- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Arabayı ben kullanınca mecbur onun yeri arkası benimkisi de ön oluyoratatalya ya Kuzey’in gömleğini sevsinler maşallah yakışıklıma ya
Papatyamaviss ben ne zaman idili arkada bırakıp öne geçebileceğim acaba jfidjfl
Lina pek görünmüyor ama sana bir nazar boncuğu koyalım
Hayırlısı bakalım çarşamba akşam z raporu veririzBizim yapmadı
Ekonomik boy bebeler bizimkiler
Maşallah diyorum grubumuzun tosuncuklarına
Annem diyor ki Allah dağına göre kar veriyor işte senin oğlan 10 kilo olsaydı kürdan gibi kolların zaten çıt diye kırılırdı haha
Deniz de 6 kilo ancak oldu bence
Bende düzenli veririm ya rahat olsun zaten sürekli mızıklanıyorAy evet ya bende gördüm çoğu kişide yaptı galiba bizde ateş olmasada çok huzursuzmoldundiğer aşılarda ben düzenli calpol vereceğim
Kızlar bu arada bende çok zayıfım şuan olmasada bileklerim çok incedir Aslanı taşımaktan incittim galiba ağrıyor arada
Merhaba,Merhaba,
Benimde hamilelikte çıkmıştı safra kesimde taşlar kizim 2.5 yaşa yaklaştı ağrıdan duramıyorum 3 hastane alalım kararı aldı gün aldım artık. Yan etkilerden çok korkuyorum (hizli kilo alımı, tip2 diyabet, karaciğer yağlanması artisi, yemekleri sindiremem mide rahatsızlıkları falan) sizin durumunuz nasıl safra kesesi olmaması her hangi bir olumsuzluk yasatiyormu acaba ????
Biz odaya geçmesek bizimki uyuyodu aslında rahatsız ettik çocuğuBende 8 de yattı gece uykusu sandım şimdi teyzesi ile zılgıt çekiyor
Tıkalı kalmasına müsade etme cıgerlerıne ılerlemesın su aşamada bol bol temızlık burun acık olacak herhangi bir hırıltı oksuruk olursa doktora mutlaka nezle bu sekılde uc dort gun suruyor başlangıçıKızlar bizim kız baya hapsuruyor burnu hep dolu.. ateşi yok çok şükür hirilti da yok ama gece uyumuyor.. en son sogan kesip baş ucuna koydum da 2 saat yattı.. bol bol temizliyorum burnunu.. ne yapmak lazım başka.. iyi temizleyemiyorum acaba acile götürüp iyice yikatsam mi?
Allah esirgesin inşallah inmeden biter atlatırız..Tıkalı kalmasına müsade etme cıgerlerıne ılerlemesın su aşamada bol bol temızlık burun acık olacak herhangi bir hırıltı oksuruk olursa doktora mutlaka nezle bu sekılde uc dort gun suruyor başlangıçı
Canım sen işe başladın mı bu arada mersk ettim seniHayırlısı bakalım çarşamba akşam z raporu veririz
Deniz de 6 kilo ancak oldu bence
Ekonomik boy oğluşum ya anneye çekmiş
Bebelerde sorun yok ki genler böyle
Bende düzenli veririm ya rahat olsun zaten sürekli mızıklanıyor
Aslan boy babaya çekmiş demekDenis babasına çekse tosun olurdu eşim 6 aylık bebekken 12 kiloymuş Kv tıkmış ağzına mamayı o da hayır dememiş
Yok kuzum başlamadım daha rapor aldım bakalım 5 aylık olunca başlayacağım sanırım.Heyet raporu alabilsem çok iyi olacak da zor.Sen ne yaptın?Canım sen işe başladın mı bu arada mersk ettim seni
Ayy neler aldın ben yazlık hiç bir şey almadım günü kurtarıyoruz küçüldükçe alıyorumAslana yazlık alışveriş yapayım diye kartı patlattım bunun sonu gelmiyor ya
Benim oğlumun ensesinde de doğuştan kırmızı leke var leylek ısırığını ilk defa duydum çok yaratıcıBizde de var ensede kırmızı leke geçer dedim ama geçmedi hala ben de çok karadut yedim ondan oldu galiba dnxj leylek ısırığı diyorlar sanırım, enseden tutup getirirken fazla ısırmış
Kilosu kadar 6 kilo olduğu için 6 damla kullanıyoruz bizKızlar,4.aya az kaldı, demir ilacı ocean alicam ama kaç damla nasıl kullandınız? 4.ayda doktora gtrmicem sadece asm ye aşıları için gidicez o yüzden soramadım doktora
