Biz eee eee sesiyle uyutuyorduk son dönem şimdi onu duyunca da deliriyor aynı şekildeBenim kız 3.aya girdiği gün başladı 2 gün sürdü çılgınlık dönemi biz de o sıra tatile çıktık ortam değişikliği falan iyice kudurttu delirtti çocuğu. Asla pışpış ya da ninni söyleyemiyordun yatay pozisyona getiremiyordun inanilmwz bir ağlama krizine giriyordu sesi kısılıyordu artık. Şimdi çok şükür eski haline döndü atak falan kalmadı kazandığı beceride ağzıyla tükürük fışkirtmak ve gırtlağından çığlık atmak olduhaftaya 4.aya girecek acaba yine mi uyku krizleri başlayacak çok korkuyorum
Biz alerjik olduğumuz için bir ay sonra test yaptırıp arkasından başlıyoruz ek gıda macerasına dün doktor öyle dediKızlar ben bu ek gıda konusunda çok kafama takıyorum ya. Nasıl olacak ne verilecek nasıl hazırlanacak.. liste yapan var mı? Putursuz mu vericez havucu.. içine z.yagi mi koyuyoruz...
Doktor mu verir listeyi.. video izleye izleye deli çıktım..
Valla size kolay gelio ama ben yogurtta yapamiyorum
Oyyy Allah yardımcın olsun kuzummmm tek başınaKız Allah seni yarıldım ya
Sana bi haber daha vereyim kocam yarın 1 haftalık ydışına çıkıyor
İki bebe ve yalnız diyorum dua akıtın üstüme gerginim
Ben böyle cok pık yaptığı zamanlarda napıyorum bılıyormusun evde durmuyorumbirine arkadaşa alışverişe biyerlere gidiyorum zaten uyumamışım satmışım anasını dünyanın tam olsun dıyorum
Çünkü evde uykum gelıyor uyumaya kalksam tam dedıgın gıbı oluyor tam dalıyorum uyanıyor o zaman ıste tam sersem gibi oluyorum of ne bileyim ben Ertuğrul dan antremanlıyım tuhafıma gitmiyor onun verdiği kabullenmişlikle Rabbimde bana yardım ediyor
Gecen oglumun toplantısı vardı ordan çıktım nasıl yağmur yağıyor ama avmye gıtcektım acık avm bu arada neyse gıt dedım aysenur bosverBiz eee eee sesiyle uyutuyorduk son dönem şimdi onu duyunca da deliriyor aynı şekilde
Tükürük fışkırtmayı bizimki de pazar günü öğrendibırrrt burrrt bırrr yapa yapa tükürük saçıyor her yere salya reis
İnşallah başlamaz çok zor ya uyumayan çocuk delircez biz artık önceden de uykuyu seven bir çocuk değildi ama şimdi yani yok böyle bir şey travma oldu bende uyku saatleri
Biz alerjik olduğumuz için bir ay sonra test yaptırıp arkasından başlıyoruz ek gıda macerasına dün doktor öyle dedi
Liste verecekmiş ama nasıl bir liste bilmiyorum kıfayetli bir şeyse paylaşırım
Oyyy Allah yardımcın olsun kuzummmm tek başınavalla destek olduğu halde delirecek gibi oluyorum ben
Kız ben dışarı çıkınca da olmuyor dışarıda hiç durmuyor çocuk iyice sinir küpü olup geliyorum aha da bak bu
TakmaaaaKızlar ben bu ek gıda konusunda çok kafama takıyorum ya. Nasıl olacak ne verilecek nasıl hazırlanacak.. liste yapan var mı? Putursuz mu vericez havucu.. içine z.yagi mi koyuyoruz...
