korkma canım korkma yükselmiştir ALLAHIN izniyle rabbim sevindirsin seni hemen hamiş diye yazalım listeyeKızlar iki gün önce HCG 39 çıktı.bugün tekrar kan vercem ama cookk korkuyom ya yukselmemişse diye gidemiyorum.dua edin nolur.
üzülme hülyacım ben de adet olmayı bekliyorum olmadı adet söktürücüyü içeceğimKizlar benim cok hafif bir kanAmam oldu adet oluyirum sanirim
az daha bekle canım gününün geçmesini ben daha günüm geçmeden kan tahlili yaptırmamoff 3 gün kaldı adete kanda çıkarmı acaba ya bekleyemiyorum
hadi bakalım canım inş güzel haberlerle sevinçlerle yazarsın buraya müjdeyi biraz sık canım kendini hamişsen zaten içmen heralde daha bir moral olur sanakızlar napıyorsunuz ?bende yarın yine gidicem dr.beta hcg değeri için ....normalde sigara kullanıyorum şuanda kasıyorum kendimi içmek istemiyorum kesinlikle ama hiç aklımda çıkmıyor yaa...
adet gününden öncemiydi beta değerin yoksa adet gününde mi yaptırdın?Kızlar iki gün önce HCG 39 çıktı.bugün tekrar kan vercem ama cookk korkuyom ya yukselmemişse diye gidemiyorum.dua edin nolur.
İnşallah canım.burada yağmur yağıyo cok güzel dua ettim hepimize.bian önce kucaklarimizi doldursun diye.kan verdim.2 saat sonra çıkacak.ömrümüz beklemeyle geçti..buna da şükür.korkma canım korkma yükselmiştir ALLAHIN izniyle rabbim sevindirsin seni hemen hamiş diye yazalım listeye
neden öle söyledin günün geçmeden yapılan kan testi de mi hatalı oluyor ben kantestinin birleşmeden 6 gün sonra çıkacağını duymultum yani adetten 1 hafta önceye kadar ve kan testi yanıltmaz demişlerdiaz daha bekle canım gününün geçmesini ben daha günüm geçmeden kan tahlili yaptırmam
amin inşallah bende ağustos da düşük yaptım ama kürtajla düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyor demişlerdi ama ben psikolojik olarak hazır olmadığım için korundum böyle olduğunu bilmiyordumbenim ilk hamileliğimdi ve ilk denemede olmuştu ama maalesef kaybettimKızlar beni de listenize alırsanız sevinirim. Bir buçuk yıl önce bir düşük sonrası hamıle kalamadım. Bu ay aşılama oldu oda maalesef negatif.İnşallah Rabbım daha çok bekletmeden bu yıl hepimiz hamıle kalırız :)
Adeetten iki gün önceydi.ama ben tüp yaptırdım.transferin 11.günüydü.bugün 13.verdim kan bakalımadet gününden öncemiydi beta değerin yoksa adet gününde mi yaptırdın?
5in üstünde olunca hamile olmuyor musun?
ben çıkar diye düşünüyorum benimde 9-11 ocak da olmam gerekiyor inşallah yarın test yaptıracamoff 3 gün kaldı adete kanda çıkarmı acaba ya bekleyemiyorum
hayırlısı inşallah olur bebeğine kavuşursun bu sene hepimiz anne oluruz inşallah bende 30 da anne olayım diorum inşaalha yaşlar geçiyor maalesefAdeetten iki gün önceydi.ama ben tüp yaptırdım.transferin 11.günüydü.bugün 13.verdim kan bakalım
bende günde bi paket sigara içiyordum eşim bıraktı ekim de bende onunla beraber azalttım ama hiç bırakamadım şuan 7-8 içiyorum hamile olduğum zamanlar da 1-2 tane içiyordum west one onun değerleri diğerlerinin 7 kat daha az en azından onu iç ama doktorlar içme diyor ben ozamanlar bi kaç doktora gitmiştim bi tanesi stres yapıp kendini üzüp gereceksen 1 enfazla iki tane içebilrisn demişti diğerleri kesinlikle bırakmalısın demişti ama işte bu sigara hiçbirşeye benzemiyor maalesefkızlar napıyorsunuz ?bende yarın yine gidicem dr.beta hcg değeri için ....normalde sigara kullanıyorum şuanda kasıyorum kendimi içmek istemiyorum kesinlikle ama hiç aklımda çıkmıyor yaa...
gerçekten öyle canım ben de bir yandan dişimin ağrısı azaldı ders çalışıyorum off off kpss başa belaİnşallah canım.burada yağmur yağıyo cok güzel dua ettim hepimize.bian önce kucaklarimizi doldursun diye.kan verdim.2 saat sonra çıkacak.ömrümüz beklemeyle geçti..buna da şükür.
yok çıkmıyor diye değil ben hep erken yaptırdım sonra yine negatif çıksa da yine günüm geçince yine yaptırdım daha kesin sonuç olacağı için erken yaptırdığımda annem hep kızdı hani benim için iki kez üzüntü gibi olduğundan diyorumneden öle söyledin günün geçmeden yapılan kan testi de mi hatalı oluyor ben kantestinin birleşmeden 6 gün sonra çıkacağını duymultum yani adetten 1 hafta önceye kadar ve kan testi yanıltmaz demişlerdi
hamişim canım zatende beta yükseliyormu diye bakıcaz iki günde bir katlanması gerekiyor ya dün 94 tü bakalım yarın ne olacak sigara yı napıcaz bilmiyorumhadi bakalım canım inş güzel haberlerle sevinçlerle yazarsın buraya müjdeyi biraz sık canım kendini hamişsen zaten içmen heralde daha bir moral olur sana
maalesef valla benim dr unda bişey söylediği yok ama ben zaten iki tane kaybettim bu üçüncü şansım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanıyorum bikaç nefes çekip atıyorum inşallah bir an önce tiksinirim şu illet şeydenbende günde bi paket sigara içiyordum eşim bıraktı ekim de bende onunla beraber azalttım ama hiç bırakamadım şuan 7-8 içiyorum hamile olduğum zamanlar da 1-2 tane içiyordum west one onun değerleri diğerlerinin 7 kat daha az en azından onu iç ama doktorlar içme diyor ben ozamanlar bi kaç doktora gitmiştim bi tanesi stres yapıp kendini üzüp gereceksen 1 enfazla iki tane içebilrisn demişti diğerleri kesinlikle bırakmalısın demişti ama işte bu sigara hiçbirşeye benzemiyor maalesef
dün 94 tü cnm yarın iki katına çıkması lazım en azIlk testin kac cikmisti canim beta
evet ya gerçekten çok zor .sen ne kadarlıksınKuzuuummm seni cok iyi anlıyorum. Aynı bende öyleyim.strese girmenin gereği yok 2_3 tane icebilirsin dedi doktorum.ve maalesef iciyorum.vicdan yaparak ama cok sinirli oluyorum elimde deil.çok savaştım.
Tesekkur ederim canim nasip olursa bebis 3agustosta dünyaya gelcek.rabbim tamamina erdirsin insallah.bekleyen herkese nasip etsineklerim tabii canım