Ben hep şey diyorum ünideyim aşırı zor ve korktuğum dersin finalini sınav haftasının en sonuna koymuşlar yorgunum bitkinim ama ona çalışmam lazım o gecenin yorgunluğu tedirginliği uykusuzluğu var 4 aydırBize atagin vurmamis hali 2 saattiatağa girdik gireli 1 buçuk saatten uzun uykusu yok bazı geceler ise huni takip oynamalik....mesela dün gece 12 de uyudu 4bucuga kadar 20 dakika da bir uyandi bizimki pispisla falan geri uyumuyor illa emecek her seferinde memeye aldım tekrar.. ben uyuyamadım tabi 4bucuktan sonra Bi kere 1 buçuk saat iki kerede 1 er saatlik uykusu oldu 8de tamamen uyandı her gece maksimum 3-4 saat uyuyorum gün içinde nasıl ayakta kalıyorum kendime çok şaşırıyorum
Bizimkide emerken etrafı izlemek istiyor meme ağzında uzatıp çekiyor memeyi
Aynısı ya bi eli göğsümde bi eli parmağımda miniğim yaEvet tsmamen güvenbi eliyle memeye dokunur diğer eliyle parmağımı tutar
Emip yatıyor kuzumPapatyamaviss R ririi uyanınca memeye mi alıyorsunuz her seferinde, o kadar sürede süt birikmez bir de istemez benimki. Tekrar uykuya nasıl geçiriyorsunuz?
Ben unideyken hiç sınav için sabahlamadimBen hep şey diyorum ünideyim aşırı zor ve korktuğum dersin finalini sınav haftasının en sonuna koymuşlar yorgunum bitkinim ama ona çalışmam lazım o gecenin yorgunluğu tedirginliği uykusuzluğu var 4 aydırbitmeyen final haftası
Ahaha saçma bisi ama bizimki babasini yabanciliyo.. kızım diyor kafa diğer tarafa.. baktığı yere çeviriyor kafasını hop bizimki yukarı bakıyor..Kızlar Barbaros insanları yabancılamaya başladı ya sizinkilerde de var mı?
babası ve benim dışımda birinin kucağına gidince kafasını yana çeviriyor sanki küsmüş gibi, yüzünü asıyor sonra da ağlamaya başlıyor bugün amcası geldi ona da aynısını yaptı
Babasına doğru uzanmış hatta beni al der gibi
Ne ara doğduğunun farkına vardı da milleti yabancılıyor bu düdük?
Ah keşke keşke az daha tutturamamış kocan bu tarafaKuzum sana tüm içtenliğimle sarılıp yalnız değilsin demek istiyorum
Hep de söylüyorum yine söyleyeceğim desteksiz bebek büyütmek gerçekten çok zor bunu başaran canım kadınlar sizi alnınızdan öpücem
Ben kayınvalidem ile büyütüyorum ama hepsi zorunluluktan bazen acaba yalnız olsaydım nasıl olurdu diye de düşünüyorum sonra o düşünceyi atıyorum kafamdan.Bakma kız ev ev üstüne de olmuyor birbirimizi bir şekilde idare ediyoruz
Son 2-3 haftadır Deniz'in gece uykuları çok kötü saat başı uyanıyor sürekli mızıklanıyor ağlıyor hele dün gece 2de uyuyup sürekli çığlık çığlığa ağladı kızdım niye uyumuyorsun diye sonra dedim kendine gel o daha bebek ne anlar uyuyabilse uyur zaten dediöözür diledim sarıldım öptüm minik meleğim sen olmasaydın ne yapardık nasıl üzülürdüm olmuyorsun diye konuştum onunla sanki o da anlıyor gbi bana bakıp dinlenmez mi daha çok vicdan azabıSonra şükrettim rabbime bize bu mucizeyi verdiği için
Yani hepimizin böyle anları oluyor destek olsa da olmasa daBende destek var ama bak dün gece aynı şeyleri yaşamışız Şimdi eşinle konuş biraz idare etsin seni çık hava al anne olsak da bizde insanız biraz yalnız kalmaya ihtiyacımız var.Hep diyorum keşke Papatyamaviss e aynı yerde olsak da idare etsek birbirimizi
Evet babanesıne yaptı gecen baya agladı dedesıne de yaptıKızlar Barbaros insanları yabancılamaya başladı ya sizinkilerde de var mı?
babası ve benim dışımda birinin kucağına gidince kafasını yana çeviriyor sanki küsmüş gibi, yüzünü asıyor sonra da ağlamaya başlıyor bugün amcası geldi ona da aynısını yaptı
Benimkine pzt halası bizim evde baktı. Gezdiriyorum diyo aynada beni görünce kafasını çevirip yüzüme baka baka ağladı bu benim annem değil diye diyoEvet babanesıne yaptı gecen baya agladı dedesıne de yaptıdudak büke büke ağladı
Allahım inşallah yaaaaEmzırme bıtınce gerı gelıyor
Ah canım benim haklısın, ağla üzül yani ne bileyim hepimiz aynı tepkileri veriridik. Sen sabırlı bile davranmışsın. Bugünler geçecekmiş öyle diyorlarBugün burası biraz benim ağlama duvarım olsun mu..