Ahahahaha her güncelleme bir öncekine şükrettiyorEksiği var fazlası yok kuzum
Allah yardımcımız olsun
Şey diyorum resmen çarpıldım ben daha da çocuğuma laf etmem
Kızzzzz benim çocuuuuum melaikeymiş yaa melaike ben kıymetini bilememişim
Bu ne buuuuu? Bu neeeee? Patron çıldırdı resmen hahahahah
Aşkım sana maşallah
Bak iki hafta önce ufak ufak başladı giderek pik yapıyor bu durum ben gece uyumuyorum sanıyordum ama şu haline kıyasla uyuyormuşum dillerim lal olaydı da çocuğuma laf etmeyeydim
İki haftada tamamen bitti pilim elim kolum kalkmıyor yemek yapacak halim yok bayıldım bayılcam o derece sen bir de iki bebeyle nasıl ilgileniyorsun uykusuz uykusuz ya
Bu şekilde uyumak uyumak olmuyor ki. Zaten ben yattım mı dalmam yarim saat tam dalıyorum asla susmayan saat gibi ötüyor çocuk
Al işte aynılar kuzum
Napıcaz biz böyle yaaa düzelmez de böyle kalırsa diye aklım çıkıyor
Böyle bir ağlamak yok yani sakinleştirmeye çalışıyoruz o arada da ağlıyor en son kendini öksürtmeye başlıyor ama yalandan öksürük yani ışığı açıp tamam artık biz de uyandık yatağa geri konmayacaksın vibe ını alır almaz kesiyor öksürüğü
Selena dizisinde gıcık kıvırcık bir kız vardı istediği olmayınca nefesini tutuyordu ya aklıma o geliyor kfkdkdldksls
Belinde lastık yok ne mana ıse oyuzden ben sarı pakete gectım sırf bu kaka muhabbetınden dolayı sarıda hııc yaşamadım desem yerıdır sarıya poposu alıstı mavı pışık yaptı bu arada sonradan kalanları takayım dıyınceYa kızlar mavi paket molfixte dört numarada acayip sızdırma yaşayan var mı ya ben her gün kaka temizliyorum giysilerinden
Ben de sanki daha önceden çocuk doğurmuşum gibi bu konuda inanılmaz rahatım. Hiç düşünmedim ne vericem diyeKızlar ben bu ek gıda konusunda çok kafama takıyorum ya. Nasıl olacak ne verilecek nasıl hazırlanacak.. liste yapan var mı? Putursuz mu vericez havucu.. içine z.yagi mi koyuyoruz...
Molfix 4 numara bizde de arada kaka sızdırıyo ya. Şiddetli yapmadığı için sanırım sırtına çıkmıyo ama alt yanlardan sızıp zıbına kıyafetine falan geçiyo. Devamlı değil ama arada oluyorYa kızlar mavi paket molfixte dört numarada acayip sızdırma yaşayan var mı ya ben her gün kaka temizliyorum giysilerinden
Tarhana aldım keciboynuzlu muhallebi aldım bir sürü ıvır zıvır ama hala ne zmn veririm bunları bilmiyorumBen de sanki daha önceden çocuk doğurmuşum gibi bu konuda inanılmaz rahatım. Hiç düşünmedim ne vericem diyeo zaman gelsin düşünürüz kafasındayım. Umarım yumurta kapıya gelince ciyaklamam
Sanki onların biraz zamanı var gibi kuzum ilk başta bir süre tadım yaptırıcaz çünküTarhana aldım keciboynuzlu muhallebi aldım bir sürü ıvır zıvır ama hala ne zmn veririm bunları bilmiyorum
Bu arda a101 de cam rende 25 tl bakarsınız kızlar
Ahaha işte kafa karışık olunca alayım diyip aldımSanki onların biraz zamanı var gibi kuzum ilk başta bir süre tadım yaptırıcaz çünkü
Cam rendeye almamıştım bi gideyim bugün sağolasın
Normal rende olmuyor muAhaha işte kafa karışık olunca alayım diyip aldım
Ne bileyim cam rende cam rende daha mi organikNormal rende olmuyor muben almadım
