- 6 Temmuz 2022
- 2.068
- 5.033
- 29
Oy kuzum..Gurbette tek olunca paşa paşa yaptırıyorum kuzum eşim mesaiso çok yoğun tekim hep
Haraketlendıyse kuzum ki hareketlendiler bi tık az almış ama evet üzülme yinede huysuz değil sonucta aç olsa durmaz dediğin gibiTahin helvası yiyodum antep fıstıklı yaklaşık 1 aydır bizim bime gelmiyo diye almadım ulen dedim böyle mi etki etcektiçünkü çişli kakalı bezi de gayet normal kilo almamasına baya şaşırdım. Emerken ses geliyo ağzından süt taşıyo. Zaten obur bi çocuk aç kalamaz kalsa delirir. Her dakika memede duruyo anlamadım gitti
Tabureye oturup dızlerımın arasında akan suyun altında tek yıkıyorumOy kuzum..
nasıl yaptırıyosun peki? Bizde katlanır küvetlerden var filesi de var. Sırtüstü ok hallederim ama yüzüstü çevirmek sıkıntı. Kilo artınca alttaki suya değmeye başladı hep. Eşim alttan kaldırıyodu ben yıkarken şimdi nasıl yaparım bilmiyorum
Ay ben hep gözü unutuyorum yaDoktorumuz 5.ayda tadımlara,koltukta ve mama sandalyesine oturmaya başlıcaz dediçok heyecanlıyım bu ay kucakta ve anakucağında oturabilir dedi, 4.ay aşılarını da oldu bu ay göz muayenesini yetiştiremedik 5.ayda olacak inşallah. Geri kalan her şey normal ama kilo ve boy canımı sıktı
Bızımkıde 3-4 kez döndü ama çok sık yapabıldıgı bısey degıl anca kalkıyor totolarıBizimki 1 kere döndü öyle kaldı her bebek farklı gelişimde oluyor işte canim
Evet ya, bu ara hiç sırtüstü durmak istemiyor. Anında dönüyor. Bence yatak yumuşaksa dönerken zorluyor olabilir. Bir de yerde mat veya battaniye üstünde bir dene istersenOy maşallah ya o kadar dönüyor mu? Biz daha yan bile donemiyoruz ya.. o kadar egzersiz yapıyorum dönme için ama yok.. ama ben yere koymuyorum yatak üzerinde hep acaba ondan mi?
Bende köpüklü file var çok rahat şimdiye kadsr hep tek yıkadım yüz üstüde sırt üstüde çok rahat duruyor hatta ayak çırpıp eğleniyor çünkü çok güvende hissettiriyor kendiniOy kuzum..
nasıl yaptırıyosun peki? Bizde katlanır küvetlerden var filesi de var. Sırtüstü ok hallederim ama yüzüstü çevirmek sıkıntı. Kilo artınca alttaki suya değmeye başladı hep. Eşim alttan kaldırıyodu ben yıkarken şimdi nasıl yaparım bilmiyorum
Ahahahhaa eşin ayrı bir dünyaymış canımAynen eşimde geceleri susmuyor bi de uyku sersemi ona hiç güvenemiyorumzaten uykusu ağır çok nadirdir sese kalktığı 2 gexr önce çok ağlayınca kalktı bi türlü susturamadık çocuğu çarşafta sallıyoruz bana diyo ki rüya değil di mi gerçekten sallıyoruz bırak kalk git yat gece gece başımıza daha çok iş açcan dedim sonra sabah kalktı diyo ki rüyamda çok ağlıyodu bi türlü susturamıyoduk en son çarşafla salladık.
Valla evde kv var gece uyumazsa getir bakarım diyor da ben yapamam gece gece veremem zaten gündüz işteyken bakacakEvet işe başlayınca çok zor olacak uykusuzluk çok kötü
Kuzum dr kontrolümüz gayet iyiydi 800 gr almış 6 kg olmuş boyu 1 cm uzamış bıngıldağı kapanmak üzere baş çevresini yakın takip ediyorduk o da 1.5 cm büyümüş.
Kızlar bebişlerinizi kendi başınıza banyo yaptırabiliyo musunuz?
Ben hiç denemedim ama banyo zamanı geldi eşim işten geç dönecek. Bi cesaret denesem elime yüzüme bulaşır mı acaba
Yaparsın canım tek kalınca bir şekilde yapıyor işte insanİşin kötüsü ben hala annemdeyim iyi alıştım 4 aydır evde bakan birileri var duş yemek rahattım ama tam atak ayında eve dönüyorum tek başıma ne yapacagim iyice gözüm korkuyor
Yarasın500 gram almis canım
Kuzum öyle bi aralığı var mı bilmiyorum ebemiz aşı kartına tarih yazıyor ona göre gidiyorum aama hep aynı tarih olmuyor kizim 13 Ekim doğumlu bazen 12 si bazen 15 gidiyoruz asm ye
Kilosunu takip ediyorum genelde aynı çıkıyor ama boyunu hiç ölmedim canım
Doktor kontrolüne de devlete gidiyorum doktor çok ayrıntılı bakmıyor kilosuna bingoldaga bakıyor sadece boyunu kafasını olcmuyor bende bu ay gitmedim doktora valla niye geldiniz gibi bi hali var doktorun
Küvette tek başına zor oluyor ben de oturarak yapmayı daha çok seviyorumKızlar bebişlerinizi kendi başınıza banyo yaptırabiliyo musunuz?
