2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok hareketlendiler ya ben bazen bakıyorum benim çocuğa diyorum kesin kalori yakıyordur bu, tam bi oğlan çocuğu oldu sürekli bi yerlere bulaşma derdinde. Hatta geçen çok salakça bi şey yaptım size de yazayım da sakın yapmayın. Koltuğa koydum mutfaktan bi şey alıp gelecektim, normalde hep mata koyarım. Ama çapraz koydum sağa sola dönse düşecek yer yok. Bi geldim çocuğun ayakları aşağı sarkmış öyle yüzüstü duruyor. Hiç o pozisyona nasıl geldi anlamadım. Bir de sanki tam koltuktan iniyordu da ben odaya girmişim gibi oldu komikti ama dersimi de aldım düşebilirdi 😭
Ayy çok dikkat etmek lazım artık. Ben de oyun matına koymuştum geçen, mutfağa bir 30 saniyeliğine gittim. Anında dönmüş yüzüstü, hızını alamamış tekrar sırtüstü yapmış, birkaç defa kendi etrafında dönmüş. Ama parke mattan çok uzak olmasına rağmen, parkeye çarpmış kafası. 🥺 çok ağladı, içim parçalandı. Şimdi kenarlara bariyer yapıyorum yerde.

Allah korusun ya :KK43:

Valla tehlikeli işte, benimki de sadece çıplakken dönmeye başladı iki gündür ne zaman zıbınla ya da bezle bıraksam çocuğu yüzüstü buluyorum bugün videosunu çektim 😂
Ahahah öyle rahat ediyor demek ki 😅
Benimkinin keyfi ne zaman yetecek bakalım 😅
Valla uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayız hepimiz. Benimki de geç yattı yatağına zar zor koydum iki kere falan emzirip emzirip tekrar yatırdım. En son artık bizim yatağa aldım yanına uzanıp emzirip ben de yanında durdum da bir buçuk saat falan uyudu da bölük pörçük.
Kıyamam onlar için de çok zor bir dönem. Umarım yakında geçer gider güzel güzel uyurlar..
Benimkide henüz tam dönmüyor dönmesi ihtimaline yanına yastık koyup yatağın ortasına koyuyorum ama geri gidebileceğini hiç tahmin etmemiştim artık arkasından yastıkla destekliyorum
Hiç tahmin edilebilir değil bu bebişler ya

Vallahi insan ne yapacağını şaşırıyor kuzum. Asla alıştırmak istemediğim bir şey zorda kalmadığım sürece yapmam ama ne yapacağımı şaşırdım. Üzülüyorum da uyuyamıyor gözleri küçücük mutsuz ☹️ içim gidiyor vallahi
Uyusunlar ve emsinler diye herşeyi yapıyoruz gerçekten🤷🏻‍♀️
Valla bebisler ya bazen atak yapıyorlar ya da yanlış ölçüm oluyor bazı aylarda.. bizimkide geçen ay 1 cm uzamış gibiydi şaşırdım az uzamış diye bu ay 5 cm uzamış görünüyor yani ya geçen ay yanlış ölçüldü yada bu ay büyüme atagi oldu
Allah Alllah inşAllah bizimkide tolere eder 🤷🏻‍♀️ bu ay ki kilo alımı nasıldı
O değil benimki bugün hiç emmiyor göğüslerim taşlaştı artık meme reddi ve aşı huysuzluğu double oldu

Ayy çok dikkat etmek lazım artık. Ben de oyun matına koymuştum geçen, mutfağa bir 30 saniyeliğine gittim. Anında dönmüş yüzüstü, hızını alamamış tekrar sırtüstü yapmış, birkaç defa kendi etrafında dönmüş. Ama parke mattan çok uzak olmasına rağmen, parkeye çarpmış kafası. 🥺 çok ağladı, içim parçalandı. Şimdi kenarlara bariyer yapıyorum yerde.
Oy maşallah ya o kadar dönüyor mu? Biz daha yan bile donemiyoruz ya.. o kadar egzersiz yapıyorum dönme için ama yok.. ama ben yere koymuyorum yatak üzerinde hep acaba ondan mi?

