2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Gurbette tek olunca paşa paşa yaptırıyorum kuzum eşim mesaiso çok yoğun tekim hep
Oy kuzum..
nasıl yaptırıyosun peki? Bizde katlanır küvetlerden var filesi de var. Sırtüstü ok hallederim ama yüzüstü çevirmek sıkıntı. Kilo artınca alttaki suya değmeye başladı hep. Eşim alttan kaldırıyodu ben yıkarken şimdi nasıl yaparım bilmiyorum

Haraketlendıyse kuzum ki hareketlendiler bi tık az almış ama evet üzülme yinede huysuz değil sonucta aç olsa durmaz dediğin gibi

Tabureye oturup dızlerımın arasında akan suyun altında tek yıkıyorum

Ay ben hep gözü unutuyorum ya

Oy maşallah ya o kadar dönüyor mu? Biz daha yan bile donemiyoruz ya.. o kadar egzersiz yapıyorum dönme için ama yok.. ama ben yere koymuyorum yatak üzerinde hep acaba ondan mi?
Evet ya, bu ara hiç sırtüstü durmak istemiyor. Anında dönüyor. Bence yatak yumuşaksa dönerken zorluyor olabilir. Bir de yerde mat veya battaniye üstünde bir dene istersen

Bende köpüklü file var çok rahat şimdiye kadsr hep tek yıkadım yüz üstüde sırt üstüde çok rahat duruyor hatta ayak çırpıp eğleniyor çünkü çok güvende hissettiriyor kendini

Ahahahhaa eşin ayrı bir dünyaymış canım

Evet işe başlayınca çok zor olacak uykusuzluk çok kötü
Valla evde kv var gece uyumazsa getir bakarım diyor da ben yapamam gece gece veremem zaten gündüz işteyken bakacak

Satilucky oldunuz mu aşınızı ek gıdayı konuşacaktın
Kuzum dr kontrolümüz gayet iyiydi 800 gr almış 6 kg olmuş boyu 1 cm uzamış bıngıldağı kapanmak üzere baş çevresini yakın takip ediyorduk o da 1.5 cm büyümüş.
Kilo alımı iyi olduğu için mamaya zorlama sütün artmış demek ki dedi.Ek gıda için kilo alımı iyi o yüzden erken daha 5.ayda duruma göre konuşacağız
Destekli bir şekilde koltukta ve mama sandalyesinde oturtabilirsin dedi
4.ay aşımızı da olduk çok şükür ateş yok şimdilik takipteyim.Aslan kaç gr almış kaç kg olmuş

Kızlar bebişlerinizi kendi başınıza banyo yaptırabiliyo musunuz?
Ben hiç denemedim ama banyo zamanı geldi eşim işten geç dönecek. Bi cesaret denesem elime yüzüme bulaşır mı acaba
Papatyamaviss gibi kucağımda bacaklarımın arasına oturtup yıkıyorum canım artık Küvet zor oluyor

İşin kötüsü ben hala annemdeyim iyi alıştım 4 aydır evde bakan birileri var duş yemek rahattım ama tam atak ayında eve dönüyorum tek başıma ne yapacagim iyice gözüm korkuyor
Yaparsın canım tek kalınca bir şekilde yapıyor işte insan
Yarasın
Kızlar bebişlerinizi kendi başınıza banyo yaptırabiliyo musunuz?
Ben hiç denemedim ama banyo zamanı geldi eşim işten geç dönecek. Bi cesaret denesem elime yüzüme bulaşır mı acaba
Küvette tek başına zor oluyor ben de oturarak yapmayı daha çok seviyorum

Çok sevindim iyi kilo almış minnoş aslan 750 gr almış 7900 falan boyu 63 ölçtü ilk ebe sonra 64 ölçtü net değil onu doktor kontrolünde anlayacagiz geçen ay 62di bir dahaki ay herhalde tadım yapmaya başlayacağız biz de bakalım çarşamba günü kontrolü var ben de gittiğimde soracağım artık her şeyi doktora

Haraketlendıyse kuzum ki hareketlendiler bi tık az almış ama evet üzülme yinede huysuz değil sonucta aç olsa durmaz dediğin gibi
Evet çok hareketlendi belki de ondan az aldı

Durum adil olmadı ama ben çok bebek yıkadım yenidoganda tek elle musluktan yikiyorduk şimdi kuzum file babyjem bizim kini taşıyor yüz üstü yatir önce vücudunu yıka sonra başını çünkü baş çabuk üşür sonra filede çevir gobusu yıka az suyla 1 sampuan bir vücut hemen bitti

atatalya canım kontrole gidecektiniz dün hiç yazmadın merak ettim iyi misiniz
Canım annem Sivas'a gitti yalnızım bakamıyorum hiç buralara. Kuzey bey sürekli ilgi istiyor 8450 gr olmuş paşam 69 cm Biraz ciğerinde hırıltı var ventolin versek dedi ama yazmadı sonra birşey demedi bende serum fizyolojik ile nebulizatör yapıyorum. Ek gıda tadımlara başlayacağız

Hasta miydi peki kuzum bence gerek.kalmadjysa verme kontrole gidersiniz olmadı. Ah bende gitsem sivasaaaaa Gülerek kavusun canım benim maşallah kuzuma

Ben de oturup kucağıma alıp yıkadım bir kere. Rahat oluyor öyle
Yaaa çok çok sevindim süper gelişmiş Deniz kuzum
Hala mama reddiniz var mı? Bizim azcık düzeldi gibi durumlar ama hiç belli olmuyor günü gününe

Ay ben de merak ettim yazacaktım ebru önce davranmış maşallah Kuzey'e üç gün kuralıyla mı gideceksiniz bir şey dedi mi doktor. İnşallah hırıltı geçer ya.

Sizin tamamlanmış 4. ay değil mi tadımlar için erken olmuyor mu öyle bu arada maşAllah kuzeye tosuncukk tosuncuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…