- 6 Temmuz 2022
- 2.068
- 5.033
- 29
bu süreç hep böyle geçecek anlaşılanAa ben de bu gece böyle şeyler yaşadımEn son bence uykusuzluğundan kalkmadı, bayıldı. Bi ara yüzüstü yatırdım çok güzel uyudu sonra dayanamadım sırt üstü çevirirken uyandı. Beş on kere uyanıp geri daldı hep yatağına yatırırken en son yine bizim yatağa koydum yanına yattım biraz
Sık emmenin sütü artırdığını kanıtlamış oldu DenizOyy maşallah Aslan boyaEk gıda için kilo alımı güzel giderse ben 5 ya da 5.5 ayı beklerim sütüm artmışken emebildiği emsin istiyorum
Ama Deniz o kadar beklemek istemeyebilir biz bir şeyler yiyip içerken çok heyecanlanıyor geçen gün kv eline havuç vermiş onunla dişini kaşıyordu alınca sinirlenmiş felan
Bende çok sevindim valla yavaştan toparlıyoruz gibi
Kuzum bizim mama reddimiz var hala devam ediyor.Artık günde 2 veya 3 kez 60 ml kadar alıyor toplam 120-180 ml civarıBiliyorsun neredeyse 3 haftadır bu şekilde içiyor kilo alımı da normal sanırım sütümün arttığına artık inanıyorum
Çok şükür canım bende artmasına şaşırdım ama 3 haftadır gece saat başı bazen 3ü dakikada bir uyanıp emmeden uyumuyor etkisi oldu demek ki
Çok şükür ateşi çıkmadı keyfi yerindeydi ama uyku yok artık bizde saat 01.15 ve hala uyutmaya çalışıyorum
Kuzum bende banyosunu 1 ay sonra vakumlu oturaklar var ya bebekler için onunla yaptırmayı düşünüyorum
Bu şarkıyı ben çok iyi bilirimbu süreç hep böyle geçecek anlaşılansırf rahat uyusun diye banyo yaptırdım güzelce yağ ile masaj yaptım emzirdim yatırdım yatırdığım an uyandı…
Bıraktım yatakta çıktım odadan uyur belki diye ağladısonra üzüldüm tekrar emzirdim uyudu. Şimdi yanından ayrıldım dualarla. Nolur güzelce uyusun diye
Sık emmenin sütü artırdığını kanıtlamış oldu Deniz
Ben de 1 ay sonra oturağa geçicem canım. Bugün küvetindeki filede tek başıma yıkadım vallahiebru_can_ebru sağolsun. Dediği gibi önce yüzüstü yatırıp sırtını yıkadım. Sonra sırtüstü dönüp göbüşü yıkadım. En son kolumun üzerine yüzüstü alıp sırtına tekrar su döktüm. File aşağı kayıp sırtını sabunlu su yaptığı için oldu bitti korktuğum kadar sıkıntılı değilmiş
Buradan hepimize şu şarkıyı armağan ediyorum..
Uykular haram oldu
Gençliğim bak talan da oldu
Çok sevdim yalan oldu
Zalım geceler
bu şarkıyı neden biliyorsun diye sormayın
Yaaa bakışlarını sevsinlerDün sevgililer günüydü doktor kontrolü öncesi babası hanfendiye gül almış bana da buket almış tipine bakın
Havuçtan tat geliyo diye bırakmamıştırİnşallah erken uyusa biraz 9 gibi uykuya geçse 7-8 gibi uyansa ne güzel olur hayal gibi
Aynen o kadar komik ki diş kaşıyıcıyla felan da kavga ediyor ama onu sinirlenip atıyor havucu bırakmamış
Bizimde tıkırdamıyor henüzPapatyamaviss dün kızımın agzina bakttim da bizde de diş beyaz görünüyor elimle bide bardakla kontrol ettim henüz patlamamis ama on kesici dislerden değil yan kesici diş gibi baya sağda.. hadi alt yerine üst u anlarımda yan kesici dişler baya sonra çıkıyor şaşırdım
Bugün çok tuhaf bi şey yaşandı, ninniyle uyuttum ilk defa kınayı getir aney melodisine uydurduğum bi ninniydibu süreç hep böyle geçecek anlaşılansırf rahat uyusun diye banyo yaptırdım güzelce yağ ile masaj yaptım emzirdim yatırdım yatırdığım an uyandı…
