- 25 Ekim 2023
- 1.217
- 2.366
- 53
- 39
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.021
Geçmiş olsun bir ön önce iyileşir umarımKızlar abim kasik fitigindan ameliyat oldu iki aydir karni sis kortizonlu ve antibiyotik ilaclari kullanmisti. Ankarada iyi bir doktor onerisi verebilecek olan var mi
Geçmiş olsun kuzumKızlar abim kasik fitigindan ameliyat oldu iki aydir karni sis kortizonlu ve antibiyotik ilaclari kullanmisti. Ankarada iyi bir doktor onerisi verebilecek olan var mi
Benim oğlumun yanaklarıda öyle oluyorda soğuktan oluyor sanki bizimki soğuk vurur kurutur ya o şekilde yada afedersin sümüğü yakıyor bazenGünaydın kızlar
Benim kızın yüzünde yanaklarda kırmızı kuruluk ve hafif pullanma var mustela ve bepanten kullandım ama geçmedi hatta sanki mustela artırdı. Bir de ara ara baldırlarında da var. Var mı sizde böyle bir şey? Varsa kesin çözüm nedir?
Ya dediklerinden yok ama Benim de kızımın vücuda aşırı derecede kuruyor ve daha önce de demiştim sanırım linola kullanıyorum ve gayet güzel nemlendiriyor o senin bahsettiklerinde işe yarar mı bilmiyorum ama bir arkadaşım oğlunda egzama çıkmıştı Doktor o kalemi önermiştiGünaydın kızlar
Benim kızın yüzünde yanaklarda kırmızı kuruluk ve hafif pullanma var mustela ve bepanten kullandım ama geçmedi hatta sanki mustela artırdı. Bir de ara ara baldırlarında da var. Var mı sizde böyle bir şey? Varsa kesin çözüm nedir?
Bu hafta benim çok yoğun geçti. Yatılı misafirler var. Babam dün ve bugün çıkardı. Oynadılar bayağı. Önceki günler çıkaramadık.Kızlar karla aranız nasıl Bulunduğunuz yere kar yağdı mı Ben kızımı bayağı Kara çıkardım 2-3 gün işte içinde oyalandı karın güzeldi yani
Karla tanismis super. Benim abimler gelmisti gecen subatta. Sag olsunlar pisirdiler ettiler ben yatili alamam yoksa hic is yapamam evin isini zor yapiyorym o da yarim yamalak.Bu hafta benim çok yoğun geçti. Yatılı misafirler var. Babam dün ve bugün çıkardı. Oynadılar bayağı. Önceki günler çıkaramadık.
K Ksmbnmcnm da önermiş linola face kullandım bir dönem kızımın yüzüne iyi geldi bir dene istersen. Kışın oluyormuş böyle pullanma v.s.Günaydın kızlar
Ben de zor yapıyorum. Evi b.k götürüyor. Olduğu kadar. Yatılı almak zorundaydım eşimin kuzeni yurtta yapamadı, ev tutmaya geldiler. Daha doğalgaz açılmadı. Kalacak yerleri yok başka. Yarın gidiyorlar bakalım. Bir hafta oldu burdaydılar. Kalabalıkta çocuklar daha iyi oyalanıyor. Ege yaa anne yaa diye trip atmayı öğrendi.Karla tanismis super. Benim abimler gelmisti gecen subatta. Sag olsunlar pisirdiler ettiler ben yatili alamam yoksa hic is yapamam evin isini zor yapiyorym o da yarim yamalak.
Maşallah okadar konuşuyormuBen de zor yapıyorum. Evi b.k götürüyor. Olduğu kadar. Yatılı almak zorundaydım eşimin kuzeni yurtta yapamadı, ev tutmaya geldiler. Daha doğalgaz açılmadı. Kalacak yerleri yok başka. Yarın gidiyorlar bakalım. Bir hafta oldu burdaydılar. Kalabalıkta çocuklar daha iyi oyalanıyor. Ege yaa anne yaa diye trip atmayı öğrendi.
Sevap olur cok iyi etmissin ben de severim misafir de bi kek cirpmaya dermanim yok ev de daginik beni begenen misafir boyle begensinBen de zor yapıyorum. Evi b.k götürüyor. Olduğu kadar. Yatılı almak zorundaydım eşimin kuzeni yurtta yapamadı, ev tutmaya geldiler. Daha doğalgaz açılmadı. Kalacak yerleri yok başka. Yarın gidiyorlar bakalım. Bir hafta oldu burdaydılar. Kalabalıkta çocuklar daha iyi oyalanıyor. Ege yaa anne yaa diye trip atmayı öğrendi.
