- 4 Mart 2021
- 37
- 25
- 27
Maşallah çok güzel artmış canımAmin canım inşallah şimdi 810 çıktı iki günde bir 3 kat olarak ilerliyor sanırım benim
İkiz varmı ailenizdeAmin canım inşallah şimdi 810 çıktı iki günde bir 3 kat olarak ilerliyor sanırım benim
gebelik gibi duruyor inşallah öyledirKızlar bende cuma günü aşılama oldum nasip olursa 2.bebeğim olucak oğluşum da 2. Aşılamayla olmuştu :) test yaptim bugun asilamanin 6.gunu ovitrelle 8.gun acaba ilac etkisi mi gebelik mi acaba
Canım iğnenin etkisi 10-12.güne kadar devam edebiliyormuş emin olmak için bikaç gün sonra tekrar yap inşallah gebeliktirKızlar bende cuma günü aşılama oldum nasip olursa 2.bebeğim olucak oğluşum da 2. Aşılamayla olmuştu :) test yaptim bugun asilamanin 6.gunu ovitrelle 8.gun acaba ilac etkisi mi gebelik mi acaba
Insallah cnm cuma tekrar yapar yazarımgebelik gibi duruyor inşallah öyledir
İnsallah cnmmCanım iğnenin etkisi 10-12.güne kadar devam edebiliyormuş emin olmak için bikaç gün sonra tekrar yap inşallah gebeliktir
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar bende aranıza katıldım 1.5 2 yıldır düşünüyordum ve nihayet çift çizgiyi gördüm. Salı günü çift çizgiyi gördüm dün de kan testi verdim beta 952 çıktı :) doktora gitsem keseyi görür mü bilmiyorum
Evet dayanamadım gittim doktora daha göremeyiz ama bakalım dedi 3binlerde görebiliriz dedi hatta baktı ve göremedi haftaya tekrar gel dedi:) Zaman nasıl geçecekHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin1500lerde kese görünüyor diye biliyorum ben de bekliyorum
Kan testi ver bence canım pozitif gibi görünüyor :)Merhabalar yeni üyeyim ben de, 5 günlük bir gecikmem var bu sabah test yaptım..hemen sevinmek istemiyorum ama bebek varsa Ekim annesi olacağım gibi görünüyor
canım vücut kendini son adet tarihinden itibaren hazırladığı için yumurtlamadada denesen ortasındada sonundada hastaneye gidince bile ilk son adet tarihine göre hesaplarlar ilk denemen değerlendirme tarihin değil son adet tarihin önemlidir o yüzden arkadaş sana son adet tarihine göre hesaplaman gerektiğini söylemiştir 4-5 haftalık olmadan öğrenmen tahlilin pozitif çıkması çok zordur benim 4 haftalıkta bile çok silik gölge gibi görünmüştüTeşekkür ederim canım benim ilk olduğu için heyecanım herhalde son adet tarihim 16-23 Aralık ama ben 1-7 Ocak arası değerlendirdm öncesinde bi ilişki olmadı 1 ocakta evime geldim şehir dışında ailemin yanındaydım adet tarihme daha var çok erken çıktı sonuçlar bende anlayamadım
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bu sevinci yaşarsınızTebriklerrrrrrİnşallah bizede nasıp olur buraya yazmak
Merhaba , son adet tarihine göre 4+4 benimde.Kızlar 4+2 deyim şuan ve kasıklarımda ve karnımda çok az ağrılar oluyor sizce normal mi? İlk gebeliğim bir şey bilmiyorum, ilk muayenemde çarşamba günü heyecanla bekliyorum