Ay fotoğrafa bak bu neAyrıca gerçekten ikizini doğurmuşsun hatta mitoz bölünme olmuşpek güzelsiniz
Dışı seni içi beni aşkoooooYa bu tontişlik halis miyalnız bakışları çok fena
Canım kızım ya gerçekten cok benziyoruzAyrıca gerçekten ikizini doğurmuşsun hatta mitoz bölünme olmuşpek güzelsiniz
Bu kız kaç kilo gerçekten yaDışı seni içi beni aşkooooo
Benim kızın 2 katı var gibiBu kız kaç kilo gerçekten ya
Bir sürü iştah olsun PerayaBenim kızın 2 katı var gibi
Maşallah linoş ama azcık Peraya gönder o iştahtan
Herkesi 4. ay fena vurmuş. Yarın bizim de 19 haftalık oluyor. Zaten bir süredir gece uykuları çok bölünmeye başladı. Umarım ataktandır diyorum. Bakalım ne kadar sürecek bu durum. Sonra da diş çıkarma filan bilmiyorum düzelir mi4. Ay bizi fena vurdu kızlargirer girmez gece uykuları bozuldu 2 saatte bir uyanmaya başladı. Bir de memede huzursuzlanıyor, etrafı izlemek istiyor bazen emmek istemiyor. Mamayı kabul ediyor onda sıkıntı yok sadece efor harcamak istemiyor beslenmek için çok belli Memeyi bırakacak diye ödüm kopuyor en azından 1 sene anne sütü alsın istiyorum. Karanlıkta ve müzik eşliğinde daha iyi emiyor onu denedim birkaç kere, o şekilde de zor ev dışında nasıl o ortamı yaratıyım. Umarım geçici bir durumdur
Ya kız çocuk bir başka dimiiKızımın uyurkenki cilvesi halis mi ya
Pembe peluş montuyla teftişe gelmişBu kızlar her alanda cılvelıbende size bugun hayvanat bahcesınden bı foto koyayım
4 aylık kıyafetli kilosu 7800 kuzum sankı Aslan’ın aşağı kalır yanı varBu kız kaç kilo gerçekten ya
Teftişte üstüne yokturYa kız çocuk bir başka dimiiBenim 6dan beri uyutmaya çalıştığım oğlan da yayılarak yatıyor böyle
Pembe peluş montuyla teftişe gelmiş
Amman sağlıklı olsunlar daBir sürü iştah olsun Perayabu ay bizimkininde kilo alımı durdu hiç emmek istemiyor hayırlısı ne yapalım
Kızı erkeği hepsi çok başkaYa kız çocuk bir başka dimiiBenim 6dan beri uyutmaya çalıştığım oğlan da yayılarak yatıyor böyle
Pembe peluş montuyla teftişe gelmiş
Yaa ama nasıl hızlı geçiyor zamanBiz 6.ay çekimimizi yaptık
Sorma canım ya, 6 ay olmuşYaa ama nasıl hızlı geçiyor zaman
sana gömlekli kuzum.
Kız Linoş Kuzey'den tombik gibi görünüyor ama kilosu Kuzey'den düşük. Bizimki erkek kemikleri mi iri acaba4 aylık kıyafetli kilosu 7800 kuzum sankı Aslan’ın aşağı kalır yanı varMaşallah kuzucuklara
Tam bir beyefendi ya maşallahBiz 6.ay çekimimizi yaptık
İyi ki yaAmman sağlıklı olsunlar da
Kızı erkeği hepsi çok başkaiyi ki doğurmuşuz be kızlar
Sizin beyefendi gece uykusuna mı geçtiTam bir beyefendi ya maşallah
İyi ki ya
Zar zor krizlerleSizin beyefendi gece uykusuna mı geçti
5 aylık kilosu belli değil 8500 falan olur anca bence boyu 63 tü 4 aylıkkenKız Linoş Kuzey'den tombik gibi görünüyor ama kilosu Kuzey'den düşük. Bizimki erkek kemikleri mi iri acaba