2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kendi hastanen verir mi sebepsiz heyet yoksa almanımı sorun yapmaz almayı bizimkilerde soeun yapmıyor zaten doğum olcak ya herkes alıyor bulunca😊
Benim doktorum aslında heyet vermedi daha bana hiç ben 2 kez kendi hastanemden almıştım bir kez diyarbakırdaydım orda aldım şimdi vercek oda 12 günlük😂 başhekim problem yaratıyor demişti
Merhabalar acaba Diyarbakır’da heyet raporu veren hastane neresi 3 aylık bebeğim var

Yaa bende heyecanlanıyorumda ondan sordum sorcam doktora ama sanki bir sonraki aya bırakacak gibi geliyor😊
Bende 5 aya bı hafta kala başladım sayılır 😍

Eklentiler

• C35434BE-C0ED-4A55-B73F-5D948FC1AE2C.png
    C35434BE-C0ED-4A55-B73F-5D948FC1AE2C.png
    161,2 KB · Görüntüleme: 81
Tabureye oturup dızlerımın arasında akan suyun altında tek yıkıyorum

Bende köpüklü file var çok rahat şimdiye kadsr hep tek yıkadım yüz üstüde sırt üstüde çok rahat duruyor hatta ayak çırpıp eğleniyor çünkü çok güvende hissettiriyor kendini
Bende de file var kuzum ince olanlardan ama bizimki ağırlaştığı için yere çok yaklaşıyor sonra yıkadığım su göbüşüne geliyor 😅
Köpüklü file
Ahahahhaa eşin ayrı bir dünyaymış canım 😄

Valla evde kv var gece uyumazsa getir bakarım diyor da ben yapamam gece gece veremem zaten gündüz işteyken bakacak🫠

Kuzum dr kontrolümüz gayet iyiydi 800 gr almış 6 kg olmuş boyu 1 cm uzamış bıngıldağı kapanmak üzere baş çevresini yakın takip ediyorduk o da 1.5 cm büyümüş.
Kilo alımı iyi olduğu için mamaya zorlama sütün artmış demek ki dedi.Ek gıda için kilo alımı iyi o yüzden erken daha 5.ayda duruma göre konuşacağız🙃
Destekli bir şekilde koltukta ve mama sandalyesinde oturtabilirsin dedi😊
4.ay aşımızı da olduk çok şükür ateş yok şimdilik takipteyim.Aslan kaç gr almış kaç kg olmuş 😊

Papatyamaviss Papatyamaviss gibi kucağımda bacaklarımın arasına oturtup yıkıyorum canım artık Küvet zor oluyor 🙃
Şu tabure olayını ben de deneyeyim kızlar ama evde biri olması lazım her ihtimale karşı😂

Satilucky Satilucky kuzum maşallah Deniz’imee ne güzel kilo almış öyle 🧿🧿🧿🧿
Ay bak sütün de artmış çok sevindim vallahi 🤩🧿🧿🧿
İnşallah ateşi de çıkmaz kuzum kaymak gibi bir gün olur 🥰
Ben de oturup kucağıma alıp yıkadım bir kere. Rahat oluyor öyle

Yaaa çok çok sevindim süper gelişmiş Deniz kuzum😍
Hala mama reddiniz var mı? Bizim azcık düzeldi gibi durumlar ama hiç belli olmuyor günü gününe

Ben de deneyeceğim bakalım kuzum umarım rahat ederim. Muhtemelen 1 ay kadar böyle idare etmem gerekecek. 1 ay sonra banyo oturağında yaparız diye düşünüyorum

Canım annem Sivas'a gitti yalnızım bakamıyorum hiç buralara. Kuzey bey sürekli ilgi istiyor🙈 8450 gr olmuş paşam 69 cm 🥰 Biraz ciğerinde hırıltı var ventolin versek dedi ama yazmadı sonra birşey demedi bende serum fizyolojik ile nebulizatör yapıyorum. Ek gıda tadımlara başlayacağız 😍
Oy maşallah kocaman oldu Kuzey 🤩 boylu olacak valla 🧿🧿
Geçmiş olsun bu arada canım şimdi nasıl?

