2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bizde aynı günlerdir 7 saat uyumamistirim toplam zaten gündüz uyuma imkansız gündüzde şekerleme yapıyor max 30 dk pis e sesleriyle. Modum moralim 0

Merhabalar acaba Diyarbakır’da heyet raporu veren hastane neresi 3 aylık bebeğim var
Merhaba ben Diyarbakır'dan rapor aldığım zaman gebeydim kanamalı riskli bir gebelik geçirdim erken doğum tehtidim vardı o yüzden verdi doktor size yardımcı olur mu bilemedim genesisti
Bende 5 aya bı hafta kala başladım sayılır
Bende 5 te başlarım galiba

MaşAllah ona
Dişini mi kaşıyordu çok tatlı bir görüntü yakında başlayacağız sonuçta

2 gündür bizimkide böyle oldu düzen falan kalmadı 2 gündür perttim
Dün doktoru diyo ki 4.ayı atlat sonra rahatsın hocam dedim yeto artık çocuk doğdu doğalı hep bişeylere şafak sayıyorum bebeklikten süt çocukluğuna geçiyo uyku meme reddi huzursuzlul sebepsiz ağlamak binevi bebek ergenliği gibi düşüncez diyo ben düşünmek istemiyorum ben uyumak istiyorum aloooo

Valla bebe atarliysa su ayi atlat gerisi kolaylar hiç bitmiyor

Son uc gecemiz bizimde ard arda oyle gectı of yıkıldım yanı cok zor işe başlayınca bi düzeniniz olur sızın kuzum oyle boyle
İnşallah erken uyusa biraz 9 gibi uykuya geçse 7-8 gibi uyansa ne güzel olur hayal gibi

Dişini mi kaşıyordu çok tatlı bir görüntü yakında başlayacağız sonuçta
Aynen o kadar komik ki diş kaşıyıcıyla felan da kavga ediyor ama onu sinirlenip atıyor havucu bırakmamış

Kim uleeeyn onlar 4 aydır 4 saat aralıksız uyuması 3 kere olmamıştır onda da deli dana gibi bebek arabasındadır ya da misafirlikte bayılmıştır
Ya söylüyorlar ya gayette uyuyan var yanı 4-5 saat algıda secıcılık yapıyorsun sen uyumayanlar dıkkatını cekmıs hep
Ahahaha aynen burda kitap bebek var bir kaç tane atak haftalarında bozulup geri toplamışlardır

Yaaa çok tatlı cilvelere bak
Gerçekten doğdu gözünü açtı babasını tanıdı hep aynı şekilde eşim hep kız istiyodu kontrolde doktor bi çıkıntı var erkek olabilir dediğinde adam yıkıldı adeta dokunsam ağlıcaktı sonraki kontrolde kız dendi gitmiş baklava dağıtmış iş yerinde dedim dualarla kıza çevirdin çocuğumu

Kim uleeeyn onlar 4 aydır 4 saat aralıksız uyuması 3 kere olmamıştır onda da deli dana gibi bebek arabasındadır ya da misafirlikte bayılmıştır
Benimki bana temas ettiği, memesi çok uzaklaşmadığı sürece uyuyor aslında, uykuyu seven bi çocuk ama yatağında max gece ilk uykusunu yapar 2-3 saat o kadar. Dün onu da yapmadı yine yanına yattım mesela
Dün sevgililer günüydü doktor kontrolü öncesi babası hanfendiye gül almış bana da buket almış tipine bakın
Ya nasıl mutlu bakıyor

Ahahah hadi 4. Aya bitirip rahatlayacaksak ne güzel yoksa işimiz iş

İnşallah erken uyusa biraz 9 gibi uykuya geçse 7-8 gibi uyansa ne güzel olur hayal gibi

Aynen o kadar komik ki diş kaşıyıcıyla felan da kavga ediyor ama onu sinirlenip atıyor havucu bırakmamış
O daha kolayına geldi demekki tadınıda sevdi belki Deniztoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…