Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doktorda az alır ama en az 300-350 ve boydan 2 cm bekleriz dedi benimki 250 gr ve 1 cm uzamış4 ve 5 aylarda az alırlar diye söylemişlerdi hep canım bende bu ay az alır.diye bekliyorum hem emme sayısı hemde süresi azaldı baya. Ama emin ol aç olsalar ortalığı yıkarlar ben yine 1.5 saatte bir teklif ediyorum ama 3 dk sonra ağlayıp bırakıyor..
Bende oğlumda çok sıkıntılı bi Red donemi yaşamıştım bir dakika kafar emip kendini yay gibi geliyordu kafasını arkaya atıyordu uyutup öyle emziriyordum ya da boynuma oyuncak boncuk vs asip yürüyerek oyalayıp wmziriyordum 5. Ayda gectiBenimkide öyle red yaşıyoruz çoğumuz ben uyumaya yakın veya yeni uyandığında deniyorum
Çok hareketlendiler ya ben bazen bakıyorum benim çocuğa diyorum kesin kalori yakıyordur bu, tam bi oğlan çocuğu oldu sürekli bi yerlere bulaşma derdinde. Hatta geçen çok salakça bi şey yaptım size de yazayım da sakın yapmayın. Koltuğa koydum mutfaktan bi şey alıp gelecektim, normalde hep mata koyarım. Ama çapraz koydum sağa sola dönse düşecek yer yok. Bi geldim çocuğun ayakları aşağı sarkmış öyle yüzüstü duruyor. Hiç o pozisyona nasıl geldi anlamadım. Bir de sanki tam koltuktan iniyordu da ben odaya girmişim gibi oldu komikti ama dersimi de aldım düşebilirdiDoktorumuz 5.ayda tadımlara,koltukta ve mama sandalyesine oturmaya başlıcaz dedi çok heyecanlıyım bu ay kucakta ve anakucağında oturabilir dedi, 4.ay aşılarını da oldu bu ay göz muayenesini yetiştiremedik 5.ayda olacak inşallah. Geri kalan her şey normal ama kilo ve boy canımı sıktı
Benimki de yüzüstü uyuyor ya uyanınca sürüne sürüne geri geri geliyor yatağın ortasına bırakıyorum geçenlerde bi odaya geldim ki uyanmış geri geri sürünmüş aynı senin dediğin gibi bacakları diz hizasına kadar yatak dışındaydı biraz daha geç görsem düşerdi Allah korusunÇok hareketlendiler ya ben bazen bakıyorum benim çocuğa diyorum kesin kalori yakıyordur bu, tam bi oğlan çocuğu oldu sürekli bi yerlere bulaşma derdinde. Hatta geçen çok salakça bi şey yaptım size de yazayım da sakın yapmayın. Koltuğa koydum mutfaktan bi şey alıp gelecektim, normalde hep mata koyarım. Ama çapraz koydum sağa sola dönse düşecek yer yok. Bi geldim çocuğun ayakları aşağı sarkmış öyle yüzüstü duruyor. Hiç o pozisyona nasıl geldi anlamadım. Bir de sanki tam koltuktan iniyordu da ben odaya girmişim gibi oldu komikti ama dersimi de aldım düşebilirdi
Kuzum avokado ve kemik suyu tüket yağlandırırmış sütü. Ama daha çok emzirme süresini uzatmayı dene. Mastit olacak kadar sütün var maşallah emerken dikkatini çok fazla şey çekiyodur şimdi devamlı gözler fıldır fıldır. Bir emzirme danışmanı böyle dönemlerde gerekirse tuvalette karanlıkta oturup çocuğu emzirin diyorduKızlar kontrolümüz vardı 250gr almış boyu da 1 cm uzamış. Doktor bestlak verdi bana ama geçenlerde mastit oldum bunu doktora söylemeyi unuttum. Sütüm var gerçekten var hala daha terbiye olmadışar ama kalitesi azaldı sanırım. Napmalıyım aşırı moralim bozuldu
Çok hareketlendiler ya ben bazen bakıyorum benim çocuğa diyorum kesin kalori yakıyordur bu, tam bi oğlan çocuğu oldu sürekli bi yerlere bulaşma derdinde. Hatta geçen çok salakça bi şey yaptım size de yazayım da sakın yapmayın. Koltuğa koydum mutfaktan bi şey alıp gelecektim, normalde hep mata koyarım. Ama çapraz koydum sağa sola dönse düşecek yer yok. Bi geldim çocuğun ayakları aşağı sarkmış öyle yüzüstü duruyor. Hiç o pozisyona nasıl geldi anlamadım. Bir de sanki tam koltuktan iniyordu da ben odaya girmişim gibi oldu komikti ama dersimi de aldım düşebilirdi
Aman Allah korusun kızlar idil daha dönmedi bile ama kısa süreli yalnız bırakacaksam yanına yastık falan koyup gidiyorum. İlk dönmesini yerde tamamlamasın çiçuumBenimki de yüzüstü uyuyor ya uyanınca sürüne sürüne geri geri geliyor yatağın ortasına bırakıyorum geçenlerde bi odaya geldim ki uyanmış geri geri sürünmüş aynı senin dediğin gibi bacakları diz hizasına kadar yatak dışındaydı biraz daha geç görsem düşerdi Allah korusun
