- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 53
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittiniz mi kontrole acabaKızlar merhaba pco hastasıyım ilk denememde klomen kullandım maalesef kist yaptı sonra ki ay doğum kontrol hapıyla korunup adetle kisti attım bu ay doktor letu başladı sabah akşam 1 er adet pazartesi doktora gidicem çok stresliyim
Bana letu önerdi bugün 3.gunum cuma kontrole çağırdı . Sizi. Ne kanaması oldu anlayamadim adetin 3. Günü başlattı beni bu ilacaKızlar merhaba pco hastasıyım ilk denememde klomen kullandım maalesef kist yaptı sonra ki ay doğum kontrol hapıyla korunup adetle kisti attım bu ay doktor letu başladı sabah akşam 1 er adet pazartesi doktora gidicem çok stresliyim
Benide adetin 2. Günü çagırdı ama ben sehir dısındaydım gidemedim gittiğimde 4. Gün gecmişti adet biteli 5 gün sabah akşam 1 tane letu kullandım sonra fostımon 75 kullandım 2 gün ve pazartesi günü aşılama oldum. Kanamam letu bende rahim duvarı incelmesi yaptı bazı arkadaşlardada yapmıs ama yumurtam geliştikce oda normale döndü ek olarak ilaç fılan kullanmadımBana letu önerdi bugün 3.gunum cuma kontrole çağırdı . Sizi. Ne kanaması oldu anlayamadim adetin 3. Günü başlattı beni bu ilaca
Bende iki ay klomen kullandım ise yaramadı adet düzensizliği yaptı üstüne ondan önceki ay kistim vardı geçti ilaçla gidiyorum geliyorum birşey yok diyo doktor bu ay letu verdi bugün kullanmaya başladım haftaya cuma kontrolüm var iğne mi verir ne verir sizceKızlar merhaba pco hastasıyım ilk denememde klomen kullandım maalesef kist yaptı sonra ki ay doğum kontrol hapıyla korunup adetle kisti attım bu ay doktor letu başladı sabah akşam 1 er adet pazartesi doktora gidicem çok stresliyim
Ben klomen kullandığım zaman 18 mm üzeriydi hep yumurtalarım 3 4 yumurta böyleydi gerisi küçük küçük ama yine de tutmadı buna geçtim bende günde 2 başladımValla ben 5 gün 2 tane sabah aksam içtim 12 mm oldu sonra fostimon verdi 2 gün üst üste vuruldum 19 oldu aşılama oldum ama 11. Gün negatif
inşallah işe yarar siz aşılama mı yaptınızKlomen bende işe yaramadı cok yumurtayı büyütüyor letu ise az sayıda ama kaliteli yumurta olusumunu sağlıyor
Evet aşılama yapıldıinşallah işe yarar siz aşılama mı yaptınız
Kaçıncı gününüz bugün insallah olumlu sonuç aldınızEvet aşılama yapıldı
Bi bekleyin bir iki gün sonra tekrar verin belli olmaz hakkinizda hayırlısı olsun inşallahAşılama gününü saymaksak 11 gün ama dün kan verdim negatifti
merhaba asılama sonucu aldınız mıBekliyorum hayırlıs olsun ne diyelim nasip herşey
Maalesef regl oldum bugünmerhaba asılama sonucu aldınız mı
Merhabalar Bende letuyu 5 gün sabah aksam içtim, 2 ara verdikten sonra dr ovitrelle verdi.igneden 36 saat sonra da iliski oldu sonraki gün özelde dr gittim.. yumurtan çatlamış gözükmüyor dedi. Benim gibi durum yaşayan var mı
Devlet hastanesine gitmiştim mm sini söylemedi, suan e nabizdan baktim sah taraf 20 mm yazmisEn son kontrole gittiğinizde yumurtanız kaç mm di ?