yaptım 9. günüm hem de ilk idrar erken gebelikle silik bile çıkmadı anam
yaaa canımmmm çok sevindimmmm hayırlı olsun maşallaaaahhhACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek
Transfer gunun ve test gunun ne zamandi?güzelimm ben bugün sabah yine yaptım 9. günüm hem de ilk idrar erken gebelikle silik bile çıkmadı anam
kan vereceğim gün yarın canımmmNormal olabilir dur bakalim bacım kan verecegin gunu bekle bir supriz olabilir insallah
çiçeğim transfer 10 ekim tek dondurulmuş embriyo 5. gün test günüm de cuma yani yarınTransfer gunun ve test gunun ne zamandi?
Taze transfer 5.gun cift emriyo transferden sonra 9.guntebrik ederim kuzum gebesin kacinci gunundu
Cok teşekkür ederimyaaa canımmmm çok sevindimmmm hayırlı olsun maşallaaaahhhşişliğin sebebi bu olabilir mi kiii
Beybisi nasılsınçiçeğim transfer 10 ekim tek dondurulmuş embriyo 5. gün test günüm de cuma yani yarın
yaaaaaa seni yicemmmmmmmmmmmmm maşalllaaahhh ikiz mi kimerhaba, bugün test günümdü ve sonuç 628
canım vallahi kendimle dalga geçmekten yoruldumBeybisi nasılsın
kız nasıl bi şişlikti tarif etseneCok teşekkür ederimbilmiyrmki belkide
Dert anlat anlat bitmez. Üstelik yaşamayan hiç bilemez. Herkes oturduğu yerden yorum yapıyor. Çokta gerekliymiş gibicanım vallahi kendimle dalga geçmekten yoruldumyani sen 6. günü idrar yap çıkmasın 7. de çıkmasın 8. de çıkmasın akıllanma bi de bugün sabah yap 9. da da çıkmasın bi de herkes biliyordu transferimi herkes arıyor millete dert anlatıyorum sen nasılsın çiçeğiimmm
Sonucunuz ne olduYaaa çok sevindim canım benim hala çıkmadı sonucum bekliyorum