- 20 Aralık 2020
- 17.085
- 75.638
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #2.701
Anlayabiliyorum canım seni ama şu zamanda bebeğin sana tutunmaya çalışıyorsa stresle etkilenecek bol bol dua et beslenmene istirahatine bak çok güzel bir kan testi ile mutlu olacağız inşallahİnş canım biraz olsun içim rahatlatmaya çalışıyorum. Yarın vericem test günüm. Öyle bir süreçki test bitiyor sonra artış için endişe başlıyor.
ACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek
Canim bunlara guvenme kaset test yap erken testler bazen ayni tonda gorunebiliyor kasette cikar ama kacinci gununCanım geçen transferimde 3 testen sonra gelişim durmustu oyuzden şimdi tekrar yaptım. Sorun şu dün ile bugun arasında hiçbir fark yok
yaklaşık 10. günde toplanıyor tabi bu kişiye göre değişiklik gösteriryumurta toplama peki kaç gün sonra oldu ben 6 gündür gonal f 900 kullanıyorum bugün kontrolüm var :))
Embriyon var mı cnmKizlar benim bu ay tutmadı nasip değilmiş
Hayırlısı olsun canım inşallah o küçük melek bir gün gelir kucağına konarKizlar benim bu ay tutmadı nasip değilmiş
Mrb cnm ayni durumdayiz benimde bir kizim var 3.gun embriyosu 2 transfer olmustum 2021 de kizim oldu .simdi kardes icin ugrasiyoruz.4 ve 6 ekimde ardisik transfer oldum.biri 3.gun digeri 5.gun embriyosuydu.bugun kan verdim 235 cikmis dedi doktor .biraz dusuk sanki bilemedimBende ilk deneme taze transfer ile hamile kalmıştım. Çift transfer oldu biri tuttu. Şuan bebeğim 1,5 yaşında :) darısı sizin başınıza inşallahşimdi kardeş için kolları sıvadık ikinci denemem de negatif sonuç aldım. Şimdi bir kaç ay ara verip yeniden başladım. 18 inde kontrolüm var estrofem kullanıyorm şuan. Benmde yüksek ihtimal 24 ü civarı gibi transfer olur diye tahmin ediyorum eğer kalınlaşmada sorun olmazsa. 3. Gün iyi kalite ve 6. Gün iyi kalite embriyom kaldı. Bakalım hangisini transfer edecekler
Hayırlısı olsun canımKizlar benim bu ay tutmadı nasip değilmiş
Kacinci gun degerin canım bu bide ikiye katlar kuzum stres yapma kac ciktigi degil ikiye katlamasi onemli çünküMrb cnm ayni durumdayiz benimde bir kizim var 3.gun embriyosu 2 transfer olmustum 2021 de kizim oldu .simdi kardes icin ugrasiyoruz.4 ve 6 ekimde ardisik transfer oldum.biri 3.gun digeri 5.gun embriyosuydu.bugun kan verdim 235 cikmis dedi doktor .biraz dusuk sanki bilemedim
Oyle dusunme cnm bende 7.gun yaptim idrarda cikmadi. Bugun kan verdim 12.gunum 235 ciktiveracım test yaptım tabii ki negatif çıktıyanii herkesin5. 6. günler pozitif çıkmış benim pozitife döneceğini düşünmüyorum
Ardışık transfer ilk defa duyuyorumMrb cnm ayni durumdayiz benimde bir kizim var 3.gun embriyosu 2 transfer olmustum 2021 de kizim oldu .simdi kardes icin ugrasiyoruz.4 ve 6 ekimde ardisik transfer oldum.biri 3.gun digeri 5.gun embriyosuydu.bugun kan verdim 235 cikmis dedi doktor .biraz dusuk sanki bilemedim
Kacinci gun degerin canım bu bide ikiye katlar kuzum stres yapma kac ciktigi degil ikiye katlamasi onemli çünkü
12.gunum cnm ardışık transfer benimki. 4 ekim 3. Gun embriyosu ve 6 ekim 5. Gun embriyosu konulmustu.Kacinci gun degerin canım bu bide ikiye katlar kuzum stres yapma kac ciktigi degil ikiye katlamasi onemli çünkü
BEnde ilk kez duymustumArdışık transfer ilk defa duyuyorumdoktor herhangi bir şey dedi mi bence sorun yok gibi canım
İnşallah sağlıcakla devam eder ve kucağına alırsın canımBEnde ilk kez duymustumhaftaya tekrar gel. Bi kan ver dedi simdilik dinlenmeye ve ignelere devam et dedi cnm
Rahat ol cnm en basit ve agrisiz olan transferdir emin ol.en zor olan yumurta toplamaydi benim.Arkadaşlar merhaba ben de transfer için bekliyorum ama çok da korkuyorum. Çok agri oluyor mu transfer sırasında. Benim acı eşiğim çok düşük. Bi de idrar meselesi çok korkutucu.
Ya insallah oyledir cnm ya diger olumlu sonucumda 800 lerdeydi diye hatirliyorum bu dusuk geldi bana .bakalim pazartesi ne diyeceklerİnşallah sağlıcakla devam eder ve kucağına alırsın canımbence düzgünce artar. İyi gibi gözüküyor, doktor sorun olsa bence haftaya gel demek yerine iki gün sonra kanına bir daha bakalım derdi