2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Oğlum 6bucukta gece uykusuna yatardı.ama sabah 4 buçukta ayaktaydi ve gece 1500 kere kalkmali...kızımı şuan uyutuyorum sabah 8 civari uyanıyor bazen sorguluyorum erken yatıp bana zaman vermesi mi yoksa sabah uykusu mu seçemiyorum 😂
4.30 mu🥲🥲🥲 yok bence 8 civarı uyanma en iyisi.. sabah uykusu en güzel uyku.. ben bazen 1.uykusunda yanına yatıyorum o 1saat bana gece uykusu gibi geliyor..

O bebekten bizede versinler. Uyku problemi cok yasamamamiza ragmen gece 12 de gecerse 5 gibi kalkiyor. Kesintisiz en fazla 5 saat uyuyor sonra mizmizlanmalar basliyor zaten 😂
😅😅😅😅 bize doktor 4 saati geçme dedi hala gece de 2 kere emziriyorum..meme de az kalıyor gündüz hiç değilse gece emince mutlu oluyorum

4.30 mu🥲🥲🥲 yok bence 8 civarı uyanma en iyisi.. sabah uykusu en güzel uyku.. ben bazen 1.uykusunda yanına yatıyorum o 1saat bana gece uykusu gibi geliyor..
Evet sabah uykusu çok tatlıii..gece emmeye kalkıyor ya saate bakmaya korkardım 4-5 olacakta kalkacak diye korkulu saatlerim olmuştu o saatler.. büyüdükçe akşam yatisi 8 civarına sabah kalkışlarını 6lara falan çıktı en geç 7de uyanmisligi var 7 de uyanınca ay dinlenmisim diye uyanıyordum

Ya bu nem oranı da sıkıntı. Hava kuruysa bir şekilde nemlendiriyoruz da nemli olduğunda napmak lazım bilemiyorum. Aman keyfi yerinde olsun da bir şekilde hallolur

Ay nerde okudum bilmiyorum dönmeye çalışırken kolu altta kalıyor ya müdahale etmeyin kendi öğrenecek, ederseniz bunun için çabalamaz diyordu 😅 aklımızda olsun kuzum
Bu arada bugün yatak üzerinde yan çevirdim al dön burdan diye. Hakikaten döndü kız 😅 keyfi yetip yan dönerse tamamlayacak demek ki 😅
Ben dönsün diye yanına oyuncak koydum izledi, sonra kaka yaptı değişirken yan dönüp koltuğa işedi sağolsun 😁

Ben İdil’i 8 de odaya götürdüm. Rutinleri yapıp yatırdım 9:45te uyutabildim. Söyleyeceklerim bu kadar 😂
Ve 1 saatte en az 3 kere ağladı 😅
Aa ben de bu gece böyle şeyler yaşadım 😂 En son bence uykusuzluğundan kalkmadı, bayıldı. Bi ara yüzüstü yatırdım çok güzel uyudu sonra dayanamadım sırt üstü çevirirken uyandı. Beş on kere uyanıp geri daldı hep yatağına yatırırken en son yine bizim yatağa koydum yanına yattım biraz 🥹
Ben dönsün diye yanına oyuncak koydum izledi, sonra kaka yaptı değişirken yan dönüp koltuğa işedi sağolsun 😁
😂 Bizim bez değiştirmeler de olay oldu artık, belini kaldıra kaldıra bezden kaçıyor. Yüzüstü dönünce de yorulunca ağlıyor ya sırtüstüne dönmeyi keşfedemedi.

Uyku hakkında yazılanları hunharca gülerek okudum 😂
Evet 19.30 da uykuya gecen bir kaç bebeye şahit oldum kitap bebek gibi bebek yani oluyor onlar 😂

Biz ıkı gundur yarım saatte bır kalkıyoruz gece uykusuna 12.30 1 arası geçiyoruz 4- gibi kalkıp bes bucuga kadar uyumuyoruz her kalktığında memeye gelıyoruz sabah da 9 da uyanıyoruz 😂

Daha ne diyim 😂

Çok sevindim iyi kilo almış minnoş 🧿aslan 750 gr almış 7900 falan boyu 63 ölçtü ilk ebe sonra 64 ölçtü net değil onu doktor kontrolünde anlayacagiz geçen ay 62di bir dahaki ay herhalde tadım yapmaya başlayacağız biz de bakalım çarşamba günü kontrolü var ben de gittiğimde soracağım artık her şeyi doktora😊
Oyy maşallah Aslan boya😍Ek gıda için kilo alımı güzel giderse ben 5 ya da 5.5 ayı beklerim sütüm artmışken emebildiği emsin istiyorum 😊
Ama Deniz o kadar beklemek istemeyebilir biz bir şeyler yiyip içerken çok heyecanlanıyor geçen gün kv eline havuç vermiş onunla dişini kaşıyordu alınca sinirlenmiş felan 😄

