- 6 Temmuz 2022
- 2.068
- 5.033
- 29
bu süreç hep böyle geçecek anlaşılan sırf rahat uyusun diye banyo yaptırdım güzelce yağ ile masaj yaptım emzirdim yatırdım yatırdığım an uyandı…Aa ben de bu gece böyle şeyler yaşadım En son bence uykusuzluğundan kalkmadı, bayıldı. Bi ara yüzüstü yatırdım çok güzel uyudu sonra dayanamadım sırt üstü çevirirken uyandı. Beş on kere uyanıp geri daldı hep yatağına yatırırken en son yine bizim yatağa koydum yanına yattım biraz
Bıraktım yatakta çıktım odadan uyur belki diye ağladı sonra üzüldüm tekrar emzirdim uyudu. Şimdi yanından ayrıldım dualarla. Nolur güzelce uyusun diye
Sık emmenin sütü artırdığını kanıtlamış oldu DenizOyy maşallah Aslan boyaEk gıda için kilo alımı güzel giderse ben 5 ya da 5.5 ayı beklerim sütüm artmışken emebildiği emsin istiyorum
Ama Deniz o kadar beklemek istemeyebilir biz bir şeyler yiyip içerken çok heyecanlanıyor geçen gün kv eline havuç vermiş onunla dişini kaşıyordu alınca sinirlenmiş felan
Bende çok sevindim valla yavaştan toparlıyoruz gibi
Kuzum bizim mama reddimiz var hala devam ediyor.Artık günde 2 veya 3 kez 60 ml kadar alıyor toplam 120-180 ml civarıBiliyorsun neredeyse 3 haftadır bu şekilde içiyor kilo alımı da normal sanırım sütümün arttığına artık inanıyorum
Çok şükür canım bende artmasına şaşırdım ama 3 haftadır gece saat başı bazen 3ü dakikada bir uyanıp emmeden uyumuyor etkisi oldu demek ki
Çok şükür ateşi çıkmadı keyfi yerindeydi ama uyku yok artık bizde saat 01.15 ve hala uyutmaya çalışıyorum
Kuzum bende banyosunu 1 ay sonra vakumlu oturaklar var ya bebekler için onunla yaptırmayı düşünüyorum
Ben de 1 ay sonra oturağa geçicem canım. Bugün küvetindeki filede tek başıma yıkadım vallahi ebru_can_ebru sağolsun. Dediği gibi önce yüzüstü yatırıp sırtını yıkadım. Sonra sırtüstü dönüp göbüşü yıkadım. En son kolumun üzerine yüzüstü alıp sırtına tekrar su döktüm. File aşağı kayıp sırtını sabunlu su yaptığı için oldu bitti korktuğum kadar sıkıntılı değilmiş
Buradan hepimize şu şarkıyı armağan ediyorum..
Uykular haram oldu
Gençliğim bak talan da oldu
Çok sevdim yalan oldu
Zalım geceler
bu şarkıyı neden biliyorsun diye sormayın