Biz de masha’yı açıp kendimiz izliyorduk.Dün yemek yaparken eşime dedim kızla oyna, top oynuyorlardı. Yemeği koyunca ocağa ben de katıldım top atıyoruz birbirimize, bir baktık kız başka dünyalarda gitmiş etrafı karıştırıyor, biz eşimle top oynuyoruzbul tak yapalım dedim bugün üçgeni kareyi elime tutuşturup bana yaptırıyor benim kızınki “işi bilicen işe gitmicen” gibi bişey oldu bu
Ben hala çizgi film, animasyon izlerim inside out favorilerimden biriBiz de masha’yı açıp kendimiz izliyorduk.
Çalışmasan bu sefer ev işleriyle uğraşıp belki istediğin şekilde ilgilenemezsin ya olmuyor ne yapsakda içimiz rahat etmeyecek ben çalışmıyorum gene ilgilenemiyorum yanındayım ama kalkıp bişey oynatamıyorum bundan öncede ev işi vs oluyordu yine istediğim gibi olmuyordu kitap okumayı okutmayı yazmayı çizmeyide çok seviyor hikaye dinlemeyi şarkı söylememize bayılıyor zararda vermiyor kitaplarına kucağımdan inmeden sessizce dinliyor taklit yapıyor sürekli yemek yemek istiyor ama ne mümkün benden umudu kesti zaten çocuk artık farkında heralde hepimizin bir sıkıntısı oluyor yaniKızlar ya çalıştığım için eve yorgun geliyorum çoçuklarla oynuyorum fakat saçma sapan atlamalı sıçramalı bolca öpmeli ama etkinlik sıfır kitap okuyamıyorUm yiyorlar yada yırtma eğilimindeler ya kendimi yetersiz hissediyorum çok sanki bebeklerimin gelişimine katkı sağlıyamıyorum bu yetersizlik hissi ise içim içimi yiyor işte öğle arası etkinlik buluyorum akşam iki gün yapıyorum üçüncü gün yine aynı keşke çalışmak zorunda kalmasam diyorum zaman zaman öyle içimi dökmek istedim
Canım ya benimkisi direkt kitap okumuyor, etkinlik yapmıyor, oyuncakla tövbe haşa oynamıyor. İtişelim, ısıralım, birbirimizi yolalım, bağırıp çığlık atıp gülelim koşalım. Adamız kızı olmuş da bundan önce üç oğlum vardı, evde hayvan besliyormuşuz demiş ya, o haldeyiz. Yalnız benim çocukların ikisi de maymun yavrusu. Koca kız her akşam bebekçilik oynuycam diye kucağıma oturup meme emme taklidi yapıyor. Şu saat oldu yeni uyudular. Ben de zıbarayım bari.Kızlar ya çalıştığım için eve yorgun geliyorum çoçuklarla oynuyorum fakat saçma sapan atlamalı sıçramalı bolca öpmeli ama etkinlik sıfır kitap okuyamıyorUm yiyorlar yada yırtma eğilimindeler ya kendimi yetersiz hissediyorum çok sanki bebeklerimin gelişimine katkı sağlıyamıyorum bu yetersizlik hissi ise içim içimi yiyor işte öğle arası etkinlik buluyorum akşam iki gün yapıyorum üçüncü gün yine aynı keşke çalışmak zorunda kalmasam diyorum zaman zaman öyle içimi dökmek istedim
Ayy güldürdün beni anne olmak zorCanım ya benimkisi direkt kitap okumuyor, etkinlik yapmıyor, oyuncakla tövbe haşa oynamıyor. İtişelim, ısıralım, birbirimizi yolalım, bağırıp çığlık atıp gülelim koşalım. Adamız kızı olmuş da bundan önce üç oğlum vardı, evde hayvan besliyormuşuz demiş ya, o haldeyiz. Yalnız benim çocukların ikisi de maymun yavrusu. Koca kız her akşam bebekçilik oynuycam diye kucağıma oturup meme emme taklidi yapıyor. Şu saat oldu yeni uyudular. Ben de zıbarayım bari.
Ben de aynıyım canım hep bir vicdan azabı. 2-3 gün de evden çalışıyorum ama o zaman da gün içerisinde etkinlik yapamıyorum. Yapmak istesem dikkat süresi çok kısa. Kitap daha yeni okumaya başladık (öncesindeki 5 saniyelik dikkat süresi 30 snyeye çıktıKızlar ya çalıştığım için eve yorgun geliyorum çoçuklarla oynuyorum fakat saçma sapan atlamalı sıçramalı bolca öpmeli ama etkinlik sıfır kitap okuyamıyorUm yiyorlar yada yırtma eğilimindeler ya kendimi yetersiz hissediyorum çok sanki bebeklerimin gelişimine katkı sağlıyamıyorum bu yetersizlik hissi ise içim içimi yiyor işte öğle arası etkinlik buluyorum akşam iki gün yapıyorum üçüncü gün yine aynı keşke çalışmak zorunda kalmasam diyorum zaman zaman öyle içimi dökmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?