Yaaa çok çok sevindim süper gelişmiş Deniz kuzum😍
Hala mama reddiniz var mı? Bizim azcık düzeldi gibi durumlar ama hiç belli olmuyor günü gününe
Bende çok sevindim valla yavaştan toparlıyoruz gibi🙃
Kuzum bizim mama reddimiz var hala devam ediyor.Artık günde 2 veya 3 kez 60 ml kadar alıyor toplam 120-180 ml civarı🫠Biliyorsun neredeyse 3 haftadır bu şekilde içiyor kilo alımı da normal sanırım sütümün arttığına artık inanıyorum😊

Bende de file var kuzum ince olanlardan ama bizimki ağırlaştığı için yere çok yaklaşıyor sonra yıkadığım su göbüşüne geliyor 😅
Köpüklü file

Şu tabure olayını ben de deneyeyim kızlar ama evde biri olması lazım her ihtimale karşı😂

Satilucky Satilucky kuzum maşallah Deniz’imee ne güzel kilo almış öyle 🧿🧿🧿🧿
Ay bak sütün de artmış çok sevindim vallahi 🤩🧿🧿🧿
İnşallah ateşi de çıkmaz kuzum kaymak gibi bir gün olur 🥰

Ben de deneyeceğim bakalım kuzum umarım rahat ederim. Muhtemelen 1 ay kadar böyle idare etmem gerekecek. 1 ay sonra banyo oturağında yaparız diye düşünüyorum
Çok şükür canım bende artmasına şaşırdım ama 3 haftadır gece saat başı bazen 3ü dakikada bir uyanıp emmeden uyumuyor etkisi oldu demek ki 🫠
Çok şükür ateşi çıkmadı keyfi yerindeydi ama uyku yok artık bizde saat 01.15 ve hala uyutmaya çalışıyorum 😭
Kuzum bende banyosunu 1 ay sonra vakumlu oturaklar var ya bebekler için onunla yaptırmayı düşünüyorum 😊

Arkadaşlar düzenli ve erken uyuyan bebeleri öpüyorum bol bol annelerini üzmüyorlar maşallah 🧿😘
Biz başarılı olamadık bu konuda diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar 😄
Gündüz uykusu neredeyse yok sadece 1 kez uzun uyuyor o da 45 dk 2 kez 20 dakika kadar ancak uyuyor 🤦🏼‍♀️Hadi gündüz idare ediyoruz da gece uykusuna 2 gibi geçiyor saat başı veya 30 dakikada bir kalkmalı sabah da 8 de uyanmalı🤦🏼‍♀️

Bizim atak güncellemesi tam tamına saati saatine 2 saatte bir uyanmak emmek ve yatmak... yatmakta mizik mizik yani.. kızım saatleri ogrendii 🤪🤪🤪🤪
Ya babası zaten deli yatıyo yatakta ben tedirginken hanfendi aramızda yatmak istiyo🤣 uyuyo beşiğine koyuyorum kıyamet kopuyo aramıza alıyorum susuyo ve uyumaya devam ediyo😁 olan bana oluyo bütün gece eşimi uyarmak-itlemek-dürtmek ve çocuğu kontrol etmek🤣

Ya babası zaten deli yatıyo yatakta ben tedirginken hanfendi aramızda yatmak istiyo🤣 uyuyo beşiğine koyuyorum kıyamet kopuyo aramıza alıyorum susuyo ve uyumaya devam ediyo😁 olan bana oluyo bütün gece eşimi uyarmak-itlemek-dürtmek ve çocuğu kontrol etmek🤣
Valla oğlum da bu gece yatak niyetine kucağımı kullandı toplam 1 saat yatağında yatmamıştır 🤦🏼‍♀️
Zaten uykular nanay neyse düzelicez inşallah kaldı 1 ay😄

Ya kuzuya bak sizin sıcaklığıniza alışmış 😍😍😍 bu besikler boşuna alınmış canım 😅😅😅

Arkadaşlar düzenli ve erken uyuyan bebeleri öpüyorum bol bol annelerini üzmüyorlar maşallah 🧿😘
Biz başarılı olamadık bu konuda diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar 😄
Gündüz uykusu neredeyse yok sadece 1 kez uzun uyuyor o da 45 dk 2 kez 20 dakika kadar ancak uyuyor 🤦🏼‍♀️Hadi gündüz idare ediyoruz da gece uykusuna 2 gibi geçiyor saat başı veya 30 dakikada bir kalkmalı sabah da 8 de uyanmalı🤦🏼‍♀️
Şans balım şansssss dedim kaç kez 😂

X