2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kızlar napıyorsunuz ?bende yarın yine gidicem dr.beta hcg değeri için ....normalde sigara kullanıyorum şuanda kasıyorum kendimi içmek istemiyorum kesinlikle ama hiç aklımda çıkmıyor yaa...
hadi bakalım canım inş güzel haberlerle sevinçlerle yazarsın buraya müjdeyi biraz sık canım kendini hamişsen zaten içmen heralde daha bir moral olur sana

Kızlar iki gün önce HCG 39 çıktı.bugün tekrar kan vercem ama cookk korkuyom ya yukselmemişse diye gidemiyorum.dua edin nolur.
adet gününden öncemiydi beta değerin yoksa adet gününde mi yaptırdın?
5in üstünde olunca hamile olmuyor musun?

korkma canım korkma yükselmiştir ALLAHIN izniyle rabbim sevindirsin seni hemen hamiş diye yazalım listeye
İnşallah canım.burada yağmur yağıyo cok güzel dua ettim hepimize.bian önce kucaklarimizi doldursun diye.kan verdim.2 saat sonra çıkacak.ömrümüz beklemeyle geçti..buna da şükür.

az daha bekle canım gününün geçmesini ben daha günüm geçmeden kan tahlili yaptırmam
neden öle söyledin günün geçmeden yapılan kan testi de mi hatalı oluyor ben kantestinin birleşmeden 6 gün sonra çıkacağını duymultum yani adetten 1 hafta önceye kadar ve kan testi yanıltmaz demişlerdi

amin inşallah bende ağustos da düşük yaptım ama kürtajla düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyor demişlerdi ama ben psikolojik olarak hazır olmadığım için korundum böyle olduğunu bilmiyordumbenim ilk hamileliğimdi ve ilk denemede olmuştu ama maalesef kaybettim

kızlar napıyorsunuz ?bende yarın yine gidicem dr.beta hcg değeri için ....normalde sigara kullanıyorum şuanda kasıyorum kendimi içmek istemiyorum kesinlikle ama hiç aklımda çıkmıyor yaa...
bende günde bi paket sigara içiyordum eşim bıraktı ekim de bende onunla beraber azalttım ama hiç bırakamadım şuan 7-8 içiyorum hamile olduğum zamanlar da 1-2 tane içiyordum west one onun değerleri diğerlerinin 7 kat daha az en azından onu iç ama doktorlar içme diyor ben ozamanlar bi kaç doktora gitmiştim bi tanesi stres yapıp kendini üzüp gereceksen 1 enfazla iki tane içebilrisn demişti diğerleri kesinlikle bırakmalısın demişti ama işte bu sigara hiçbirşeye benzemiyor maalesef

İnşallah canım.burada yağmur yağıyo cok güzel dua ettim hepimize.bian önce kucaklarimizi doldursun diye.kan verdim.2 saat sonra çıkacak.ömrümüz beklemeyle geçti..buna da şükür.
gerçekten öyle canım ben de bir yandan dişimin ağrısı azaldı ders çalışıyorum off off kpss başa bela

yok çıkmıyor diye değil ben hep erken yaptırdım sonra yine negatif çıksa da yine günüm geçince yine yaptırdım daha kesin sonuç olacağı için erken yaptırdığımda annem hep kızdı hani benim için iki kez üzüntü gibi olduğundan diyorum

hadi bakalım canım inş güzel haberlerle sevinçlerle yazarsın buraya müjdeyi biraz sık canım kendini hamişsen zaten içmen heralde daha bir moral olur sana
hamişim canım zatende beta yükseliyormu diye bakıcaz iki günde bir katlanması gerekiyor ya dün 94 tü bakalım yarın ne olacak sigara yı napıcaz bilmiyorum

maalesef valla benim dr unda bişey söylediği yok ama ben zaten iki tane kaybettim bu üçüncü şansım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanıyorum bikaç nefes çekip atıyorum inşallah bir an önce tiksinirim şu illet şeyden

Kuzuuummm seni cok iyi anlıyorum. Aynı bende öyleyim.strese girmenin gereği yok 2_3 tane icebilirsin dedi doktorum.ve maalesef iciyorum.vicdan yaparak ama cok sinirli oluyorum elimde deil.çok savaştım.
evet ya gerçekten çok zor .sen ne kadarlıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…