2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
bu süreç hep böyle geçecek anlaşılan sırf rahat uyusun diye banyo yaptırdım güzelce yağ ile masaj yaptım emzirdim yatırdım yatırdığım an uyandı…
Bıraktım yatakta çıktım odadan uyur belki diye ağladı sonra üzüldüm tekrar emzirdim uyudu. Şimdi yanından ayrıldım dualarla. Nolur güzelce uyusun diye
Sık emmenin sütü artırdığını kanıtlamış oldu Deniz

Ben de 1 ay sonra oturağa geçicem canım. Bugün küvetindeki filede tek başıma yıkadım vallahi ebru_can_ebru sağolsun. Dediği gibi önce yüzüstü yatırıp sırtını yıkadım. Sonra sırtüstü dönüp göbüşü yıkadım. En son kolumun üzerine yüzüstü alıp sırtına tekrar su döktüm. File aşağı kayıp sırtını sabunlu su yaptığı için oldu bitti korktuğum kadar sıkıntılı değilmiş

Buradan hepimize şu şarkıyı armağan ediyorum..

Uykular haram oldu
Gençliğim bak talan da oldu
Çok sevdim yalan oldu
Zalım geceler

bu şarkıyı neden biliyorsun diye sormayın

Bu şarkıyı ben çok iyi bilirim

Papatyamaviss dün kızımın agzina bakttim da bizde de diş beyaz görünüyor elimle bide bardakla kontrol ettim henüz patlamamis ama on kesici dislerden değil yan kesici diş gibi baya sağda.. hadi alt yerine üst u anlarımda yan kesici dişler baya sonra çıkıyor şaşırdım

Dün sevgililer günüydü doktor kontrolü öncesi babası hanfendiye gül almış bana da buket almış tipine bakın
Yaaa bakışlarını sevsinler
İnşallah erken uyusa biraz 9 gibi uykuya geçse 7-8 gibi uyansa ne güzel olur hayal gibi

Aynen o kadar komik ki diş kaşıyıcıyla felan da kavga ediyor ama onu sinirlenip atıyor havucu bırakmamış
Havuçtan tat geliyo diye bırakmamıştır

Bugün çok tuhaf bi şey yaşandı, ninniyle uyuttum ilk defa kınayı getir aney melodisine uydurduğum bi ninniydi omzumda uyuyakaldı. Hastaneye gidicez 2 saati buldu uyanmıyor, tam uyuyacak zamanı buldun dedim mecbur uyandırdım içim yanaa yanaa. Sonra hastaneden dönüşte kanguruda uyuyakaldı hayaller kuruyorum kanguruyla bırakırım yatağa diye, kapıda komşum "Ay senin bebeğin mi olduuuuu" diye bağırınca uyandı

Ya bi de göğsünde ve sırtında kabarcıklar oldu dr alerji dedi, kabuklu fıstık, fındık falan yiyordum bu ara ondan mı oldu ki. Doktor mustela stelatopia önerdi geçen birileri konuşuyordu sanki, la roche posay lipikar da olur gibi. Stelatopia hangisini kullanıyordunuz soyasosu canım sen mi kullanıyordun

Ben kullanıyorum çok memnunum canım. Basmalı şişe olan paketini kullanıyorum

Ayyyy noluyyoooo noluyooooo yaaa
Barbaros zaten zor çocuk daha beteri olamaz atak bize napar ki diyordum ama bu neymiş yaaa bu neymişşşşş BU NEYMİŞ arkadaş???
Bu atak mı ne yaşıyoruz biz biri bize yardım etsinnnnn
Daha yatağı görür görmez hatta yatak odasının kapısında başlıyor ağlamaya kendini yataktan kaldırıp atmaya çalışıyor çivili yatağa yatırıyorum sanki öyle bir çığlık kıyamet
Bir şekilde uğraşıp saaatler sonra uyutuyorum on beş dakika sonra uyanıyor
Deli gibi uykusu gözünü çıkarıyor kaşımaktan ama yine de uykuya direniyor
Gece uyku süreleri giderek kısalıyor yeni doğduğunda bile saat başı uyanmıyordu iki saat de olsa uyuyordu
Sabah karga kahvaltısını yapmadan tamamen uyanıyor zaten gece de hiç uyumuyor gibi bir şey
Arkadaşlar tam anlamıyla yandım Allah yani gece çığlıklar eşliğinde uyanıyor bir de yer gök inliyor yarabbim bu nasıl bir şey
Geçiyor mu bu ataksa eğer yoksa çocuk böyle mi kalacak tövbeler olsun içine bir şey girdi sanki el kadar bebenin bütün aile perişanız