Yatarak emzirmeyi rahat yapamıyoruz biz niye bilmiyorum memelerim çok büyük değil bir de nefes alamıyo gibi hissediyorum bi rahat edemedik o pozisyondaMesela 10da emzirip yatıyorum max yarım saate bızıklanıyp sallıyorum beşiğinde sonra 11.30 givi kalkar yine sallıyorum 12-1e doğru anca emziriyorum çünkü açlık ağlaması yapıyo diğerleri bızıklanmabazen susmuyo yine memeye alıyorum boş boş çekmek orda durmak bile mayıştırıyo, 3-4 gibi yanıma alıyorum bi de sanah 7-8de yanıma alıyorum yapışıyp memeye bende uyuyorum
Ahahaha kıyamam ya halimiz duman gerçektenKuzum iyi seni yeni vurmuş dua et
Bizim bebe hep atarlı giderli
Gündüz kuş uykusu da olsa azıcık uyurdu bazen bir kahve içerdik bu ara o da gitti
Ne gündüz uyuyor ne gece
Gece küçükken bile daha çok uyurdu süt mü yetmiyor gece aç mı kalıyor da habire uyanıyor diyor eşim ama memeye geldiği an yine kapatıyor gözü yatağına koyunca açıyor
Parmağını ağzına sokup cok cok emmeye başlıyor bir süre sonra sıkılıp ağlıyor
Uykusuzluktan halüsinasyon görüyorum artık gece evde adam var gördüm diye tutturdum o kafayla ne gördüm Allah bilir
Offf allah yardımcımız olsun bu ay ya, dün de 4-9 arası saat başı uyandıBize atagin vurmamis hali 2 saattiatağa girdik gireli 1 buçuk saatten uzun uykusu yok bazı geceler ise huni takip oynamalik....mesela dün gece 12 de uyudu 4bucuga kadar 20 dakika da bir uyandi bizimki pispisla falan geri uyumuyor illa emecek her seferinde memeye aldım tekrar.. ben uyuyamadım tabi 4bucuktan sonra Bi kere 1 buçuk saat iki kerede 1 er saatlik uykusu oldu 8de tamamen uyandı her gece maksimum 3-4 saat uyuyorum gün içinde nasıl ayakta kalıyorum kendime çok şaşırıyorum
Bizimkide emerken etrafı izlemek istiyor meme ağzında uzatıp çekiyor memeyi
Geçmiş olsun kuzum. Zaditen oral damla demişlerdi 4-5 damla sabah akşam, o iyi gelmişti geniz akıntısına. bir de coldmix yattığı yere damlatabilirsin nefes açar.Kızlar bizim kız baya hapsuruyor burnu hep dolu.. ateşi yok çok şükür hirilti da yok ama gece uyumuyor.. en son sogan kesip baş ucuna koydum da 2 saat yattı.. bol bol temizliyorum burnunu.. ne yapmak lazım başka.. iyi temizleyemiyorum acaba acile götürüp iyice yikatsam mi?
Saol canımBenim oğlumun ensesinde de doğuştan kırmızı leke var leylek ısırığını ilk defa duydum çok yaratıcı2-3 yaşında geçer dedi dr
Kilosu kadar 6 kilo olduğu için 6 damla kullanıyoruz biz
Yatarak emzirmeyi rahat yapamıyoruz biz niye bilmiyorum memelerim çok büyük değil bir de nefes alamıyo gibi hissediyorum bi rahat edemedik o pozisyonda
Ahahaha kıyamam ya halimiz duman gerçektenparmak emme sürekli var 3-4 tanesini sokuyo ağzına, şimdi bi de battaniye emme başladı
Offf allah yardımcımız olsun bu ay ya, dün de 4-9 arası saat başı uyandıayağımda salladım belim boynum kopuyor. Uykuya çok düşkündüm şimdi nasıl dayanıyorum ben de şaşkınım
Geçmiş olsun kuzum. Zaditen oral damla demişlerdi 4-5 damla sabah akşam, o iyi gelmişti geniz akıntısına. bir de coldmix yattığı yere damlatabilirsin nefes açar.
Ya kötü olmuş uçuklu biri öpmüş olabilirmiKizlar bebegimin yanagi boyle oldu basina gelen varmi
Eki Görüntüle 3385360
Ben her ay bir iki parça alıyorum denk geldikçe böylece çok dişe dokunmuyor kaç aylık alıyorsun bu aradaAslana yazlık alışveriş yapayım diye kartı patlattım bunun sonu gelmiyor ya
İçebilirsin canım. Bebeğin çok gazlı değilse portakal suyunun da gaz yapacağını zannetmiyorum.Kizlar hafif benim de burnum tıkalı. İşkembe çorbası yada beyran gibi çorbalar içilir mi? Bir sakıncası var mı?
Portakal suyu içmeyecektim ama bebeğe gaz yapar diye içmedim.
Gaz ilacını yeni kestik, ama hala biogaia kullaniyoruzİçebilirsin canım. Bebeğin çok gazlı değilse portakal suyunun da gaz yapacağını zannetmiyorum.
Yok canim ucuklu biri opmedi,egzama oldu sanirim yarin doktora goturcemYa kötü olmuş uçuklu biri öpmüş olabilirmi