- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Gayette var yaYok ya bizim ekim bebelerinde sorunsuz uyuyan bebe yok sanırım beceremedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayette var yaYok ya bizim ekim bebelerinde sorunsuz uyuyan bebe yok sanırım beceremedik
+1 bizdeE bizde gunduz uykusu da yok
Hayattaki şansımı nerde kullandıysamNeyse artık az kaldı 1 ay sonra en azından 1 saat uyur gece ya valla 20-30 dakikada bir kalkmaktan yoruldumŞans balım şansssss dedim kaç kez
Son uc gecemiz bizimde ard arda oyle gectı of yıkıldım yanı cok zor işe başlayınca bi düzeniniz olur sızın kuzum oyle boyleHayattaki şansımı nerde kullandıysamNeyse artık az kaldı 1 ay sonra en azından 1 saat uyur gece ya valla 20-30 dakikada bir kalkmaktan yoruldum
Bizde aynı günlerdir 7 saat uyumamistirim toplam zaten gündüz uyuma imkansız gündüzde şekerleme yapıyor max 30 dk pis e sesleriyle. Modum moralim 0Uyku hakkında yazılanları hunharca gülerek okudum
Evet 19.30 da uykuya gecen bir kaç bebeye şahit oldum kitap bebek gibi bebek yani oluyor onlar
Biz ıkı gundur yarım saatte bır kalkıyoruz gece uykusuna 12.30 1 arası geçiyoruz 4- gibi kalkıp bes bucuga kadar uyumuyoruz her kalktığında memeye gelıyoruz sabah da 9 da uyanıyoruz
Daha ne diyim
Merhaba ben Diyarbakır'dan rapor aldığım zaman gebeydim kanamalı riskli bir gebelik geçirdim erken doğum tehtidim vardı o yüzden verdi doktor size yardımcı olur mu bilemedim genesistiMerhabalar acaba Diyarbakır’da heyet raporu veren hastane neresi 3 aylık bebeğim var
Bende 5 te başlarım galibaBende 5 aya bı hafta kala başladım sayılır
MaşAllah onaYok canım hasta değil aslında arada bi öksürük oluyor ama o Kuzey de hep var. Vermedim ventolin ya serum ile nebül devam. Bi de burnuna fışkırtıp çekiyorum nefes alışı rahat öyle burnu tıkalı değil.
Aynen canım 3 gün kuralı dedi. Önce suyunu ver dedi. Elma,armut,havuç,kabak ve ev yoğurdu ile başlayacağız.
Öyle aslında ama geçen ay da oturtmalara başlattı boyu kilosu iyi gidiyor diye herhalde biraz ilerde götürüyor doktor da sanki
Sağol canım bi sıkıntısı yok aslında öyle keyifsiz falan da değil. Ya bizim ev çok nemli bi ondan kurtulamadım klima ile ısınıyoruz bu ara soğuk sık havalandıramıyorum belki de o yapıyor.
Dişini mi kaşıyordu çok tatlı bir görüntü yakında başlayacağız sonuçtaOyy maşallah Aslan boyaEk gıda için kilo alımı güzel giderse ben 5 ya da 5.5 ayı beklerim sütüm artmışken emebildiği emsin istiyorum
Ama Deniz o kadar beklemek istemeyebilir biz bir şeyler yiyip içerken çok heyecanlanıyor geçen gün kv eline havuç vermiş onunla dişini kaşıyordu alınca sinirlenmiş felan
Bende çok sevindim valla yavaştan toparlıyoruz gibi
Kuzum bizim mama reddimiz var hala devam ediyor.Artık günde 2 veya 3 kez 60 ml kadar alıyor toplam 120-180 ml civarıBiliyorsun neredeyse 3 haftadır bu şekilde içiyor kilo alımı da normal sanırım sütümün arttığına artık inanıyorum
Çok şükür canım bende artmasına şaşırdım ama 3 haftadır gece saat başı bazen 3ü dakikada bir uyanıp emmeden uyumuyor etkisi oldu demek ki
Çok şükür ateşi çıkmadı keyfi yerindeydi ama uyku yok artık bizde saat 01.15 ve hala uyutmaya çalışıyorum
Kuzum bende banyosunu 1 ay sonra vakumlu oturaklar var ya bebekler için onunla yaptırmayı düşünüyorum
2 gündür bizimkide böyle oldu düzen falan kalmadı 2 gündür perttimBizde aynı günlerdir 7 saat uyumamistirim toplam zaten gündüz uyuma imkansız gündüzde şekerleme yapıyor max 30 dk pis e sesleriyle. Modum moralim 0
Valla üzülüyorum ama yapcak bısey yok biliyorsunBizde aynı günlerdir 7 saat uyumamistirim toplam zaten gündüz uyuma imkansız gündüzde şekerleme yapıyor max 30 dk pis e sesleriyle. Modum moralim 0