Senin dediğin ni ben de ayakta emziriyorum bazen bazen hoplayarak emziriyorum değişik değişik şekillere giriyorum emsin diye 750 gr almış bu ay bizimkininde boyu neden bilmiyorum ebe ilk 1 cm ölçtü sonra 2 falan asmye gitmiştik çarşamba günü dr kontrolü var boyu orda belli olurBende oğlumda çok sıkıntılı bi Red donemi yaşamıştım bir dakika kafar emip kendini yay gibi geliyordu kafasını arkaya atıyordu uyutup öyle emziriyordum ya da boynuma oyuncak boncuk vs asip yürüyerek oyalayıp wmziriyordum 5. Ayda gecti
Bizimki kucakta oturuyor ya erken oldu biraz sanki ama uzandıramıyorumDoktorumuz 5.ayda tadımlara,koltukta ve mama sandalyesine oturmaya başlıcaz dedi çok heyecanlıyım bu ay kucakta ve anakucağında oturabilir dedi, 4.ay aşılarını da oldu bu ay göz muayenesini yetiştiremedik 5.ayda olacak inşallah. Geri kalan her şey normal ama kilo ve boy canımı sıktı
Ay bu çocuklar gerçekten bir değişik ama güzel yöntem arada bende yapayım olmazsaİdil sabah 7 buçuktan beri sadece 1 kere 50 dklık bir uyku yaptı. Oh yarım saatte uyanmadı en azından derken bu sefer de bu saate kadar hiç uyumadı. Uyumaya çalışıyor uyuyamıyor. Memede uyutayım dedim kaka yaptı uyuyamadı. en son inat etti uyumadı derken eve bebek arabasını açmak zorunda kaldım. Ancak böyle uyuyabildi.. salonun ortasında bebek arabasında uyuyor şimdi. Uyanır diye alamıyorum da. Puset bölümünde sırtı falan ağrımaz inşallah
Vallahi insan ne yapacağını şaşırıyor kuzum. Asla alıştırmak istemediğim bir şey zorda kalmadığım sürece yapmam ama ne yapacağımı şaşırdım. Üzülüyorum da uyuyamıyor gözleri küçücük mutsuz içim gidiyor vallahiAy bu çocuklar gerçekten bir değişik ama güzel yöntem arada bende yapayım olmazsa
Bunu da deneyeyim çok teşekkürlerKuzum avokado ve kemik suyu tüket yağlandırırmış sütü. Ama daha çok emzirme süresini uzatmayı dene. Mastit olacak kadar sütün var maşallah emerken dikkatini çok fazla şey çekiyodur şimdi devamlı gözler fıldır fıldır. Bir emzirme danışmanı böyle dönemlerde gerekirse tuvalette karanlıkta oturup çocuğu emzirin diyordu
Allah korusun yaBenimki de yüzüstü uyuyor ya uyanınca sürüne sürüne geri geri geliyor yatağın ortasına bırakıyorum geçenlerde bi odaya geldim ki uyanmış geri geri sürünmüş aynı senin dediğin gibi bacakları diz hizasına kadar yatak dışındaydı biraz daha geç görsem düşerdi Allah korusun
Valla tehlikeli işte, benimki de sadece çıplakken dönmeye başladı iki gündür ne zaman zıbınla ya da bezle bıraksam çocuğu yüzüstü buluyorum bugün videosunu çektimAman Allah korusun kızlar idil daha dönmedi bile ama kısa süreli yalnız bırakacaksam yanına yastık falan koyup gidiyorum. İlk dönmesini yerde tamamlamasın çiçuum
Valla uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayız hepimiz. Benimki de geç yattı yatağına zar zor koydum iki kere falan emzirip emzirip tekrar yatırdım. En son artık bizim yatağa aldım yanına uzanıp emzirip ben de yanında durdum da bir buçuk saat falan uyudu da bölük pörçük.Vallahi insan ne yapacağını şaşırıyor kuzum. Asla alıştırmak istemediğim bir şey zorda kalmadığım sürece yapmam ama ne yapacağımı şaşırdım. Üzülüyorum da uyuyamıyor gözleri küçücük mutsuz içim gidiyor vallahi
Benimkide henüz tam dönmüyor dönmesi ihtimaline yanına yastık koyup yatağın ortasına koyuyorum ama geri gidebileceğini hiç tahmin etmemiştim artık arkasından yastıkla destekliyorumAman Allah korusun kızlar idil daha dönmedi bile ama kısa süreli yalnız bırakacaksam yanına yastık falan koyup gidiyorum. İlk dönmesini yerde tamamlamasın çiçuum
Valla bebisler ya bazen atak yapıyorlar ya da yanlış ölçüm oluyor bazı aylarda.. bizimkide geçen ay 1 cm uzamış gibiydi şaşırdım az uzamış diye bu ay 5 cm uzamış görünüyor yani ya geçen ay yanlış ölçüldü yada bu ay büyüme atagi olduSenin dediğin ni ben de ayakta emziriyorum bazen bazen hoplayarak emziriyorum değişik değişik şekillere giriyorum emsin diye 750 gr almış bu ay bizimkininde boyu neden bilmiyorum ebe ilk 1 cm ölçtü sonra 2 falan asmye gitmiştik çarşamba günü dr kontrolü var boyu orda belli olur
Bizimki kucakta oturuyor ya erken oldu biraz sanki ama uzandıramıyorum
Olsun canım gene sınırda aslında çokta üzme kendiniEvet doktorda az alır ama en az 300-350 ve boydan 2 cm bekleriz dedi benimki 250 gr ve 1 cm uzamış