2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Valla inşallah geçiyodur hepimiz aynıyız🤣🤣 komşular artık şey diyodur hakkımda bu kadında bütün gece yatıyo çocuk ağla ağla patladı falan 🤣
Ay biz de öyleyiz sanki canı yanıyor gibi ağlıyor ama gündüz ağlamaları öyle değil uykuya direnmesi dışında normal yani hasta gibi falan değil doktora götürdüm bugün bir şeyi mi var diye yine de yok muayene oldu bir şeyi de yok yatağa götürürsek öyle ağlıyor işte gündüzleri de
Yatakta olmakla uyumakla ilgili sorunu var resmen ya mahvolduk mahvolduk 🥹
Normal biz bu haldeyiz yenı yenı topluyoruz bır ay sürdü ama tamamen ıyı mı hayır hasar kaldı 😂
Yaaa bir ay mııı
Kendimi atacak manzaralı bir yer bakayım ben 🤣
Ne gibi hasar kaldı kuzum 😅
Bugün sadece ikinkere yarım saat uyudu 😔😔😔 gece uykusu tam iki saatte bir uyandı bizimde..

Ama kızlar bizde el hep ağızda.. Canı yanıyor sanırım baya huysuz.. dış çıkar mj ya şimdiden.

Ne yapmak lazım dış kasiyici veriyorum ona da ağlıyor.. bi elini bi de bez felan emiyor..
Bugün doktor diş altıncı ay gibi çıkabilir bu aylarda diş yatakları belirginleşiyor o da kaşıntı bazen hafif ağrı yapar giderek de çoğalacak maalesef dedi
Salyası çok artmış diş yatakları acıyordur muhtemelen dedi aynı şekilde elini salya önlüğünü bulduğu her şeyi ağzına sokmaya emmeye çalışıyor biberonu da ağzının kenarına alıp ısırıyor hatta göğsümü de ısırıyor küçük Chucky 🤣
Diş çıkacağı dönemlerde ağrı iyice artınca kulaklarını tutarak falan da ağlıyorlarmış ya kıyamam
Tetagil falan alıp versem mi çok ağrısı olursa diyorum ama bilemedim ☹️
Ben de bakayım yazık yavrum kızardı ya, sağol 🙏

Biz de bi gün iyi bi gün kötüyüz. Gittikçe kötüleşiyor gibiyiz ama gecenin en karanlık saati şafaktan öncesidir diyerek avutuyorum kendimi xndnnd

O kangurudaki uyku nasıl bi şeyse 10a kadar 10 dklık çığlık atarak uyanmalı iki uyku yaptı yetti 😂Şimdi zar zor yatırdık bakam. İnşallah güzel uyur.

Ben sütümü dondurup süzgeçli emzikle veriyorum, seviyo baya rahatlıyor galiba.
Ben de her gece Allahım bu gece en kötüsü geride kalmış olsun yarından itibaren düzelsin diyorum ama her geçen gün yeni işkence yolları buluyor çocuğum üzerine kata kata gidiyor 😅
Ne atakmış yaaa bi bit artık bittt diye geziyorum evde 😂

Ay biz de öyleyiz sanki canı yanıyor gibi ağlıyor ama gündüz ağlamaları öyle değil uykuya direnmesi dışında normal yani hasta gibi falan değil doktora götürdüm bugün bir şeyi mi var diye yine de yok muayene oldu bir şeyi de yok yatağa götürürsek öyle ağlıyor işte gündüzleri de

Yaaa bir ay mııı

Bugün doktor diş altıncı ay gibi çıkabilir bu aylarda diş yatakları belirginleşiyor o da kaşıntı bazen hafif ağrı yapar giderek de çoğalacak maalesef dedi
Salyası çok artmış diş yatakları acıyordur muhtemelen dedi aynı şekilde elini salya önlüğünü bulduğu her şeyi ağzına sokmaya emmeye çalışıyor biberonu da ağzının kenarına alıp ısırıyor hatta göğsümü de ısırıyor küçük Chucky 🤣
Diş çıkacağı dönemlerde ağrı iyice artınca kulaklarını tutarak falan da ağlıyorlarmış ya kıyamam