Valla bebisler ya bazen atak yapıyorlar ya da yanlış ölçüm oluyor bazı aylarda.. bizimkide geçen ay 1 cm uzamış gibiydi şaşırdım az uzamış diye bu ay 5 cm uzamış görünüyor yani ya geçen ay yanlış ölçüldü yada bu ay büyüme atagi oldu
Her ay kendimiz olcmeliyiz bence

O değil benimki bugün hiç emmiyor göğüslerim taşlaştı artık meme reddi ve aşı huysuzluğu double oldu
Bizimki de meme de ağlıyor geri atıyor hemen kafayı.. 😔😔 ağlarken de tutturamiyorum ay atak matak neymiş bu... sabahın 6 sinda uyandı evde döndük durduk geri de uyumuyor sıpa..

Bizde 4. Ay asimizi olduk inşallah ateşi olmaz ama 2. Ay da ates olmuştu bakalım takip edicem..500 grm almış 7 kilo 64 cm olmus
Oldu mu kuzu ateş falan? Biz 4. ay aşısı yaptırdığımızda sabaha karşı 37,3 mü ne olmuştu ben yükselmesin diye calpol vermiştim. Bi daha da çıkmamıştı. Sizde de olmaz inşallah

Oy maşallah ya o kadar dönüyor mu? Biz daha yan bile donemiyoruz ya.. o kadar egzersiz yapıyorum dönme için ama yok.. ama ben yere koymuyorum yatak üzerinde hep acaba ondan mi?
Biz de aynıyız kuzum dert etme elbet dönecekler. Yere koydum yüzüstü çevirdim debeleniyor şu an döner belki diye bekliyorum 😂birazdan çığlık kopacak eminim 😅

500 gram almis canım
Canım 4.ay aşısı tam 2.ay aşısının olduğu gün mü yapıldı yoksa fark etmez mi? Yani 15 Aralık 15 şubat gibi mi?
Kuzum öyle bi aralığı var mı bilmiyorum ebemiz aşı kartına tarih yazıyor ona göre gidiyorum aama hep aynı tarih olmuyor kizim 13 Ekim doğumlu bazen 12 si bazen 15 gidiyoruz asm ye
Her ay kendimiz olcmeliyiz bence
Kilosunu takip ediyorum genelde aynı çıkıyor ama boyunu hiç ölmedim canım
Doktor kontrolüne de devlete gidiyorum doktor çok ayrıntılı bakmıyor kilosuna bingoldaga bakıyor sadece boyunu kafasını olcmuyor bende bu ay gitmedim doktora valla niye geldiniz gibi bi hali var doktorun 😂

Kızlar bebişlerinizi kendi başınıza banyo yaptırabiliyo musunuz?
Ben hiç denemedim ama banyo zamanı geldi eşim işten geç dönecek. Bi cesaret denesem elime yüzüme bulaşır mı acaba 😅

500 gram almis canım

Kuzum öyle bi aralığı var mı bilmiyorum ebemiz aşı kartına tarih yazıyor ona göre gidiyorum aama hep aynı tarih olmuyor kizim 13 Ekim doğumlu bazen 12 si bazen 15 gidiyoruz asm ye

Kilosunu takip ediyorum genelde aynı çıkıyor ama boyunu hiç ölmedim canım
Doktor kontrolüne de devlete gidiyorum doktor çok ayrıntılı bakmıyor kilosuna bingoldaga bakıyor sadece boyunu kafasını olcmuyor bende bu ay gitmedim doktora valla niye geldiniz gibi bi hali var doktorun 😂
Sen ölç canım mezura al kendin daha iyi bilirsin

X