Durum adil olmadı ama ben çok bebek yıkadım yenidoganda 😄😄 tek elle musluktan yikiyorduk 😍😍 şimdi kuzum file babyjem bizim kini taşıyor yüz üstü yatir önce vücudunu yıka sonra başını çünkü baş çabuk üşür sonra filede çevir gobusu yıka az suyla 1 sampuan bir vücut hemen bitti
Ay görmemişim alıntını 😬
Sıralamayı tersten yap diyosun çok mantıklı. Sevdim bunu 😍 eşim yarın da yok ben yarın yıkarım böyle vallahi

Hasta miydi peki kuzum bence gerek.kalmadjysa verme kontrole gidersiniz olmadı. Ah bende gitsem sivasaaaaa Gülerek kavusun canım benim maşallah kuzuma
Yok canım hasta değil aslında arada bi öksürük oluyor ama o Kuzey de hep var. Vermedim ventolin ya serum ile nebül devam. Bi de burnuna fışkırtıp çekiyorum nefes alışı rahat öyle burnu tıkalı değil.
Ay ben de merak ettim yazacaktım ebru önce davranmış 😀 maşallah Kuzey'e 🧿🧿🧿 üç gün kuralıyla mı gideceksiniz bir şey dedi mi doktor. İnşallah hırıltı geçer ya.
Aynen canım 3 gün kuralı dedi. Önce suyunu ver dedi. Elma,armut,havuç,kabak ve ev yoğurdu ile başlayacağız.
Sizin tamamlanmış 4. ay değil mi tadımlar için erken olmuyor mu öyle bu arada maşAllah kuzeye tosuncukk tosuncuk🧿🥰
Öyle aslında ama geçen ay da oturtmalara başlattı boyu kilosu iyi gidiyor diye herhalde biraz ilerde götürüyor doktor da sanki😁
Oy maşallah kocaman oldu Kuzey 🤩 boylu olacak valla 🧿🧿
Geçmiş olsun bu arada canım şimdi nasıl?
Sağol canım bi sıkıntısı yok aslında öyle keyifsiz falan da değil. Ya bizim ev çok nemli bi ondan kurtulamadım klima ile ısınıyoruz bu ara soğuk sık havalandıramıyorum belki de o yapıyor.

Yok canım hasta değil aslında arada bi öksürük oluyor ama o Kuzey de hep var. Vermedim ventolin ya serum ile nebül devam. Bi de burnuna fışkırtıp çekiyorum nefes alışı rahat öyle burnu tıkalı değil.

Aynen canım 3 gün kuralı dedi. Önce suyunu ver dedi. Elma,armut,havuç,kabak ve ev yoğurdu ile başlayacağız.

Öyle aslında ama geçen ay da oturtmalara başlattı boyu kilosu iyi gidiyor diye herhalde biraz ilerde götürüyor doktor da sanki😁

Sağol canım bi sıkıntısı yok aslında öyle keyifsiz falan da değil. Ya bizim ev çok nemli bi ondan kurtulamadım klima ile ısınıyoruz bu ara soğuk sık havalandıramıyorum belki de o yapıyor.
Ya bu nem oranı da sıkıntı. Hava kuruysa bir şekilde nemlendiriyoruz da nemli olduğunda napmak lazım bilemiyorum. Aman keyfi yerinde olsun da bir şekilde hallolur
Ahahahha elini kurtarsa yapacak aslında ama onu beceremiyir sonra da çığlık kıyamet 😅😅
Ay nerde okudum bilmiyorum dönmeye çalışırken kolu altta kalıyor ya müdahale etmeyin kendi öğrenecek, ederseniz bunun için çabalamaz diyordu 😅 aklımızda olsun kuzum
Bu arada bugün yatak üzerinde yan çevirdim al dön burdan diye. Hakikaten döndü kız 😅 keyfi yetip yan dönerse tamamlayacak demek ki 😅