Ben de her gece Allahım bu gece en kötüsü geride kalmış olsun yarından itibaren düzelsin diyorum ama her geçen gün yeni işkence yolları buluyor çocuğum üzerine kata kata gidiyor 😅
Ay beni ne güldürdün ya😂😂 iç sesim gibi yazmışsın herşeyi😂😂

Yaaa bir ay mııı

Olan ıkı saatlık uykusuda bozuldu gece cıglık atmazdı el emmesıne uyanırdım zılgıt cekıyor artık 😂 ya benım oğlum 4 ayına kadar cok guzel uyumustu sonra işte bu 4 bucuk ay cıvarına geldık uyku gerilemesi atak diş derken valla bidaha düzelmedik ne yalan söyleyim , evet Lina da gec uyuyordu cok ama uyuyordu en azından şimdi yarım saatte bır kalkmak falan son haftalarda uyanıyor 4 gibi uyusun fln uğraşıyorum ay hele gecen gece uyanıyor uyanıyor uyanıyor kac kez kalktı bılmıyorum sabah 6 fln olmustur dedım saate bı baktım 3 sadece 3 ve gece 1 de uyudu yani bizden pes ben meme bıtene kadar bu olaya okeyım arada keyfı yerınde olurda 2-3 saat uyursa bana mınık dınlenmeler verirse ne ala 😂

Bearhug Bearhug yaşadıklarını 3 haftadır yaşıyorum kuzum uyumak istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor gündüz uyusa 10 dk geçmeden uyanıyor gece 30 dk ya da şansım varsa saat başı uyanıyor 🤦🏼‍♀️
Bende ayağımda sallayarak uyutuyorum yastığa koyduğum an basıyor çığlığı bir de ağlarken morarıyor çok üzülüyorum anne bebek güvenli bağlanma zarar görecek diye ama başka bir şey de yapamıyorum ki😔Biraz sakinleşince uyutmaya çalışsam yine aynusu oluyor 🥹

Dün inat ettim yıkadık 8.30 gibi yatırdım dedim sen de artık burdaki kardeşler gibi uyucaksın saatin olcak falan filan. Tabii kıyamet koptu en son sallarken uyudu. Uyusa ne yarım saatte bi kalktı. En son sabah 4de bi dirildi tam dirildi😂 lambayı da açmadım aldım yanıma oynuyo falan ben gözümü kapatıyorum ağlıyo eliyle dokunuyo hayır karanlıkta nerden görüyon gözümü😏 mecbur kalktım ama irtibat kurnuyorum uykusu dağılmasın diye ama ne hacet😂 velhasıl uyumayan bebekler de vardııırr uyumayaaan bebekler de vaaardııırrr

Ay beni ne güldürdün ya😂😂 iç sesim gibi yazmışsın herşeyi😂😂
Eksiği var fazlası yok kuzum 🤣
Allah yardımcımız olsun 🥹
Şey diyorum resmen çarpıldım ben daha da çocuğuma laf etmem 🤣
Kızzzzz benim çocuuuuum melaikeymiş yaa melaike ben kıymetini bilememişim 😂
Bu ne buuuuu? Bu neeeee? Patron çıldırdı resmen hahahahah
Olan ıkı saatlık uykusuda bozuldu gece cıglık atmazdı el emmesıne uyanırdım zılgıt cekıyor artık 😂 ya benım oğlum 4 ayına kadar cok guzel uyumustu sonra işte bu 4 bucuk ay cıvarına geldık uyku gerilemesi atak diş derken valla bidaha düzelmedik ne yalan söyleyim , evet Lina da gec uyuyordu cok ama uyuyordu en azından şimdi yarım saatte bır kalkmak falan son haftalarda uyanıyor 4 gibi uyusun fln uğraşıyorum ay hele gecen gece uyanıyor uyanıyor uyanıyor kac kez kalktı bılmıyorum sabah 6 fln olmustur dedım saate bı baktım 3 sadece 3 ve gece 1 de uyudu yani bizden pes ben meme bıtene kadar bu olaya okeyım arada keyfı yerınde olurda 2-3 saat uyursa bana mınık dınlenmeler verirse ne ala 😂
Aşkım sana maşallah 🧿
Bak iki hafta önce ufak ufak başladı giderek pik yapıyor bu durum ben gece uyumuyorum sanıyordum ama şu haline kıyasla uyuyormuşum dillerim lal olaydı da çocuğuma laf etmeyeydim 😂
İki haftada tamamen bitti pilim elim kolum kalkmıyor yemek yapacak halim yok bayıldım bayılcam o derece sen bir de iki bebeyle nasıl ilgileniyorsun uykusuz uykusuz ya
Bu şekilde uyumak uyumak olmuyor ki. Zaten ben yattım mı dalmam yarim saat tam dalıyorum asla susmayan saat gibi ötüyor çocuk 😅
Bearhug Bearhug yaşadıklarını 3 haftadır yaşıyorum kuzum uyumak istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor gündüz uyusa 10 dk geçmeden uyanıyor gece 30 dk ya da şansım varsa saat başı uyanıyor 🤦🏼‍♀️
Bende ayağımda sallayarak uyutuyorum yastığa koyduğum an basıyor çığlığı bir de ağlarken morarıyor çok üzülüyorum anne bebek güvenli bağlanma zarar görecek diye ama başka bir şey de yapamıyorum ki😔Biraz sakinleşince uyutmaya çalışsam yine aynusu oluyor 🥹
Al işte aynılar kuzum 🥲
Napıcaz biz böyle yaaa düzelmez de böyle kalırsa diye aklım çıkıyor
Böyle bir ağlamak yok yani sakinleştirmeye çalışıyoruz o arada da ağlıyor en son kendini öksürtmeye başlıyor ama yalandan öksürük yani ışığı açıp tamam artık biz de uyandık yatağa geri konmayacaksın vibe ını alır almaz kesiyor öksürüğü 😅
Selena dizisinde gıcık kıvırcık bir kız vardı istediği olmayınca nefesini tutuyordu ya aklıma o geliyor kfkdkdldksls 🤣