Ben hiç denemedim ama banyo zamanı geldi eşim işten geç dönecek. Bi cesaret denesem elime yüzüme bulaşır mı acaba
Çok sevindim iyi kilo almış minnoşAhahahhaa eşin ayrı bir dünyaymış canım
Valla evde kv var gece uyumazsa getir bakarım diyor da ben yapamam gece gece veremem zaten gündüz işteyken bakacak
Kuzum dr kontrolümüz gayet iyiydi 800 gr almış 6 kg olmuş boyu 1 cm uzamış bıngıldağı kapanmak üzere baş çevresini yakın takip ediyorduk o da 1.5 cm büyümüş.
Kilo alımı iyi olduğu için mamaya zorlama sütün artmış demek ki dedi.Ek gıda için kilo alımı iyi o yüzden erken daha 5.ayda duruma göre konuşacağız
Destekli bir şekilde koltukta ve mama sandalyesinde oturtabilirsin dedi
4.ay aşımızı da olduk çok şükür ateş yok şimdilik takipteyim.Aslan kaç gr almış kaç kg olmuş
Papatyamaviss gibi kucağımda bacaklarımın arasına oturtup yıkıyorum canım artık Küvet zor oluyor
Çok hareketlendiler ya ben bazen bakıyorum benim çocuğa diyorum kesin kalori yakıyordur bu, tam bi oğlan çocuğu oldu sürekli bi yerlere bulaşma derdinde. Hatta geçen çok salakça bi şey yaptım size de yazayım da sakın yapmayın. Koltuğa koydum mutfaktan bi şey alıp gelecektim, normalde hep mata koyarım. Ama çapraz koydum sağa sola dönse düşecek yer yok. Bi geldim çocuğun ayakları aşağı sarkmış öyle yüzüstü duruyor. Hiç o pozisyona nasıl geldi anlamadım. Bir de sanki tam koltuktan iniyordu da ben odaya girmişim gibi oldu komikti ama dersimi de aldım düşebilirdi
Evet çok hareketlendi belki de ondan az aldıHaraketlendıyse kuzum ki hareketlendiler bi tık az almış ama evet üzülme yinede huysuz değil sonucta aç olsa durmaz dediğin gibi
Durum adil olmadı ama ben çok bebek yıkadım yenidogandaOy kuzum..
Oy yerim ya herseyleri aynıBızımkıde 3-4 kez döndü ama çok sık yapabıldıgı bısey degıl anca kalkıyor totolarıyan dönüyor cok uğraşırsa anca yuz ustu
Canım annem Sivas'a gitti yalnızım bakamıyorum hiç buralara. Kuzey bey sürekli ilgi istiyoratatalya canım kontrole gidecektiniz dün hiç yazmadın merak ettim iyi misiniz
Hasta miydi peki kuzum bence gerek.kalmadjysa verme kontrole gidersiniz olmadı. Ah bende gitsem sivasaaaaa Gülerek kavusun canım benim maşallah kuzumaCanım annem Sivas'a gitti yalnızım bakamıyorum hiç buralara. Kuzey bey sürekli ilgi istiyor8450 gr olmuş paşam 69 cm Biraz ciğerinde hırıltı var ventolin versek dedi ama yazmadı sonra birşey demedi bende serum fizyolojik ile nebulizatör yapıyorum. Ek gıda tadımlara başlayacağız
Ben de oturup kucağıma alıp yıkadım bir kere. Rahat oluyor öyleOy kuzum..
Yaaa çok çok sevindim süper gelişmiş Deniz kuzumAhahahhaa eşin ayrı bir dünyaymış canım
Valla evde kv var gece uyumazsa getir bakarım diyor da ben yapamam gece gece veremem zaten gündüz işteyken bakacak
Kilo alımı iyi olduğu için mamaya zorlama sütün artmış demek ki dedi.Ek gıda için kilo alımı iyi o yüzden erken daha 5.ayda duruma göre konuşacağız
Destekli bir şekilde koltukta ve mama sandalyesinde oturtabilirsin dedi
4.ay aşımızı da olduk çok şükür ateş yok şimdilik takipteyim.Aslan kaç gr almış kaç kg olmuş
Papatyamaviss gibi kucağımda bacaklarımın arasına oturtup yıkıyorum canım artık Küvet zor oluyor
Ay ben de merak ettim yazacaktım ebru önce davranmışCanım annem Sivas'a gitti yalnızım bakamıyorum hiç buralara. Kuzey bey sürekli ilgi istiyor8450 gr olmuş paşam 69 cm Biraz ciğerinde hırıltı var ventolin versek dedi ama yazmadı sonra birşey demedi bende serum fizyolojik ile nebulizatör yapıyorum. Ek gıda tadımlara başlayacağız
Sizin tamamlanmış 4. ay değil mi tadımlar için erken olmuyor mu öyle bu arada maşAllah kuzeye tosuncukk tosuncukCanım annem Sivas'a gitti yalnızım bakamıyorum hiç buralara. Kuzey bey sürekli ilgi istiyor8450 gr olmuş paşam 69 cm Biraz ciğerinde hırıltı var ventolin versek dedi ama yazmadı sonra birşey demedi bende serum fizyolojik ile nebulizatör yapıyorum. Ek gıda tadımlara başlayacağız
Tamamlanmış 5. Ay olmali 31 de dogdu 1 ay geride olmasi gerek 40 a gire degilde 34 e gire olmasi lazim . Bur.cok doktor tadım için 4 ve 6 ay arası başlıyor canım aslındaSizin tamamlanmış 4. ay değil mi tadımlar için erken olmuyor mu öyle bu arada maşAllah kuzeye tosuncukk tosuncuk
Yaa bende heyecanlanıyorumda ondan sordum sorcam doktora ama sanki bir sonraki aya bırakacak gibi geliyorTamamlanmış 5. Ay olmali 31 de dogdu 1 ay geride olmasi gerek 40 a gire degilde 34 e gire olmasi lazim . Bur.cok doktor tadım için 4 ve 6 ay arası başlıyor canım aslında