İki gün önce 39 du.azönce yine verdim kan.inşallah yükselir. Ölcem meraktanevet ya gerçekten çok zor .sen ne kadarlıksın
Cikar insallh canim ben yaptrdigimda ilk 55 ti sonra bi kac kez tekrarladik en son 4900falndi bi daha beta tekrarlamadik simdi 10 gaftalik hamileyim canim rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallh.sende icini ferah tutdün 94 tü cnm yarın iki katına çıkması lazım en az
Yukselir insallah canimİki gün önce 39 du.azönce yine verdim kan.inşallah yükselir. Ölcem meraktan
meraba kızlar bişey soracam bu söylediğiniz değerler ne? bilmediğim için soruyorum :)Yukselir insallah canim
Canim kanda gebelik testi beta hcgmeraba kızlar bişey soracam bu söylediğiniz değerler ne? bilmediğim için soruyorum :)
Allah yardimcin olsun canim.kotu bisey degildir insallh icini ferah tut.istersen bi dr git rahatlarzin.rabbim tez zamnda bebis nsp etsin insallhMerhaba arkadaşlar. Ben durumumu şöyle anlatayım size. 10 aralıkta adetim başladı ve normal bir şekilde oldu bitti. Adetim zaten en fazla 2-3 gün sürer bu da öyle oldu. Aradan bir hafta geçti benim göğüslerim kasıklarım ağrımaya başladı ve 31 aralıkta cinsel ilişkiden sonra tekrar kanamam başladı. Yani adet günümden 10 gün önce. Bu kanama adet kanaması gibi değildi. Böyle açık kırmızı pembemsi daha sıvı. İlk gün az geldi ikinci gün bayağı fazla geldi ve daha sonra kesik kesik toplamda 5 gün geldi. Aynı Zamanda bitene kadar sağ kasığımdaki ağrı devam etti. Doktora gittim acile fakat benimle ilgilenmedi fazla çünkü acil bir hasta vardı. Kan değerim ölçüldü 0.65 . Gebelik söz konusu değil bunu biliyorum gerekli bütün araştırmaları yaptım. Herkesin adet gecikmesi olduğu vs. yazıyor. Benim de erken geldi ve çok farklı Bi kanamaydı. Böyle bir şey yaşayan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Aynen canm benımde oyle oldu ve hiçbir sorunumuz yokamin inşallah bende ağustos da düşük yaptım ama kürtajla düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyor demişlerdi ama ben psikolojik olarak hazır olmadığım için korundum böyle olduğunu bilmiyordumbenim ilk hamileliğimdi ve ilk denemede olmuştu ama maalesef kaybettim
Veeeeeee yükselmiş çok şükür 84Yukselir insallah canim
tebrik ederim canım nekadar süre sonra hamıle kaldınVeeeeeee yükselmiş çok şükür 84
Ücüncü yılım kuzucum.bi tane 11 haftalık kaybettik.bu ikinci gebeliğim.inşallah Rabbim benimle beraber hepimiz kucağimiza alırız.tebrik ederim canım nekadar süre sonra hamıle kaldın
maşaallah canımm tedaviyle mı olduÜcüncü yılım kuzucum.bi tane 11 haftalık kaybettik.bu ikinci gebeliğim.inşallah Rabbim benimle beraber hepimiz kucağimiza alırız.
Evet kuzum tüp bebek.ilki aşılamaydı.esiminde benimde sorunumuz yok.ama yapamadık.inşallah kucağimiza alırız.sen pekimaşaallah canımm tedaviyle mı oldu
zaten birden yükseliyor yükselme değerlerini de yazarsın canım ben de bu akşam adet söktürücüye başlayayım da bir an önce çalışmalara başlayayım kaynanamgil de var biraz zor olacak ama yapacak bir şey yokhamişim canım zatende beta yükseliyormu diye bakıcaz iki günde bir katlanması gerekiyor ya dün 94 tü bakalım yarın ne olacak sigara yı napıcaz bilmiyorum
rica ederim canım bizlere de bol bol dualar edersen sevinirimTesekkur ederim canim nasip olursa bebis 3agustosta dünyaya gelcek.rabbim tamamina erdirsin insallah.bekleyen herkese nasip etsin
Veeeeeee yükselmiş çok şükür 84
Veeeeeee yükselmiş çok şükür 84