Aşkım sana maşallah 🧿
Bak iki hafta önce ufak ufak başladı giderek pik yapıyor bu durum ben gece uyumuyorum sanıyordum ama şu haline kıyasla uyuyormuşum dillerim lal olaydı da çocuğuma laf etmeyeydim 😂
İki haftada tamamen bitti pilim elim kolum kalkmıyor yemek yapacak halim yok bayıldım bayılcam o derece sen bir de iki bebeyle nasıl ilgileniyorsun uykusuz uykusuz ya
Bu şekilde uyumak uyumak olmuyor ki. Zaten ben yattım mı dalmam yarim saat tam dalıyorum asla susmayan saat gibi ötüyor çocuk 😅

Al işte aynılar kuzum 🥲
Böyle bir ağlamak yok yani sakinleştirmeye çalışıyoruz o arada da ağlıyor en son kendini öksürtmeye başlıyor ama yalandan öksürük yani ışığı açıp tamam artık biz de uyandık yatağa geri konmayacaksın vibe ını alır almaz kesiyor öksürüğü 😅
Selena dizisinde gıcık kıvırcık bir kız vardı istediği olmayınca nefesini tutuyordu ya aklıma o geliyor kfkdkdldksls 🤣
Benim kız 3.aya girdiği gün başladı 2 gün sürdü çılgınlık dönemi biz de o sıra tatile çıktık ortam değişikliği falan iyice kudurttu delirtti çocuğu. Asla pışpış ya da ninni söyleyemiyordun yatay pozisyona getiremiyordun inanilmwz bir ağlama krizine giriyordu sesi kısılıyordu artık. Şimdi çok şükür eski haline döndü atak falan kalmadı kazandığı beceride ağzıyla tükürük fışkirtmak ve gırtlağından çığlık atmak oldu 😃 haftaya 4.aya girecek acaba yine mi uyku krizleri başlayacak çok korkuyorum

Benim kız 3.aya girdiği gün başladı 2 gün sürdü çılgınlık dönemi biz de o sıra tatile çıktık ortam değişikliği falan iyice kudurttu delirtti çocuğu. Asla pışpış ya da ninni söyleyemiyordun yatay pozisyona getiremiyordun inanilmwz bir ağlama krizine giriyordu sesi kısılıyordu artık. Şimdi çok şükür eski haline döndü atak falan kalmadı kazandığı beceride ağzıyla tükürük fışkirtmak ve gırtlağından çığlık atmak oldu 😃 haftaya 4.aya girecek acaba yine mi uyku krizleri başlayacak çok korkuyorum
4.aya son 3 korku dolu gozlerle daha ne olabilir diye bekliyorum. 😅😅😅

Kızlar ben bu ek gıda konusunda çok kafama takıyorum ya. Nasıl olacak ne verilecek nasıl hazırlanacak.. liste yapan var mı? Putursuz mu vericez havucu.. içine z.yagi mi koyuyoruz...
Doktor mu verir listeyi.. video izleye izleye deli çıktım..

