2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben hep şey diyorum ünideyim aşırı zor ve korktuğum dersin finalini sınav haftasının en sonuna koymuşlar yorgunum bitkinim ama ona çalışmam lazım o gecenin yorgunluğu tedirginliği uykusuzluğu var 4 aydır bitmeyen final haftası

freejourney canım seni o kadar iyi anlıyorum ki tek başına bebek büyütmek çok çok zor bende yalnızım ne annem yanımda ne kayinvalidem .kayinvalidemle aynı ilde farklı ilçelerdeki 4 ayda bi gece gelip kalmisligi yok 3 kere geldiler ondada misafir mantığı yiyip içip bebek sevip gittiler ...eşim daha çok büyük çocukla ilgileniyor şuan küçüğün bakımı tamamen bende ne gece ne gunduz eşimden hiçbir yardım yok...ben biraz sanırım tecrübe biraz da uykusuzluga falan vucut artık alışmış oğlum 7 yasinda 7 yıldır gece yastığa başını koyup sabah uyanmak nasıl biseydi ben unuttum şuan
Ama bu yaşadıklarını ilk doğumum da dibine kadar yasadim oğlum kolik alerjik asla uyumayan sürekli ağlayan bir bebekti çok bağırdım bağırdığım için vicdan azabı çekip anıra anıra agladim yani o dönemde bana geçecek büyüyecek çok dediler evet geçti büyüdü ama o dönemde bana bu söylenenlerin bi anlami yoktu çünkü sadece psikolojik değil bedenim yorgundu ..dinlenmeden istedigin kadarr geçecek diy3 düşün vücut çöküyor kaldıramıyorum o yüzden yardım isteyebilecegin birileri varsa iste yoksa maddi durumun elveriyorsa yardımcı al yanına sen evdeyken bikac saat bile olsa bebeği oyalayabilecek birilerinin olması sana nefes aldirir

Ben unideyken hiç sınav için sabahlamadim bazı boğa burcu problems
Hayatta en sevdiğim şey uyku olabilir ama 7 yıldır uykusuzlukla sınanıyorum

Kızlar Barbaros insanları yabancılamaya başladı ya sizinkilerde de var mı?
babası ve benim dışımda birinin kucağına gidince kafasını yana çeviriyor sanki küsmüş gibi, yüzünü asıyor sonra da ağlamaya başlıyor bugün amcası geldi ona da aynısını yaptı
Babasına doğru uzanmış hatta beni al der gibi
Ne ara doğduğunun farkına vardı da milleti yabancılıyor bu düdük?

Ahaha saçma bisi ama bizimki babasini yabanciliyo.. kızım diyor kafa diğer tarafa.. baktığı yere çeviriyor kafasını hop bizimki yukarı bakıyor.. 2 haftadır çok yoğun çalışıyor eşim.. gece geliyor sabah gidiyor çocuk unuttu adamı.. resmen küstü baya koydu babasına ama ne yapsın iş sonuçta..

Ah keşke keşke az daha tutturamamış kocan bu tarafa

Evet babanesıne yaptı gecen baya agladı dedesıne de yaptı dudak büke büke ağladı

Evet babanesıne yaptı gecen baya agladı dedesıne de yaptı dudak büke büke ağladı
Benimkine pzt halası bizim evde baktı. Gezdiriyorum diyo aynada beni görünce kafasını çevirip yüzüme baka baka ağladı bu benim annem değil diye diyo tam susuyo yine aklına geliyo dönüyo bakıyo bidaha ağlıyo diyo bi ara pijamalarını giysem susar mı diye bile düşündüm dedi ve bunların hepsi yaklaşık 1 saatte oldu

Emzırme bıtınce gerı gelıyor
Allahım inşallah yaaaa
Ah canım benim haklısın, ağla üzül yani ne bileyim hepimiz aynı tepkileri veriridik. Sen sabırlı bile davranmışsın. Bugünler geçecekmiş öyle diyorlar kp şifalar diliyorum.
Halles denesene kuzum
Deneyim canım bakayım hiç kullanmamıştım
Kuzum sonradan çıkıyormuş ama benim de açılmaya başladı şakaklarım

Bizim her gün dışarda olmamız peki-1 derecede bile çıktık bu havalar kaçırılmaz
Ay inşallah çıkar sonradan. Her yerde saç var hergün süpürülüyor ama her yerde saç hep var
Yaaaa evet evet başladı Benimki de yapıyor benim içim gidiyor verin çabuk bebeğimi deyip alıp içime sokasım geliyor

Deniz de öyle amcası geldi bakıp ağlıyor dayısına bakıp ağlıyoranne baba babaanne teyze tek durduğu kişiler
Ah keşke keşke az daha tutturamamış kocan bu tarafa
Uludağ'ın puanları da yüksek ne yapsın

Kesinlikle memeye alınca mayışıyor süt olsun olmasın amacı zaten doymak değil ki memede kalmak
Sanırım memede kendini güvende hissediyor diye düşünüyorum ben bilmiyorum belki yanlıştır ama
Evet öyle diyor canım uzmanlar
Atak dönemlerinde diş çıkarırken falan işte ağrıları varsa ya da büyüme dönemi yeni öğrendikleri beceriler bünyeye fazla gelince falan sığındıkları liman hep orası oluyor
Evet ya resmen küsmüş gibi bir de böyle o kişinin kucağındayken donup kalmış gibi duruyor biraz sonra kafayı çeviriyor babasına yapması şov olmuş ama
Bizimki de babaanne dedeler anane dayı amcalar herkese yapıyor eşim ve ben dışında
Kayınvalidem de yazık gözlüğüm var ya ondan yaptı öyle diyor normalde ilk doğduğundan beri babaanneye alışıktı sesini duysun susardı şimdi ona da trip atıyor
evet ya ben de kıyamıyorum ağlayacağını anlarsam ben ağlamadan hemen alıyorum artık yoksa baya kıyamet kopuyor
Deniz de öyle amcası geldi bakıp ağlıyor dayısına bakıp ağlıyoranne baba babaanne teyze tek durduğu kişiler

Uludağ'ın puanları da yüksek ne yapsın
Siz de yine farklı kişiler varmış bizimki asla ikimizden başkasında durmak istemiyor
Önceden milleti çağırıp çocuğu satıyorduk azıcık belimiz bıkınımız rahat ediyordu şimdi kalabalıklar arasında bile hep bizde millete alışana kadar herkes kalkıp evine gidiyor

Canım ne kadar güçlüsün çok iyi idare ediyorsun bu dönemi. Yorulman o kadar doğal ki. Tez zamands kp iyileşir inşAllah çok geçmiş olsun
Ve bu arada bende bazen uyumadığı için sinirleniyorum. Bizde insanız uyutma işi bizdede hep bende. Ve sonra çok üzülüyorum. Bu yüzden sinirlendiğimde üzüldüğümü hatırlatıyorum kendime biraz da olsa törpüledim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…