Oyyy yerim LinoşuuuuuGecen oglumun toplantısı vardı ordan çıktım nasıl yağmur yağıyor ama avmye gıtcektım acık avm bu arada neyse gıt dedım aysenur bosveruyandı uyanınca da cok durmuyor bebek arabasında boynerın kabınınde emzırıldı bır zırlama ıkı durma seklınde günü kapattık dönerken araba da uyudu 4. Kata cocuk ve elımde tonla poşetle yukarı çıktım böyle paçalarımdan su akıyor totomdan ter ama ıyı geldi
Ay inşallah yaaAhahahaha her güncelleme bir öncekine şükrettiyordur geçecekmiş bu günlerde öyle diyorlar
Sarı da var dediğin gibi onda böyle sorun olmadı 4 noya gelene kadar böyle sorun yaşamıyordum hayır kilosuda beze uygun 8 kilo çocuğa takamıcaksam kime takıcam bu beziBelinde lastık yok ne mana ıse oyuzden ben sarı pakete gectım sırf bu kaka muhabbetınden dolayı sarıda hııc yaşamadım desem yerıdır sarıya poposu alıstı mavı pışık yaptı bu arada sonradan kalanları takayım dıyıncegoon aldım 4 no kulot amma küçük geldı aralarda takıyorum suan gunduz
Daha mavi paket almayacağım hiç memnun değilim şuan evdede bir 80 adet var 4+ da 50 adetMolfix 4 numara bizde de arada kaka sızdırıyo ya. Şiddetli yapmadığı için sanırım sırtına çıkmıyo ama alt yanlardan sızıp zıbına kıyafetine falan geçiyo. Devamlı değil ama arada oluyor
Ya mecbur napayım başka çarem yokOyyy yerim Linoşuuuuu
Maşallah sanavalla ben eşimle çıktığım halde çocuk ağlayınca panik oluyorum eve nasıl geldiğimi bilemiyorum dün doktordan dönerken arabada bir bastı yaygarayı dışarıda olsak o an yanmıştık
Yaza doğru iyice büyüyecek düzelir hayalleri kuruyorum yazın da eve kapanmayalım inşallah geçen yaz hamilelik yüzünden evde geçti bir yaz daha evde geçerse tırlatırım
Çocuktan önce ben her yere giderim ya alıp diyordum kapının önündeki markete gidemiyorum
Ay inşallah yaa
Ben aldım ama bıraz ayak durduğunda daha rahat olur ya totoyu kaldırıp yukarı çekmek biraz zorladı bızı kılodan oturuSarı da var dediğin gibi onda böyle sorun olmadı 4 noya gelene kadar böyle sorun yaşamıyordum hayır kilosuda beze uygun 8 kilo çocuğa takamıcaksam kime takıcam bu bezikulot bez kullanışlı mı ya kafam karışık
Daha mavi paket almayacağım hiç memnun değilim şuan evdede bir 80 adet var 4+ da 50 adet
Kız gel sarılalım benim de eşim 1 haftadır yurtdışında. Son iki günüm amaKız Allah seni yarıldım ya
Sana bi haber daha vereyim kocam yarın 1 haftalık ydışına çıkıyor
İki bebe ve yalnız diyorum dua akıtın üstüme gerginim
Ben böyle cok pık yaptığı zamanlarda napıyorum bılıyormusun evde durmuyorumbirine arkadaşa alışverişe biyerlere gidiyorum zaten uyumamışım satmışım anasını dünyanın tam olsun dıyorum
Çünkü evde uykum gelıyor uyumaya kalksam tam dedıgın gıbı oluyor tam dalıyorum uyanıyor o zaman ıste tam sersem gibi oluyorum of ne bileyim ben Ertuğrul dan antremanlıyım tuhafıma gitmiyor onun verdiği kabullenmişlikle Rabbimde bana yardım ediyor
5 miBen aldım ama bıraz ayak durduğunda daha rahat olur ya totoyu kaldırıp yukarı çekmek biraz zorladı bızı kılodan oturuama daha rahat oluyor bel bolgesı yaza doğru alırım bırdaha kulot molfıx sarı 4 var suan bıtsın 5 alıcam artık