2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnş canım biraz olsun içim rahatlatmaya çalışıyorum. Yarın vericem test günüm. Öyle bir süreçki test bitiyor sonra artış için endişe başlıyor.
Anlayabiliyorum canım seni ama şu zamanda bebeğin sana tutunmaya çalışıyorsa stresle etkilenecek bol bol dua et beslenmene istirahatine bak çok güzel bir kan testi ile mutlu olacağız inşallah

Mrb cnm ayni durumdayiz benimde bir kizim var 3.gun embriyosu 2 transfer olmustum 2021 de kizim oldu .simdi kardes icin ugrasiyoruz.4 ve 6 ekimde ardisik transfer oldum.biri 3.gun digeri 5.gun embriyosuydu.bugun kan verdim 235 cikmis dedi doktor .biraz dusuk sanki bilemedim

Kacinci gun degerin canım bu bide ikiye katlar kuzum stres yapma kac ciktigi degil ikiye katlamasi onemli çünkü

Ardışık transfer ilk defa duyuyorum doktor herhangi bir şey dedi mi bence sorun yok gibi canım

Kacinci gun degerin canım bu bide ikiye katlar kuzum stres yapma kac ciktigi degil ikiye katlamasi onemli çünkü

12.gunum cnm ardışık transfer benimki. 4 ekim 3. Gun embriyosu ve 6 ekim 5. Gun embriyosu konulmustu.

BEnde ilk kez duymustum haftaya tekrar gel. Bi kan ver dedi simdilik dinlenmeye ve ignelere devam et dedi cnm
İnşallah sağlıcakla devam eder ve kucağına alırsın canım bence düzgünce artar. İyi gibi gözüküyor, doktor sorun olsa bence haftaya gel demek yerine iki gün sonra kanına bir daha bakalım derdi

ben şuan gonal f 900 kullanırıyorum sarı koyu kahve rengindende akıntı geldi sorun olur mu doktoruma yazdım ama korkuyorum ya (((

Arkadaşlar merhaba ben de transfer için bekliyorum ama çok da korkuyorum. Çok agri oluyor mu transfer sırasında. Benim acı eşiğim çok düşük. Bi de idrar meselesi çok korkutucu.
Rahat ol cnm en basit ve agrisiz olan transferdir emin ol.en zor olan yumurta toplamaydi benim.

İnşallah sağlıcakla devam eder ve kucağına alırsın canım bence düzgünce artar. İyi gibi gözüküyor, doktor sorun olsa bence haftaya gel demek yerine iki gün sonra kanına bir daha bakalım derdi
Ya insallah oyledir cnm ya diger olumlu sonucumda 800 lerdeydi diye hatirliyorum bu dusuk geldi bana .bakalim pazartesi ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…