Bıraktım yatakta çıktım odadan uyur belki diye ağladısonra üzüldüm tekrar emzirdim uyudu. Şimdi yanından ayrıldım dualarla. Nolur güzelce uyusun diye
Ben kullanıyorum çok memnunum canım. Basmalı şişe olan paketini kullanıyorumBugün çok tuhaf bi şey yaşandı, ninniyle uyuttum ilk defa kınayı getir aney melodisine uydurduğum bi ninniydiomzumda uyuyakaldı. Hastaneye gidicez 2 saati buldu uyanmıyor, tam uyuyacak zamanı buldun dedim mecbur uyandırdım içim yanaa yanaa. Sonra hastaneden dönüşte kanguruda uyuyakaldı hayaller kuruyorum kanguruyla bırakırım yatağa diye, kapıda komşum "Ay senin bebeğin mi olduuuuu" diye bağırınca uyandı
Ya bi de göğsünde ve sırtında kabarcıklar oldu dr alerji dedi, kabuklu fıstık, fındık falan yiyordum bu ara ondan mı oldu ki. Doktor mustela stelatopia önerdi geçen birileri konuşuyordu sanki, la roche posay lipikar da olur gibi. Stelatopia hangisini kullanıyordunuzsoyasosu canım sen mi kullanıyordun
Valla inşallah geçiyodur hepimiz aynıyızAyyyy noluyyoooo noluyooooo yaaa
Barbaros zaten zor çocuk daha beteri olamaz atak bize napar ki diyordum ama bu neymiş yaaa bu neymişşşşş BU NEYMİŞ arkadaş???
Bu atak mı ne yaşıyoruz biz biri bize yardım etsinnnnn
Daha yatağı görür görmez hatta yatak odasının kapısında başlıyor ağlamaya kendini yataktan kaldırıp atmaya çalışıyor çivili yatağa yatırıyorum sanki öyle bir çığlık kıyamet
Bir şekilde uğraşıp saaatler sonra uyutuyorum on beş dakika sonra uyanıyor
Deli gibi uykusu gözünü çıkarıyor kaşımaktan ama yine de uykuya direniyor
Gece uyku süreleri giderek kısalıyor yeni doğduğunda bile saat başı uyanmıyordu iki saat de olsa uyuyordu
Sabah karga kahvaltısını yapmadan tamamen uyanıyor zaten gece de hiç uyumuyor gibi bir şey
Arkadaşlar tam anlamıyla yandım Allah yani gece çığlıklar eşliğinde uyanıyor bir de yer gök inliyor yarabbim bu nasıl bir şey
Geçiyor mu bu ataksa eğer yoksa çocuk böyle mi kalacak tövbeler olsun içine bir şey girdi sanki el kadar bebenin bütün aile perişanız
Yaa kıyamam kırk yılın başı güzel uyumuş ama uzun uyumak nasip olmamış yavrumaBugün çok tuhaf bi şey yaşandı, ninniyle uyuttum ilk defa kınayı getir aney melodisine uydurduğum bi ninniydiomzumda uyuyakaldı. Hastaneye gidicez 2 saati buldu uyanmıyor, tam uyuyacak zamanı buldun dedim mecbur uyandırdım içim yanaa yanaa. Sonra hastaneden dönüşte kanguruda uyuyakaldı hayaller kuruyorum kanguruyla bırakırım yatağa diye, kapıda komşum "Ay senin bebeğin mi olduuuuu" diye bağırınca uyandı
Ya bi de göğsünde ve sırtında kabarcıklar oldu dr alerji dedi, kabuklu fıstık, fındık falan yiyordum bu ara ondan mı oldu ki. Doktor mustela stelatopia önerdi geçen birileri konuşuyordu sanki, la roche posay lipikar da olur gibi. Stelatopia hangisini kullanıyordunuzsoyasosu canım sen mi kullanıyordun
Normal biz bu haldeyiz yenı yenı topluyoruz bır ay sürdü ama tamamen ıyı mı hayır hasar kaldıAyyyy noluyyoooo noluyooooo yaaa
Barbaros zaten zor çocuk daha beteri olamaz atak bize napar ki diyordum ama bu neymiş yaaa bu neymişşşşş BU NEYMİŞ arkadaş???