Kim uleeeyn onlar 4 aydır 4 saat aralıksız uyuması 3 kere olmamıştır onda da deli dana gibi bebek arabasındadır ya da misafirlikte bayılmıştırGayette var ya
Dün doktoru diyo ki 4.ayı atlat sonra rahatsın hocam dedim yeto artık çocuk doğdu doğalı hep bişeylere şafak sayıyorum bebeklikten süt çocukluğuna geçiyo uyku meme reddi huzursuzlul sebepsiz ağlamak binevi bebek ergenliği gibi düşüncez diyo ben düşünmek istemiyorum ben uyumak istiyorum aloooo2 gündür bizimkide böyle oldu düzen falan kalmadı 2 gündür perttim
Valla bebe atarliysa su ayi atlat gerisi kolaylar hiç bitmiyorDün doktoru diyo ki 4.ayı atlat sonra rahatsın hocam dedim yeto artık çocuk doğdu doğalı hep bişeylere şafak sayıyorum bebeklikten süt çocukluğuna geçiyo uyku meme reddi huzursuzlul sebepsiz ağlamak binevi bebek ergenliği gibi düşüncez diyo ben düşünmek istemiyorum ben uyumak istiyorum aloooo
Ya söylüyorlar ya gayette uyuyan var yanı 4-5 saat algıda secıcılık yapıyorsun sen uyumayanlar dıkkatını cekmıs hepKim uleeeyn onlar 4 aydır 4 saat aralıksız uyuması 3 kere olmamıştır onda da deli dana gibi bebek arabasındadır ya da misafirlikte bayılmıştır
İnşallah erken uyusa biraz 9 gibi uykuya geçse 7-8 gibi uyansa ne güzel olur hayal gibiSon uc gecemiz bizimde ard arda oyle gectı of yıkıldım yanı cok zor işe başlayınca bi düzeniniz olur sızın kuzum oyle boyle
Aynen o kadar komik ki diş kaşıyıcıyla felan da kavga ediyor ama onu sinirlenip atıyor havucu bırakmamışDişini mi kaşıyordu çok tatlı bir görüntü yakında başlayacağız sonuçta
Kim uleeeyn onlar 4 aydır 4 saat aralıksız uyuması 3 kere olmamıştır onda da deli dana gibi bebek arabasındadır ya da misafirlikte bayılmıştır
Ahahaha aynen burda kitap bebek var bir kaç tane atak haftalarında bozulup geri toplamışlardırYa söylüyorlar ya gayette uyuyan var yanı 4-5 saat algıda secıcılık yapıyorsun sen uyumayanlar dıkkatını cekmıs hep
Yaaa çok tatlı cilvelere bakDün sevgililer günüydü doktor kontrolü öncesi babası hanfendiye gül almış bana da buket almış tipine bakın
Gardaşlarımı yalnız bırakamamYa söylüyorlar ya gayette uyuyan var yanı 4-5 saat algıda secıcılık yapıyorsun sen uyumayanlar dıkkatını cekmıs hep
Gerçekten doğdu gözünü açtı babasını tanıdı hep aynı şekilde eşim hep kız istiyodu kontrolde doktor bi çıkıntı var erkek olabilir dediğinde adam yıkıldı adeta dokunsam ağlıcaktı sonraki kontrolde kız dendi gitmiş baklava dağıtmış iş yerinde dedim dualarla kıza çevirdin çocuğumuYaaa çok tatlı cilvelere bak
Benimki bana temas ettiği, memesi çok uzaklaşmadığı sürece uyuyor aslında, uykuyu seven bi çocuk ama yatağında max gece ilk uykusunu yapar 2-3 saat o kadar. Dün onu da yapmadı yine yanına yattım meselaKim uleeeyn onlar 4 aydır 4 saat aralıksız uyuması 3 kere olmamıştır onda da deli dana gibi bebek arabasındadır ya da misafirlikte bayılmıştır
Ya nasıl mutlu bakıyorDün sevgililer günüydü doktor kontrolü öncesi babası hanfendiye gül almış bana da buket almış tipine bakın
Ahahah hadi 4. Aya bitirip rahatlayacaksak ne güzel yoksa işimiz işDün doktoru diyo ki 4.ayı atlat sonra rahatsın hocam dedim yeto artık çocuk doğdu doğalı hep bişeylere şafak sayıyorum bebeklikten süt çocukluğuna geçiyo uyku meme reddi huzursuzlul sebepsiz ağlamak binevi bebek ergenliği gibi düşüncez diyo ben düşünmek istemiyorum ben uyumak istiyorum aloooo
O daha kolayına geldi demekki tadınıda sevdi belki Deniztoşİnşallah erken uyusa biraz 9 gibi uykuya geçse 7-8 gibi uyansa ne güzel olur hayal gibi
Aynen o kadar komik ki diş kaşıyıcıyla felan da kavga ediyor ama onu sinirlenip atıyor havucu bırakmamış