2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
4.30 mu yok bence 8 civarı uyanma en iyisi.. sabah uykusu en güzel uyku.. ben bazen 1.uykusunda yanına yatıyorum o 1saat bana gece uykusu gibi geliyor..

O bebekten bizede versinler. Uyku problemi cok yasamamamiza ragmen gece 12 de gecerse 5 gibi kalkiyor. Kesintisiz en fazla 5 saat uyuyor sonra mizmizlanmalar basliyor zaten
bize doktor 4 saati geçme dedi hala gece de 2 kere emziriyorum..meme de az kalıyor gündüz hiç değilse gece emince mutlu oluyorum

4.30 mu yok bence 8 civarı uyanma en iyisi.. sabah uykusu en güzel uyku.. ben bazen 1.uykusunda yanına yatıyorum o 1saat bana gece uykusu gibi geliyor..
Evet sabah uykusu çok tatlıii..gece emmeye kalkıyor ya saate bakmaya korkardım 4-5 olacakta kalkacak diye korkulu saatlerim olmuştu o saatler.. büyüdükçe akşam yatisi 8 civarına sabah kalkışlarını 6lara falan çıktı en geç 7de uyanmisligi var 7 de uyanınca ay dinlenmisim diye uyanıyordum

Ben dönsün diye yanına oyuncak koydum izledi, sonra kaka yaptı değişirken yan dönüp koltuğa işedi sağolsun

Ben İdil’i 8 de odaya götürdüm. Rutinleri yapıp yatırdım 9:45te uyutabildim. Söyleyeceklerim bu kadar
Ve 1 saatte en az 3 kere ağladı
Aa ben de bu gece böyle şeyler yaşadım En son bence uykusuzluğundan kalkmadı, bayıldı. Bi ara yüzüstü yatırdım çok güzel uyudu sonra dayanamadım sırt üstü çevirirken uyandı. Beş on kere uyanıp geri daldı hep yatağına yatırırken en son yine bizim yatağa koydum yanına yattım biraz
Ben dönsün diye yanına oyuncak koydum izledi, sonra kaka yaptı değişirken yan dönüp koltuğa işedi sağolsun
Bizim bez değiştirmeler de olay oldu artık, belini kaldıra kaldıra bezden kaçıyor. Yüzüstü dönünce de yorulunca ağlıyor ya sırtüstüne dönmeyi keşfedemedi.

Uyku hakkında yazılanları hunharca gülerek okudum
Evet 19.30 da uykuya gecen bir kaç bebeye şahit oldum kitap bebek gibi bebek yani oluyor onlar

Biz ıkı gundur yarım saatte bır kalkıyoruz gece uykusuna 12.30 1 arası geçiyoruz 4- gibi kalkıp bes bucuga kadar uyumuyoruz her kalktığında memeye gelıyoruz sabah da 9 da uyanıyoruz

Daha ne diyim

Oyy maşallah Aslan boyaEk gıda için kilo alımı güzel giderse ben 5 ya da 5.5 ayı beklerim sütüm artmışken emebildiği emsin istiyorum
Ama Deniz o kadar beklemek istemeyebilir biz bir şeyler yiyip içerken çok heyecanlanıyor geçen gün kv eline havuç vermiş onunla dişini kaşıyordu alınca sinirlenmiş felan

Yaaa çok çok sevindim süper gelişmiş Deniz kuzum
Hala mama reddiniz var mı? Bizim azcık düzeldi gibi durumlar ama hiç belli olmuyor günü gününe
Bende çok sevindim valla yavaştan toparlıyoruz gibi
Kuzum bizim mama reddimiz var hala devam ediyor.Artık günde 2 veya 3 kez 60 ml kadar alıyor toplam 120-180 ml civarıBiliyorsun neredeyse 3 haftadır bu şekilde içiyor kilo alımı da normal sanırım sütümün arttığına artık inanıyorum

Çok şükür canım bende artmasına şaşırdım ama 3 haftadır gece saat başı bazen 3ü dakikada bir uyanıp emmeden uyumuyor etkisi oldu demek ki
Çok şükür ateşi çıkmadı keyfi yerindeydi ama uyku yok artık bizde saat 01.15 ve hala uyutmaya çalışıyorum
Kuzum bende banyosunu 1 ay sonra vakumlu oturaklar var ya bebekler için onunla yaptırmayı düşünüyorum

Arkadaşlar düzenli ve erken uyuyan bebeleri öpüyorum bol bol annelerini üzmüyorlar maşallah
Biz başarılı olamadık bu konuda diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar
Gündüz uykusu neredeyse yok sadece 1 kez uzun uyuyor o da 45 dk 2 kez 20 dakika kadar ancak uyuyor Hadi gündüz idare ediyoruz da gece uykusuna 2 gibi geçiyor saat başı veya 30 dakikada bir kalkmalı sabah da 8 de uyanmalı

Bizim atak güncellemesi tam tamına saati saatine 2 saatte bir uyanmak emmek ve yatmak... yatmakta mizik mizik yani.. kızım saatleri ogrendii
Ya babası zaten deli yatıyo yatakta ben tedirginken hanfendi aramızda yatmak istiyo uyuyo beşiğine koyuyorum kıyamet kopuyo aramıza alıyorum susuyo ve uyumaya devam ediyo olan bana oluyo bütün gece eşimi uyarmak-itlemek-dürtmek ve çocuğu kontrol etmek

Valla oğlum da bu gece yatak niyetine kucağımı kullandı toplam 1 saat yatağında yatmamıştır
Zaten uykular nanay neyse düzelicez inşallah kaldı 1 ay

Ya kuzuya bak sizin sıcaklığıniza alışmış bu besikler boşuna alınmış canım

Şans balım şansssss dedim kaç kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…