Daha yatağı görür görmez hatta yatak odasının kapısında başlıyor ağlamaya kendini yataktan kaldırıp atmaya çalışıyor çivili yatağa yatırıyorum sanki öyle bir çığlık kıyamet
Gece uyku süreleri giderek kısalıyor yeni doğduğunda bile saat başı uyanmıyordu iki saat de olsa uyuyordu
Sabah karga kahvaltısını yapmadan tamamen uyanıyor zaten gece de hiç uyumuyor gibi bir şey
Arkadaşlar tam anlamıyla yandım Allah yani gece çığlıklar eşliğinde uyanıyor bir de yer gök inliyor yarabbim bu nasıl bir şey
Geçiyor mu bu ataksa eğer yoksa çocuk böyle mi kalacak tövbeler olsun içine bir şey girdi sanki el kadar bebenin bütün aile perişanız
Benimki tam 1 saatte kalkıyo şaka gibi ama ne 59.dk ne 1 saat 1 dakika tam 1 saatte sanki kesiyolarmış gibi ağlıyo zor sakinleştiriyorum4 ay 10 günlük bizimki de, 2 gündür geceleri uzun uyumaya başladı, her saat başı uyanan bebek uzun uyumaya başladı, inşallah bitmiştir bu uyku gerilemesi işe başladım bu hafta diye bana mı acıdı bilmiyorum ama 2 gündür iyi gb bakalım, 3 haftadır az çekmedik ne atakmış vallahi
Bugün sadece ikinkere yarım saat uyuduAyyyy noluyyoooo noluyooooo yaaa
Ben geçen gün şu meyve süzgeçleri varya dondurulmuş anne sütünden bi diş sarımsak boyutunda kesip koydum içine.. Baya sevdi sonra soğuk gelir mi hasta olur mu acaba diye gerş aldım çok ağladıBugün sadece ikinkere yarım saat uyudugece uykusu tam iki saatte bir uyandı bizimde..
Ama kızlar bizde el hep ağızda.. Canı yanıyor sanırım baya huysuz.. dış çıkar mj ya şimdiden.
Ne yapmak lazım dış kasiyici veriyorum ona da ağlıyor.. bi elini bi de bez felan emiyor..
Ben de bakayım yazık yavrum kızardı ya, sağolBen kullanıyorum çok memnunum canım. Basmalı şişe olan paketini kullanıyorum
Biz de bi gün iyi bi gün kötüyüz. Gittikçe kötüleşiyor gibiyiz ama gecenin en karanlık saati şafaktan öncesidir diyerek avutuyorum kendimi xndnndAyyyy noluyyoooo noluyooooo yaaa
O kangurudaki uyku nasıl bi şeyse 10a kadar 10 dklık çığlık atarak uyanmalı iki uyku yaptı yettiYaa kıyamam kırk yılın başı güzel uyumuş ama uzun uyumak nasip olmamış yavrumaidil de 5 buçuk gibi uyandı hala uyumadı ve kvlere geldik. Etrafa bakıyo öyle
Ben sütümü dondurup süzgeçli emzikle veriyorum, seviyo baya rahatlıyor galiba.Bugün sadece ikinkere yarım saat uyudugece uykusu tam iki saatte bir uyandı bizimde..
Ama kızlar bizde el hep ağızda.. Canı yanıyor sanırım baya huysuz.. dış çıkar mj ya şimdiden.
Ne yapmak lazım dış kasiyici veriyorum ona da ağlıyor.. bi elini bi de bez felan emiyor..
Ben veriyorum ya ilk dondurması çocuğumunBen geçen gün şu meyve süzgeçleri varya dondurulmuş anne sütünden bi diş sarımsak boyutunda kesip koydum içine.. Baya sevdi sonra soğuk gelir mi hasta olur mu acaba diye gerş aldım çok ağladı
Ahahah iyi fikir aslında ama hasta olma kısmı bende de yandıBen geçen gün şu meyve süzgeçleri varya dondurulmuş anne sütünden bi diş sarımsak boyutunda kesip koydum içine.. Baya sevdi sonra soğuk gelir mi hasta olur mu acaba diye gerş aldım çok ağladı
Geçen muz yalattırıyodum elimden bi kaptı sıktı aklım çıktıBen veriyorum ya ilk dondurması çocuğumunbi de kendi tutup ağzını isabet ettirmeye çalışıyor çok komik o emzik gözüne kulağına ağzı dışında her yere gidiyor