- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
Valla öyle ömür de geçiyor bir yerden sonra geçecek şu dönem gelsin bitecek demeyi bırakcam ama ne zaman bilmem Umut fakirin ekmeği mfmdmdkdkskHamilelik lohusalık yenidoğan geçti bu da geçer tabi de ömür de geçiyor be gülüm
Kimyonu ben de kullanıyorum neredeyse her yemeğe katar oldum. Göz kararı ekliyorum ben ezogelin yaptım bugün yarım çay kaşıgı ekledim. Tadına alışık ve seviyorsan bol bol koy derim.
Üstteki pompalı şişe canım.
Öyleymiş cidden kuzum valla en iyi ihtimale iki haftayı bulacak gibi bizimki deKuzum 14 gün ile 21 günde anca temizleniyor vücüt , ben nokta kadar kaşar peynırı yemıstım çok canım cektı dıye ve kan ile karşılaşmıştım malesef cok zor bi durum ama gececek kuzum kendını de suçlama yapcak bişey yok yedın geçti gitti
Bu sefer derisinde döküntü de yaptı ona çok üzüldüm
Sağ Salim bir büyütseydik şu çocukları ya
İnşallah kuzum inşallahUmarım tekrarlamaz canım
Egzama için ne dedi doktor?
Huzursuz hissediyodur kuzum benim ya ondan ağlıyodur. İkiniz de toparlayacaksınız canım biraz daha sabır. Diyeti bozduğun için kendini suçlama lütfen bilsen asla yemezdin.
Doktoruna henüz gitmedik bakalım ne diyecek
Dördüncü ay atağına bir de alerji atağıyla kafa atmayız umarım çocuklar için de zor büyümek sıkıntılı bir iş zaten dişi ağrır fazla uyarılır merak eder korkar derdini anlatamaz
Bizim için de zor ama uykusuz yorgun normalde insan bedeninin uzun zaman kaldıramayacağı şekilde her günü baştan yaşıyoruz Allah iyi dayanma gücü veriyor bakma
Kendini de üzme bunca şeyin arasında tek başına mücadele ediyorsun Rabbim gücüne güç katsın
Ben de dahil burada çoğu arkadaş destekli olduğu halde pes ediyordur zaman zaman ki kendi adıma ben ediyorum hem de baya sık
Meme ve mama reddi yaptığı zamanlar kaç kere eşimi işinin başından kaldırıp toplantısını bile bölüp dayanamıyorum ne olur diye katıla katıla ağladığımı biliyorum
Büyüyecekler sıpalar ama işte şimdi yaşarken zor geliyor
Bil ki yalnız değilsin sarılıyorum sana kocaman
Hem de nasılUmarım canım hele bu zamanlar hem bağışıklık hemde direnç lazım.. sen baya kilo da verdin o zmn?
Eski çiroz halime dönmem uzun sürmedi ama göbek gitmedi duruyor can sıkıcı bir şekilde
Zayıf ama göbekli tuhaf bişi oldum kdkdkdksksk
Ona da bakayım kuzum bi sağ olBephantolun atoderm i de tavsiye ederim kızımda alerjiye bağlı egzama vardi