- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
Biz eee eee sesiyle uyutuyorduk son dönem şimdi onu duyunca da deliriyor aynı şekildeBenim kız 3.aya girdiği gün başladı 2 gün sürdü çılgınlık dönemi biz de o sıra tatile çıktık ortam değişikliği falan iyice kudurttu delirtti çocuğu. Asla pışpış ya da ninni söyleyemiyordun yatay pozisyona getiremiyordun inanilmwz bir ağlama krizine giriyordu sesi kısılıyordu artık. Şimdi çok şükür eski haline döndü atak falan kalmadı kazandığı beceride ağzıyla tükürük fışkirtmak ve gırtlağından çığlık atmak oldu haftaya 4.aya girecek acaba yine mi uyku krizleri başlayacak çok korkuyorum
Tükürük fışkırtmayı bizimki de pazar günü öğrendi bırrrt burrrt bırrr yapa yapa tükürük saçıyor her yere salya reis
İnşallah başlamaz çok zor ya uyumayan çocuk delircez biz artık önceden de uykuyu seven bir çocuk değildi ama şimdi yani yok böyle bir şey travma oldu bende uyku saatleri
Biz alerjik olduğumuz için bir ay sonra test yaptırıp arkasından başlıyoruz ek gıda macerasına dün doktor öyle dediKızlar ben bu ek gıda konusunda çok kafama takıyorum ya. Nasıl olacak ne verilecek nasıl hazırlanacak.. liste yapan var mı? Putursuz mu vericez havucu.. içine z.yagi mi koyuyoruz...
Doktor mu verir listeyi.. video izleye izleye deli çıktım..
Valla size kolay gelio ama ben yogurtta yapamiyorum
Liste verecekmiş ama nasıl bir liste bilmiyorum kıfayetli bir şeyse paylaşırım
Oyyy Allah yardımcın olsun kuzummmm tek başına valla destek olduğu halde delirecek gibi oluyorum benKız Allah seni yarıldım ya
Sana bi haber daha vereyim kocam yarın 1 haftalık ydışına çıkıyor
İki bebe ve yalnız diyorum dua akıtın üstüme gerginim
Ben böyle cok pık yaptığı zamanlarda napıyorum bılıyormusun evde durmuyorum birine arkadaşa alışverişe biyerlere gidiyorum zaten uyumamışım satmışım anasını dünyanın tam olsun dıyorum
Çünkü evde uykum gelıyor uyumaya kalksam tam dedıgın gıbı oluyor tam dalıyorum uyanıyor o zaman ıste tam sersem gibi oluyorum of ne bileyim ben Ertuğrul dan antremanlıyım tuhafıma gitmiyor onun verdiği kabullenmişlikle Rabbimde bana yardım ediyor
Kız ben dışarı çıkınca da olmuyor dışarıda hiç durmuyor çocuk iyice sinir küpü olup geliyorum aha da bak bu
https://www.instagram.com/reel/C2oxuY9oMa1/?igsh=MXUxbTF6eG0za3hteA==