Insta da böyle bir düzene denk geldim...19.30 da gece uykusuna geçen bebek var mı içimiz de? Ve bu uykuya sabah 7 8 gibi kalkan.. 🙄🙄
Ben İdil’i 8 de odaya götürdüm. Rutinleri yapıp yatırdım 9:45te uyutabildim. Söyleyeceklerim bu kadar 😂
Ve 1 saatte en az 3 kere ağladı 😅

Ya bu nem oranı da sıkıntı. Hava kuruysa bir şekilde nemlendiriyoruz da nemli olduğunda napmak lazım bilemiyorum. Aman keyfi yerinde olsun da bir şekilde hallolur

Ay nerde okudum bilmiyorum dönmeye çalışırken kolu altta kalıyor ya müdahale etmeyin kendi öğrenecek, ederseniz bunun için çabalamaz diyordu 😅 aklımızda olsun kuzum
Bu arada bugün yatak üzerinde yan çevirdim al dön burdan diye. Hakikaten döndü kız 😅 keyfi yetip yan dönerse tamamlayacak demek ki 😅
Ahahah gelsin artık keyifleri 😅😅😅

Bende de file var kuzum ince olanlardan ama bizimki ağırlaştığı için yere çok yaklaşıyor sonra yıkadığım su göbüşüne geliyor 😅
Köpüklü file

Şu tabure olayını ben de deneyeyim kızlar ama evde biri olması lazım her ihtimale karşı😂

Satilucky Satilucky kuzum maşallah Deniz’imee ne güzel kilo almış öyle 🧿🧿🧿🧿
Ay bak sütün de artmış çok sevindim vallahi 🤩🧿🧿🧿
İnşallah ateşi de çıkmaz kuzum kaymak gibi bir gün olur 🥰

Ben de deneyeceğim bakalım kuzum umarım rahat ederim. Muhtemelen 1 ay kadar böyle idare etmem gerekecek. 1 ay sonra banyo oturağında yaparız diye düşünüyorum
Yakında oturak sistemine dönersiniz zaten yeni fileye gerek yok. Küvet seti ile ince file gelmişti bana cidden onda yıkamak çok zor annemle yikamistik ilk başta sonra içi köpük dolu olanlardan aldım aşırı kolaylaştı her şey :) ama az önce yıkarken farkettim bizimkide aşağı sarkıyor sırtı suya değiyor biraz :)

Insta mükemmel hayatları yine desene canım.. kendimi sorgulatiyor bana.. tamam rutin iyi de 19.30 da kim yatar vallahi bravo..
Tabi canım. Mutlaka vardır bu saatlerde uyuyan bebeler ama geneli buymuş gibi post hazırlanmamalı. Altına kimse evet benim bebeğim bu saatlerde uyuyor diye yorum yazmaz eminim

Yakında oturak sistemine dönersiniz zaten yeni fileye gerek yok. Küvet seti ile ince file gelmişti bana cidden onda yıkamak çok zor annemle yikamistik ilk başta sonra içi köpük dolu olanlardan aldım aşırı kolaylaştı her şey :) ama az önce yıkarken farkettim bizimkide aşağı sarkıyor sırtı suya değiyor biraz :)
Köpüklü file yazmışım yarım kalmış net gitmişti o ara. Fark etmemişim yarım duruyor ahah ne yazacaktım hatırlamıyorum şu an.. 😬
Bebişler ağırlaştıkça fileler taşımıyor demek ki ☺️ oturağa geçince hepimiz bir rahat edicez sanırım 💕

Insta mükemmel hayatları yine desene canım.. kendimi sorgulatiyor bana.. tamam rutin iyi de 19.30 da kim yatar vallahi bravo..
Oğlum 6bucukta gece uykusuna yatardı.ama sabah 4 buçukta ayaktaydi ve gece 1500 kere kalkmali...kızımı şuan uyutuyorum sabah 8 civari uyanıyor bazen sorguluyorum erken yatıp bana zaman vermesi mi yoksa sabah uykusu mu seçemiyorum 😂

X