Kayınpederim ben doğum yaptığımdan beri hastanede. 3 ameliyat geçirdi şimdiye kadar. En sonuncusu kalp ameliyatı idi. Sadece 1 ay kadar evdeydi öncesi sonrası hep hastane. Aman bir şey olur yaşlı da adam diye her fırsatta İdil’i dedesine götürüyorum.
Devamlı bir hastaneye taşınma hali yani. Çocuğumun hastane bağışıklığı oldu resmen.. bu süreçte evde kaldığım dönemlerde şiddetli migren atakları vs geçirdim ve eşim babasının yanına gitmek zorunda kaldı. Babasının sağlığı söz konusu diye ben ısrar ederek gönderdim ama o gece ağrıdan nasıl ağladığımı, İdil’i asla nasıl uyutamadığımı ben bilirim. O döneme dayanıyor yorgunluğum. Çok yoruldum. Eşim normalde evden çalışıyor haftada 2 gün işe gidiyor. Geçen 2 hafta boyunca işe gitmesi gerekti. Akşam 8e doğru eve geliyor normalde. Eve gelmeden hastaneye uğruyor, o gelene kadar ben İdil’i uyutmuş oluyorum. Evdeyken de yoğun geçiyor işi gene devamlı ben ilgilenmek zorunda kalıyorum. Akşamına hastaneye gidiyor ben uyutuyorum. Bugün o hastanedeylen hüngür hüngür ağladım. Çünkü kızım bugün meme dışında hiçbir şekilde uyumadı, yorgunluktan bitap düştü. En son gece uykusuna yatırdığımda memede bile uyuyamadı. Emzik almadı. 1 saatte uyutabildim sinirlerim çok bozuldu. Özellikle böyle zamanlarda yalnız olmak beni çok yıpratmaya başladı. İdil orada ben yanında ağladım da ağladım. Uyumadığı için sinirlendim kızdım sonra kızdığım için ağladım. Hala gözlerim doluyor küçücük bebek uyuyabilse uyurdu zaten. Zorlandı belli ki. Uykusuz kalmaya bayılmıyor herhalde. Ne akla hizmet kızıyorum ki. Ama işte yoruluyorum sabrım kalmıyor bazen. Eşim istediği kadar destek olamıyor. Kv hastanede kayınpederin yanında. O da olamıyor. Benimkiler whatsapp anneannesi teyzesi onlardan da hayır yok. Tabiki kimseye güvenerek bebek yapmadım ama eşimle de gönül rahatlığıyla büyütemiyorum ki. O da çok üzgün bi tarafta siz bir tarafta babam diyor. Evin tek erkek çocuğu her şeylerine o koşturuyor. Herkesi ayakta tutmaya çalışıyor ama kendi psikolojisi artık sağlam değil. Kayınpederim ölsem de kurtulsam kafasında. Kayınvalidem onu toparlamaya çalışırken yoruluyor devamlı eşimden destek istiyor. İşin içine sağlık girince sitem de edemiyorum. Kendimi sıkışıp kalmışım gibi hissediyorum. Hayatıma 1 hafta mola verip kafa dinlemek istiyorum keşke mümkün olsa..
Deneyim canım bakayım hiç kullanmamıştımHalles denesene kuzum
Ay inşallah çıkar sonradan. Her yerde saç var hergün süpürülüyor ama her yerde saç hep varKuzum sonradan çıkıyormuş ama benim de açılmaya başladı şakaklarım
Bizim her gün dışarda olmamız peki-1 derecede bile çıktık bu havalar kaçırılmaz
Yaaaa evet evet başladıKızlar Barbaros insanları yabancılamaya başladı ya sizinkilerde de var mı?
Deniz de öyle amcası geldi bakıp ağlıyor dayısına bakıp ağlıyorKızlar Barbaros insanları yabancılamaya başladı ya sizinkilerde de var mı?