Valla size kolay gelio ama ben yogurtta yapamiyorum🤪🤪😅😅

Aşkım sana maşallah 🧿

Al işte aynılar kuzum 🥲
Kız Allah seni yarıldım ya 😂
Sana bi haber daha vereyim kocam yarın 1 haftalık ydışına çıkıyor 😂
İki bebe ve yalnız diyorum dua akıtın üstüme gerginim 😂
Ben böyle cok pık yaptığı zamanlarda napıyorum bılıyormusun evde durmuyorum 😂 birine arkadaşa alışverişe biyerlere gidiyorum zaten uyumamışım satmışım anasını dünyanın tam olsun dıyorum 😂
Çünkü evde uykum gelıyor uyumaya kalksam tam dedıgın gıbı oluyor tam dalıyorum uyanıyor o zaman ıste tam sersem gibi oluyorum of ne bileyim ben Ertuğrul dan antremanlıyım tuhafıma gitmiyor onun verdiği kabullenmişlikle Rabbimde bana yardım ediyor 🙈

Günaydın kızlaar
Saat kurmuş gibi 7 de uyanmaya başladık biz hayırlı olsun 😂 ben duramıyorum ayakta o hışırtılı kitabına bir şeyler anlatıyo 😂

Bol uykulu bir gün dilerim hepimizr
Günaydın canım iyi tarafından bakıyoruz, en azından 4-5-6 değil 7de uyandı sjsjsj biz de uyandık sonra oynatıp geri yatırdım ben hatta yarım saate kalkmaya çalıştı yine ağzına meme soktum uyumuşuz
Dün inat ettim yıkadık 8.30 gibi yatırdım dedim sen de artık burdaki kardeşler gibi uyucaksın saatin olcak falan filan. Tabii kıyamet koptu en son sallarken uyudu. Uyusa ne yarım saatte bi kalktı. En son sabah 4de bi dirildi tam dirildi😂 lambayı da açmadım aldım yanıma oynuyo falan ben gözümü kapatıyorum ağlıyo eliyle dokunuyo hayır karanlıkta nerden görüyon gözümü😏 mecbur kalktım ama irtibat kurnuyorum uykusu dağılmasın diye ama ne hacet😂 velhasıl uyumayan bebekler de vardııırr uyumayaaan bebekler de vaaardııırrr
Karanlıkta bizden iyi görüyorlar ya taze göz işte 🤣 ben bakıyorum gözü açık mı kapalı mı anlamıyorum o bana dönüyor faltaşı gibi bakıyor 😂

Aşkım sana maşallah 🧿

Al işte aynılar kuzum 🥲
Ya bu sahte öksürme 🤣 Aynısı mı olur ya 🤣

Ya benim çocuk her yere koyduğumda yüzüstü dönüyor ama sırtındaki o kızarıklıktan mı dönüyor acaba kaşınıyor mu çocuk, sırtüstü mü durmak istemiyor ya kafama o takıldı bugün alerji doktoruna götürücem. Kaşınsa ağlardı herhalde dimi 🥹 Bugün iyice kötüleşmiş yayılmış, ne deterjan değiştirdim ne bakım ürünü değiştirdim, hep aynı şeyleri kullandık ya anlamadım. Besin alerjisi sırtta kabarıklık yapar mı?

Bu aralar sadece memede uyuyan çocuğum az önce karnını doyurduktan sonra memeyi tamamen bıraktı. Normalde uykuya geçene kadar mutlaka emerdi. Neyse ok deyip biraz oyun halısına koydum. Gözünü falan kaşıyınca yatağına götürdüm. Yatınca ağladı. Emzik verdim ııııhhhh diye sesler çıkardı istemedi. Memeye aldım İLK KEZ emmedi.
Aldım mama sandalyesine koydum mutfağı toplayayım bari 😂
Nasıl uyuyacak hiçbir fikrim yok

X