4.30 muOğlum 6bucukta gece uykusuna yatardı.ama sabah 4 buçukta ayaktaydi ve gece 1500 kere kalkmali...kızımı şuan uyutuyorum sabah 8 civari uyanıyor bazen sorguluyorum erken yatıp bana zaman vermesi mi yoksa sabah uykusu mu seçemiyorum
O bebekten bizede versinler. Uyku problemi cok yasamamamiza ragmen gece 12 de gecerse 5 gibi kalkiyor. Kesintisiz en fazla 5 saat uyuyor sonra mizmizlanmalar basliyor zaten
Evet sabah uykusu çok tatlıii..gece emmeye kalkıyor ya saate bakmaya korkardım 4-5 olacakta kalkacak diye korkulu saatlerim olmuştu o saatler.. büyüdükçe akşam yatisi 8 civarına sabah kalkışlarını 6lara falan çıktı en geç 7de uyanmisligi var 7 de uyanınca ay dinlenmisim diye uyanıyordum4.30 muyok bence 8 civarı uyanma en iyisi.. sabah uykusu en güzel uyku.. ben bazen 1.uykusunda yanına yatıyorum o 1saat bana gece uykusu gibi geliyor..
Ben dönsün diye yanına oyuncak koydum izledi, sonra kaka yaptı değişirken yan dönüp koltuğa işedi sağolsunYa bu nem oranı da sıkıntı. Hava kuruysa bir şekilde nemlendiriyoruz da nemli olduğunda napmak lazım bilemiyorum. Aman keyfi yerinde olsun da bir şekilde hallolur
Ay nerde okudum bilmiyorum dönmeye çalışırken kolu altta kalıyor ya müdahale etmeyin kendi öğrenecek, ederseniz bunun için çabalamaz diyorduaklımızda olsun kuzum
Bu arada bugün yatak üzerinde yan çevirdim al dön burdan diye. Hakikaten döndü kızkeyfi yetip yan dönerse tamamlayacak demek ki
Yaaa 5 saat mi...5 saat uyusam varya uff sabaha bomba gibi kalkarimO bebekten bizede versinler. Uyku problemi cok yasamamamiza ragmen gece 12 de gecerse 5 gibi kalkiyor. Kesintisiz en fazla 5 saat uyuyor sonra mizmizlanmalar basliyor zaten
Ben kendi kalkmazsa ellemiyorum yabize doktor 4 saati geçme dedi hala gece de 2 kere emziriyorum..meme de az kalıyor gündüz hiç değilse gece emince mutlu oluyorum
Gunduz uykumuz cok yok ama gece iyiyiz sukurYaaa 5 saat mi...5 saat uyusam varya uff sabaha bomba gibi kalkarim
E bizde gunduz uykusu da yokGunduz uykumuz cok yok ama gece iyiyiz sukur
Ama bu ay ne olur bilmem tabiE bizde gunduz uykusu da yok
HaydaaaaBen dönsün diye yanına oyuncak koydum izledi, sonra kaka yaptı değişirken yan dönüp koltuğa işedi sağolsun
Aa ben de bu gece böyle şeyler yaşadımBen İdil’i 8 de odaya götürdüm. Rutinleri yapıp yatırdım 9:45te uyutabildim. Söyleyeceklerim bu kadar
Ve 1 saatte en az 3 kere ağladı
Ben dönsün diye yanına oyuncak koydum izledi, sonra kaka yaptı değişirken yan dönüp koltuğa işedi sağolsun
Oyy maşallah Aslan boyaÇok sevindim iyi kilo almış minnoşaslan 750 gr almış 7900 falan boyu 63 ölçtü ilk ebe sonra 64 ölçtü net değil onu doktor kontrolünde anlayacagiz geçen ay 62di bir dahaki ay herhalde tadım yapmaya başlayacağız biz de bakalım çarşamba günü kontrolü var ben de gittiğimde soracağım artık her şeyi doktora
Bende çok sevindim valla yavaştan toparlıyoruz gibiYaaa çok çok sevindim süper gelişmiş Deniz kuzum
Hala mama reddiniz var mı? Bizim azcık düzeldi gibi durumlar ama hiç belli olmuyor günü gününe
Çok şükür canım bende artmasına şaşırdım ama 3 haftadır gece saat başı bazen 3ü dakikada bir uyanıp emmeden uyumuyor etkisi oldu demek kiBende de file var kuzum ince olanlardan ama bizimki ağırlaştığı için yere çok yaklaşıyor sonra yıkadığım su göbüşüne geliyor
Köpüklü file
Şu tabure olayını ben de deneyeyim kızlar ama evde biri olması lazım her ihtimale karşı
Satilucky kuzum maşallah Deniz’imee ne güzel kilo almış öyle
Ay bak sütün de artmış çok sevindim vallahi
İnşallah ateşi de çıkmaz kuzum kaymak gibi bir gün olur
Ben de deneyeceğim bakalım kuzum umarım rahat ederim. Muhtemelen 1 ay kadar böyle idare etmem gerekecek. 1 ay sonra banyo oturağında yaparız diye düşünüyorum
Bizim atak güncellemesi tam tamına saati saatine 2 saatte bir uyanmak emmek ve yatmak... yatmakta mizik mizik yani.. kızım saatleri ogrendiiYok ya bizim ekim bebelerinde sorunsuz uyuyan bebe yok sanırım beceremedik
Ya babası zaten deli yatıyo yatakta ben tedirginken hanfendi aramızda yatmak istiyoBizim atak güncellemesi tam tamına saati saatine 2 saatte bir uyanmak emmek ve yatmak... yatmakta mizik mizik yani.. kızım saatleri ogrendii
Valla oğlum da bu gece yatak niyetine kucağımı kullandı toplam 1 saat yatağında yatmamıştırYa babası zaten deli yatıyo yatakta ben tedirginken hanfendi aramızda yatmak istiyouyuyo beşiğine koyuyorum kıyamet kopuyo aramıza alıyorum susuyo ve uyumaya devam ediyo olan bana oluyo bütün gece eşimi uyarmak-itlemek-dürtmek ve çocuğu kontrol etmek
Ya kuzuya bak sizin sıcaklığıniza alışmışYa babası zaten deli yatıyo yatakta ben tedirginken hanfendi aramızda yatmak istiyouyuyo beşiğine koyuyorum kıyamet kopuyo aramıza alıyorum susuyo ve uyumaya devam ediyo olan bana oluyo bütün gece eşimi uyarmak-itlemek-dürtmek ve çocuğu kontrol etmek
Şans balım şansssss dedim kaç kezArkadaşlar düzenli ve erken uyuyan bebeleri öpüyorum bol bol annelerini üzmüyorlar maşallah
Biz başarılı olamadık bu konuda diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar
Gündüz uykusu neredeyse yok sadece 1 kez uzun uyuyor o da 45 dk 2 kez 20 dakika kadar ancak uyuyorHadi gündüz idare ediyoruz da gece uykusuna 2 gibi geçiyor saat başı veya 30 dakikada bir kalkmalı sabah da 8 de uyanmalı