- 2 Ocak 2011
- 640
- 1.135
Ayy çok dikkat etmek lazım artık. Ben de oyun matına koymuştum geçen, mutfağa bir 30 saniyeliğine gittim. Anında dönmüş yüzüstü, hızını alamamış tekrar sırtüstü yapmış, birkaç defa kendi etrafında dönmüş. Ama parke mattan çok uzak olmasına rağmen, parkeye çarpmış kafası.Çok hareketlendiler ya ben bazen bakıyorum benim çocuğa diyorum kesin kalori yakıyordur bu, tam bi oğlan çocuğu oldu sürekli bi yerlere bulaşma derdinde. Hatta geçen çok salakça bi şey yaptım size de yazayım da sakın yapmayın. Koltuğa koydum mutfaktan bi şey alıp gelecektim, normalde hep mata koyarım. Ama çapraz koydum sağa sola dönse düşecek yer yok. Bi geldim çocuğun ayakları aşağı sarkmış öyle yüzüstü duruyor. Hiç o pozisyona nasıl geldi anlamadım. Bir de sanki tam koltuktan iniyordu da ben odaya girmişim gibi oldu komikti ama dersimi de aldım düşebilirdi
Ahahah öyle rahat ediyor demek kiAllah korusun ya
Valla tehlikeli işte, benimki de sadece çıplakken dönmeye başladı iki gündür ne zaman zıbınla ya da bezle bıraksam çocuğu yüzüstü buluyorum bugün videosunu çektim
Kıyamam onlar için de çok zor bir dönem. Umarım yakında geçer gider güzel güzel uyurlar..Valla uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayız hepimiz. Benimki de geç yattı yatağına zar zor koydum iki kere falan emzirip emzirip tekrar yatırdım. En son artık bizim yatağa aldım yanına uzanıp emzirip ben de yanında durdum da bir buçuk saat falan uyudu da bölük pörçük.
Hiç tahmin edilebilir değil bu bebişler yaBenimkide henüz tam dönmüyor dönmesi ihtimaline yanına yastık koyup yatağın ortasına koyuyorum ama geri gidebileceğini hiç tahmin etmemiştim artık arkasından yastıkla destekliyorum
Uyusunlar ve emsinler diye herşeyi yapıyoruz gerçektenVallahi insan ne yapacağını şaşırıyor kuzum. Asla alıştırmak istemediğim bir şey zorda kalmadığım sürece yapmam ama ne yapacağımı şaşırdım. Üzülüyorum da uyuyamıyor gözleri küçücük mutsuziçim gidiyor vallahi
Allah Alllah inşAllah bizimkide tolere ederValla bebisler ya bazen atak yapıyorlar ya da yanlış ölçüm oluyor bazı aylarda.. bizimkide geçen ay 1 cm uzamış gibiydi şaşırdım az uzamış diye bu ay 5 cm uzamış görünüyor yani ya geçen ay yanlış ölçüldü yada bu ay büyüme atagi oldu
Canım 4.ay aşısı tam 2.ay aşısının olduğu gün mü yapıldı yoksa fark etmez mi? Yani 15 Aralık 15 şubat gibi mi?Bizde 4. Ay asimizi olduk inşallah ateşi olmaz ama 2. Ay da ates olmuştu bakalım takip edicem..500 grm almış 7 kilo 64 cm olmus
Oy maşallah ya o kadar dönüyor mu? Biz daha yan bile donemiyoruz ya.. o kadar egzersiz yapıyorum dönme için ama yok.. ama ben yere koymuyorum yatak üzerinde hep acaba ondan mi?Ayy çok dikkat etmek lazım artık. Ben de oyun matına koymuştum geçen, mutfağa bir 30 saniyeliğine gittim. Anında dönmüş yüzüstü, hızını alamamış tekrar sırtüstü yapmış, birkaç defa kendi etrafında dönmüş. Ama parke mattan çok uzak olmasına rağmen, parkeye çarpmış kafası.çok ağladı, içim parçalandı. Şimdi kenarlara bariyer yapıyorum yerde.
Her ay kendimiz olcmeliyiz benceValla bebisler ya bazen atak yapıyorlar ya da yanlış ölçüm oluyor bazı aylarda.. bizimkide geçen ay 1 cm uzamış gibiydi şaşırdım az uzamış diye bu ay 5 cm uzamış görünüyor yani ya geçen ay yanlış ölçüldü yada bu ay büyüme atagi oldu
Araları tam.8 hafta olmalı en erken 15 inde itibaren başlar 1 ay suresi varCanım 4.ay aşısı tam 2.ay aşısının olduğu gün mü yapıldı yoksa fark etmez mi? Yani 15 Aralık 15 şubat gibi mi?
Bizimki 1 kere döndü öyle kaldı her bebek farklı gelişimde oluyor işte canimOy maşallah ya o kadar dönüyor mu? Biz daha yan bile donemiyoruz ya.. o kadar egzersiz yapıyorum dönme için ama yok.. ama ben yere koymuyorum yatak üzerinde hep acaba ondan mi?