Uludağ'ın puanları da yüksek ne yapsınAh keşke keşke az daha tutturamamış kocan bu tarafa
Evet öyle diyor canım uzmanlarKesinlikle memeye alınca mayışıyor süt olsun olmasın amacı zaten doymak değil ki memede kalmak
Sanırım memede kendini güvende hissediyor diye düşünüyorum ben bilmiyorum belki yanlıştır ama
Evet ya resmen küsmüş gibi bir de böyle o kişinin kucağındayken donup kalmış gibi duruyor biraz sonra kafayı çeviriyorAhaha saçma bisi ama bizimki babasini yabanciliyo.. kızım diyor kafa diğer tarafa.. baktığı yere çeviriyor kafasını hop bizimki yukarı bakıyor..2 haftadır çok yoğun çalışıyor eşim.. gece geliyor sabah gidiyor çocuk unuttu adamı.. resmen küstü baya koydu babasına ama ne yapsın iş sonuçta..
Bizimki de babaanne dedeler anane dayı amcalar herkese yapıyor eşim ve ben dışındaEvet babanesıne yaptı gecen baya agladı dedesıne de yaptıdudak büke büke ağladı
Allahım inşallah yaaaa
Ah canım benim haklısın, ağla üzül yani ne bileyim hepimiz aynı tepkileri veriridik. Sen sabırlı bile davranmışsın. Bugünler geçecekmiş öyle diyorlarkp şifalar diliyorum.
Deneyim canım bakayım hiç kullanmamıştım
Ay inşallah çıkar sonradan. Her yerde saç var hergün süpürülüyor ama her yerde saç hep var
Yaaaa evet evet başladıBenimki de yapıyor benim içim gidiyor verin çabuk bebeğimi deyip alıp içime sokasım geliyor
Siz de yine farklı kişiler varmış bizimki asla ikimizden başkasında durmak istemiyorDeniz de öyle amcası geldi bakıp ağlıyor dayısına bakıp ağlıyoranne baba babaanne teyze tek durduğu kişiler
Uludağ'ın puanları da yüksek ne yapsın
Bu kızlar her alanda cılvelıKızımın uyurkenki cilvesi halis mi ya
Linoş yine yargı dağıtıyorBu kızlar her alanda cılvelıbende size bugun hayvanat bahcesınden bı foto koyayım
Canım ne kadar güçlüsün çok iyi idare ediyorsun bu dönemi. Yorulman o kadar doğal ki. Tez zamands kp iyileşir inşAllah çok geçmiş olsunSarılalım ne iyi gelir bana da
Varlıklarına bin şükür.anneyiz robot değil o yüzden hepimiz zor dönemler geçireceğiz farkındayım. Sadece bazen gücümüz tükeniyor bu da öyle zamanlardan biri. Geçer.
Bebeğim için bütün bunlar sorun değilmiş gibi davranıyorum umarım bir şey hissetmiyodur. Yarına zımba gibi uyanırım bugün çok ağladım rahatladım biraz
Çok teşekkür ederim canım benim
Çok teşekkür ediyorum canım. Yalnız başıma hallederim diyorum hallediyorum da ama içten içe çok zorlanıyorum. Az önce rüya öğünü yaptırmak için aldım kucağıma canımın içi o benim. Uyumadı diye kızdığım için özür diledim. Elbet bu zamanlar geçer hatırlamam bile.
Annemin yanına dün gittim fakat erkek kardeşim evlendiğinde annemlerle yaşamaya devam etti ve 2 çocuğu var. Çok gürültülü bir ev çocuklar da İdil’i oyuncak bebek sanıyor diken üzerinde oluyorum. Rahat edemiyorum doğru düzgün. Kızım da rahat edemiyor..
Biliyorum kuzum geçecek tabiki. Ama tam ortasındayım şu an biraz bunaltıcı o yüzden.. yansıtmamaya çalışıyorum kızıma ama patlamalar oluyo illaki.
Haklısın öncelik vermesine izin vermeliyim ama ne bileyim empati yapıyorum çok üzücü geliyor. Git dediğim gün ben migren ağrısı çekiyorum babası evde kusmaya başlamış birden o da ne yapacağını şaşırdı göndermesem nasıl rahat edecektim.. kv korkuyor düşüp kalacak adam diye. İkisi de yaşlı yalnızlar evde.
Teşekkür ederim canım benim.
Ben evlenip hiç tanımadığım bir yere taşındım. 5 yıl olacak komşuluk falan hiç yok.. çok isterdim en azından komşum olsun ama bir garip insanlar.
Hakikaten keşke aynı şehirde olsaydık o kadar mutlu olurdum ki
Kesinlikle ilk fırsatta kendime vakit ayırmalıyım. Bomboş sokakta dolaşsam bile iyi gelecek eminim
Ayrıca gerçekten ikizini doğurmuşsun hatta mitoz bölünme olmuşBu kızlar her alanda cılvelıbende size bugun hayvanat bahcesınden bı foto koyayım
Ya bu tontişlik halis miBu kızlar her alanda cılvelıbende size bugun hayvanat bahcesınden bı foto koyayım
Offf suss hele otururken fln o elı dizinde boyle olay var desen fırlıcak gibiLinoş yine yargı dağıtıyor