Valla inşallah geçiyodur hepimiz aynıyız komşular artık şey diyodur hakkımda bu kadında bütün gece yatıyo çocuk ağla ağla patladı falan

Yaa kıyamam kırk yılın başı güzel uyumuş ama uzun uyumak nasip olmamış yavruma idil de 5 buçuk gibi uyandı hala uyumadı ve kvlere geldik. Etrafa bakıyo öyle

Normal biz bu haldeyiz yenı yenı topluyoruz bır ay sürdü ama tamamen ıyı mı hayır hasar kaldı

Benimki tam 1 saatte kalkıyo şaka gibi ama ne 59.dk ne 1 saat 1 dakika tam 1 saatte sanki kesiyolarmış gibi ağlıyo zor sakinleştiriyorum

Bugün sadece ikinkere yarım saat uyudu gece uykusu tam iki saatte bir uyandı bizimde..

Ama kızlar bizde el hep ağızda.. Canı yanıyor sanırım baya huysuz.. dış çıkar mj ya şimdiden.

Ne yapmak lazım dış kasiyici veriyorum ona da ağlıyor.. bi elini bi de bez felan emiyor..

Ben geçen gün şu meyve süzgeçleri varya dondurulmuş anne sütünden bi diş sarımsak boyutunda kesip koydum içine.. Baya sevdi sonra soğuk gelir mi hasta olur mu acaba diye gerş aldım çok ağladı

Ben kullanıyorum çok memnunum canım. Basmalı şişe olan paketini kullanıyorum
Ben de bakayım yazık yavrum kızardı ya, sağol
Biz de bi gün iyi bi gün kötüyüz. Gittikçe kötüleşiyor gibiyiz ama gecenin en karanlık saati şafaktan öncesidir diyerek avutuyorum kendimi xndnnd
Yaa kıyamam kırk yılın başı güzel uyumuş ama uzun uyumak nasip olmamış yavruma idil de 5 buçuk gibi uyandı hala uyumadı ve kvlere geldik. Etrafa bakıyo öyle
O kangurudaki uyku nasıl bi şeyse 10a kadar 10 dklık çığlık atarak uyanmalı iki uyku yaptı yetti Şimdi zar zor yatırdık bakam. İnşallah güzel uyur.

Ben sütümü dondurup süzgeçli emzikle veriyorum, seviyo baya rahatlıyor galiba.

Ben geçen gün şu meyve süzgeçleri varya dondurulmuş anne sütünden bi diş sarımsak boyutunda kesip koydum içine.. Baya sevdi sonra soğuk gelir mi hasta olur mu acaba diye gerş aldım çok ağladı
Ben veriyorum ya ilk dondurması çocuğumun bi de kendi tutup ağzını isabet ettirmeye çalışıyor çok komik o emzik gözüne kulağına ağzı dışında her yere gidiyor

Ahahah iyi fikir aslında ama hasta olma kısmı bende de yandı

Ben veriyorum ya ilk dondurması çocuğumun bi de kendi tutup ağzını isabet ettirmeye çalışıyor çok komik o emzik gözüne kulağına ağzı dışında her yere gidiyor
Geçen muz yalattırıyodum elimden bi kaptı sıktı aklım çıktı öyle güzel saç çekiyo ki tam cadaloz benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…