Bizimki de meme de ağlıyor geri atıyor hemen kafayı..Uyusunlar ve emsinler diye herşeyi yapıyoruz gerçekten
Allah Alllah inşAllah bizimkide tolere ederbu ay ki kilo alımı nasıldı
O değil benimki bugün hiç emmiyor göğüslerim taşlaştı artık meme reddi ve aşı huysuzluğu double oldu
Aynen katılıyorum canım hepsi farklı ufak ufak ayaklarini tutmaya başladı.. ama ben yere koymuyorum üşür diye yatakta yapıyorum egzersizi acaba o yüzden mi diye düşündüm..Bizimki 1 kere döndü öyle kaldı her bebek farklı gelişimde oluyor işte canim
Saol canım çok iyi oldu bunu merak ediyordumAraları tam.8 hafta olmalı en erken 15 inde itibaren başlar 1 ay suresi var
Gerçekten bu yaşadığım başka bişey benimde böyle bir gün yaşamadım ne zamsndırBizimki de meme de ağlıyor geri atıyor hemen kafayı..ağlarken de tutturamiyorum ay atak matak neymiş bu... sabahın 6 sinda uyandı evde döndük durduk geri de uyumuyor sıpa..
Oldu mu kuzu ateş falan? Biz 4. ay aşısı yaptırdığımızda sabaha karşı 37,3 mü ne olmuştu ben yükselmesin diye calpol vermiştim. Bi daha da çıkmamıştı. Sizde de olmaz inşallahBizde 4. Ay asimizi olduk inşallah ateşi olmaz ama 2. Ay da ates olmuştu bakalım takip edicem..500 grm almış 7 kilo 64 cm olmus
İşin kötüsü ben hala annemdeyim iyi alıştım 4 aydır evde bakan birileri var duş yemek rahattım ama tam atak ayında eve dönüyorum tek başıma ne yapacagim iyice gözüm korkuyorGerçekten bu yaşadığım başka bişey benimde böyle bir gün yaşamadım ne zamsndır
Biz de aynıyız kuzum dert etme elbet dönecekler. Yere koydum yüzüstü çevirdim debeleniyor şu an döner belki diye bekliyorumOy maşallah ya o kadar dönüyor mu? Biz daha yan bile donemiyoruz ya.. o kadar egzersiz yapıyorum dönme için ama yok.. ama ben yere koymuyorum yatak üzerinde hep acaba ondan mi?
500 gram almis canımUyusunlar ve emsinler diye herşeyi yapıyoruz gerçekten
Allah Alllah inşAllah bizimkide tolere ederbu ay ki kilo alımı nasıldı
O değil benimki bugün hiç emmiyor göğüslerim taşlaştı artık meme reddi ve aşı huysuzluğu double oldu
Kuzum öyle bi aralığı var mı bilmiyorum ebemiz aşı kartına tarih yazıyor ona göre gidiyorum aama hep aynı tarih olmuyor kizim 13 Ekim doğumlu bazen 12 si bazen 15 gidiyoruz asm yeCanım 4.ay aşısı tam 2.ay aşısının olduğu gün mü yapıldı yoksa fark etmez mi? Yani 15 Aralık 15 şubat gibi mi?
Kilosunu takip ediyorum genelde aynı çıkıyor ama boyunu hiç ölmedim canımHer ay kendimiz olcmeliyiz bence
Saat 2.5 gibi oldu aşıyı simdilik ates vs yok..2. Ayda bizimde gece.olmuştu ateşi bakalım takip edicemOldu mu kuzu ateş falan? Biz 4. ay aşısı yaptırdığımızda sabaha karşı 37,3 mü ne olmuştu ben yükselmesin diye calpol vermiştim. Bi daha da çıkmamıştı. Sizde de olmaz inşallah
Gurbette tek olunca paşa paşa yaptırıyorum kuzum eşim mesaiso çok yoğun tekim hepKızlar bebişlerinizi kendi başınıza banyo yaptırabiliyo musunuz?
Ben hiç denemedim ama banyo zamanı geldi eşim işten geç dönecek. Bi cesaret denesem elime yüzüme bulaşır mı acaba
Sen ölç canım mezura al kendin daha iyi bilirsin500 gram almis canım
Kuzum öyle bi aralığı var mı bilmiyorum ebemiz aşı kartına tarih yazıyor ona göre gidiyorum aama hep aynı tarih olmuyor kizim 13 Ekim doğumlu bazen 12 si bazen 15 gidiyoruz asm ye
Kilosunu takip ediyorum genelde aynı çıkıyor ama boyunu hiç ölmedim canım
Doktor kontrolüne de devlete gidiyorum doktor çok ayrıntılı bakmıyor kilosuna bingoldaga bakıyor sadece boyunu kafasını olcmuyor bende bu ay gitmedim doktora valla niye geldiniz gibi bi hali var doktorun