2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Biz eee eee sesiyle uyutuyorduk son dönem şimdi onu duyunca da deliriyor aynı şekilde
Tükürük fışkırtmayı bizimki de pazar günü öğrendi bırrrt burrrt bırrr yapa yapa tükürük saçıyor her yere salya reis
İnşallah başlamaz çok zor ya uyumayan çocuk delircez biz artık önceden de uykuyu seven bir çocuk değildi ama şimdi yani yok böyle bir şey travma oldu bende uyku saatleri
Biz alerjik olduğumuz için bir ay sonra test yaptırıp arkasından başlıyoruz ek gıda macerasına dün doktor öyle dedi
Liste verecekmiş ama nasıl bir liste bilmiyorum kıfayetli bir şeyse paylaşırım
Oyyy Allah yardımcın olsun kuzummmm tek başına valla destek olduğu halde delirecek gibi oluyorum ben
Kız ben dışarı çıkınca da olmuyor dışarıda hiç durmuyor çocuk iyice sinir küpü olup geliyorum aha da bak bu

https://www.instagram.com/reel/C2oxuY9oMa1/?igsh=MXUxbTF6eG0za3hteA==

Gecen oglumun toplantısı vardı ordan çıktım nasıl yağmur yağıyor ama avmye gıtcektım acık avm bu arada neyse gıt dedım aysenur bosver uyandı uyanınca da cok durmuyor bebek arabasında boynerın kabınınde emzırıldı bır zırlama ıkı durma seklınde günü kapattık dönerken araba da uyudu 4. Kata cocuk ve elımde tonla poşetle yukarı çıktım böyle paçalarımdan su akıyor totomdan ter ama ıyı geldi

Eklentiler

• 9265B813-7530-46D7-900C-344492D50476.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 60
Takmaaaa

Eklentiler

• 82D087B6-38C2-4D13-B733-902CF9B1EEFB.png
    190,8 KB · Görüntüleme: 70
Ahahahaha her güncelleme bir öncekine şükrettiyor dur geçecekmiş bu günlerde öyle diyorlar

Ya kızlar mavi paket molfixte dört numarada acayip sızdırma yaşayan var mı ya ben her gün kaka temizliyorum giysilerinden
Belinde lastık yok ne mana ıse oyuzden ben sarı pakete gectım sırf bu kaka muhabbetınden dolayı sarıda hııc yaşamadım desem yerıdır sarıya poposu alıstı mavı pışık yaptı bu arada sonradan kalanları takayım dıyınce goon aldım 4 no kulot amma küçük geldı aralarda takıyorum suan gunduz

Ben de sanki daha önceden çocuk doğurmuşum gibi bu konuda inanılmaz rahatım. Hiç düşünmedim ne vericem diye o zaman gelsin düşünürüz kafasındayım. Umarım yumurta kapıya gelince ciyaklamam

Ya kızlar mavi paket molfixte dört numarada acayip sızdırma yaşayan var mı ya ben her gün kaka temizliyorum giysilerinden
Molfix 4 numara bizde de arada kaka sızdırıyo ya. Şiddetli yapmadığı için sanırım sırtına çıkmıyo ama alt yanlardan sızıp zıbına kıyafetine falan geçiyo. Devamlı değil ama arada oluyor

Ben de sanki daha önceden çocuk doğurmuşum gibi bu konuda inanılmaz rahatım. Hiç düşünmedim ne vericem diye o zaman gelsin düşünürüz kafasındayım. Umarım yumurta kapıya gelince ciyaklamam
Tarhana aldım keciboynuzlu muhallebi aldım bir sürü ıvır zıvır ama hala ne zmn veririm bunları bilmiyorum

Bu arda a101 de cam rende 25 tl bakarsınız kızlar

Tarhana aldım keciboynuzlu muhallebi aldım bir sürü ıvır zıvır ama hala ne zmn veririm bunları bilmiyorum

Bu arda a101 de cam rende 25 tl bakarsınız kızlar
Sanki onların biraz zamanı var gibi kuzum ilk başta bir süre tadım yaptırıcaz çünkü

Cam rendeye almamıştım bi gideyim bugün sağolasın

Oyyy yerim Linoşuuuuu
Maşallah sana valla ben eşimle çıktığım halde çocuk ağlayınca panik oluyorum eve nasıl geldiğimi bilemiyorum dün doktordan dönerken arabada bir bastı yaygarayı dışarıda olsak o an yanmıştık
Yaza doğru iyice büyüyecek düzelir hayalleri kuruyorum yazın da eve kapanmayalım inşallah geçen yaz hamilelik yüzünden evde geçti bir yaz daha evde geçerse tırlatırım
Çocuktan önce ben her yere giderim ya alıp diyordum kapının önündeki markete gidemiyorum
Ahahahaha her güncelleme bir öncekine şükrettiyor dur geçecekmiş bu günlerde öyle diyorlar
Ay inşallah yaa

Sarı da var dediğin gibi onda böyle sorun olmadı 4 noya gelene kadar böyle sorun yaşamıyordum hayır kilosuda beze uygun 8 kilo çocuğa takamıcaksam kime takıcam bu bezi kulot bez kullanışlı mı ya kafam karışık
Daha mavi paket almayacağım hiç memnun değilim şuan evdede bir 80 adet var 4+ da 50 adet

Ya mecbur napayım başka çarem yok benımde tum yaz evde gectı merak etme evde durmak ıstemezler pıknık park deniz derken daha eğlenceli olur ellerıne dondurma mıs

Ben aldım ama bıraz ayak durduğunda daha rahat olur ya totoyu kaldırıp yukarı çekmek biraz zorladı bızı kılodan oturu ama daha rahat oluyor bel bolgesı yaza doğru alırım bırdaha kulot molfıx sarı 4 var suan bıtsın 5 alıcam artık

Kız gel sarılalım benim de eşim 1 haftadır yurtdışında. Son iki günüm ama

5 mi biz daha 3 kullanıyoruz.
Satilucky malaguenaa biz gibi ufak bebesi olanlar kaç numarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…