- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
Ay biz de öyleyiz sanki canı yanıyor gibi ağlıyor ama gündüz ağlamaları öyle değil uykuya direnmesi dışında normal yani hasta gibi falan değil doktora götürdüm bugün bir şeyi mi var diye yine de yok muayene oldu bir şeyi de yok yatağa götürürsek öyle ağlıyor işte gündüzleri deValla inşallah geçiyodur hepimiz aynıyız komşular artık şey diyodur hakkımda bu kadında bütün gece yatıyo çocuk ağla ağla patladı falan
Yatakta olmakla uyumakla ilgili sorunu var resmen ya mahvolduk mahvolduk
Yaaa bir ay mıııNormal biz bu haldeyiz yenı yenı topluyoruz bır ay sürdü ama tamamen ıyı mı hayır hasar kaldı
Kendimi atacak manzaralı bir yer bakayım ben
Ne gibi hasar kaldı kuzum
Bugün doktor diş altıncı ay gibi çıkabilir bu aylarda diş yatakları belirginleşiyor o da kaşıntı bazen hafif ağrı yapar giderek de çoğalacak maalesef dediBugün sadece ikinkere yarım saat uyudu gece uykusu tam iki saatte bir uyandı bizimde..
Ama kızlar bizde el hep ağızda.. Canı yanıyor sanırım baya huysuz.. dış çıkar mj ya şimdiden.
Ne yapmak lazım dış kasiyici veriyorum ona da ağlıyor.. bi elini bi de bez felan emiyor..
Salyası çok artmış diş yatakları acıyordur muhtemelen dedi aynı şekilde elini salya önlüğünü bulduğu her şeyi ağzına sokmaya emmeye çalışıyor biberonu da ağzının kenarına alıp ısırıyor hatta göğsümü de ısırıyor küçük Chucky
Diş çıkacağı dönemlerde ağrı iyice artınca kulaklarını tutarak falan da ağlıyorlarmış ya kıyamam
Tetagil falan alıp versem mi çok ağrısı olursa diyorum ama bilemedim
Ben de her gece Allahım bu gece en kötüsü geride kalmış olsun yarından itibaren düzelsin diyorum ama her geçen gün yeni işkence yolları buluyor çocuğum üzerine kata kata gidiyorBen de bakayım yazık yavrum kızardı ya, sağol
Biz de bi gün iyi bi gün kötüyüz. Gittikçe kötüleşiyor gibiyiz ama gecenin en karanlık saati şafaktan öncesidir diyerek avutuyorum kendimi xndnnd
O kangurudaki uyku nasıl bi şeyse 10a kadar 10 dklık çığlık atarak uyanmalı iki uyku yaptı yetti Şimdi zar zor yatırdık bakam. İnşallah güzel uyur.
Ben sütümü dondurup süzgeçli emzikle veriyorum, seviyo baya rahatlıyor galiba.
Ne atakmış yaaa bi bit artık bittt diye geziyorum evde