- 25 Aralık 2021
- 2.797
- 3.925
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.381
Tabiki kuzumBana da haber verir misin canim
Hangi modeli var canim.ben de yapamam öyle sürekli ama ayda bir yapabilsem icime siner belki.heves iste kösede beklicek belki de ama illla bi olsun hijyenik temizlik yapayim diyorumKarcher var bende. Çok güzel. Bebekli eve müthiş iyi. Deterjan kullanmadan tertemiz hijyenik ama ayda bir anca açıyorum. Onda da bütün evi yapamıyorum. Evim çok büyük. Sık kullanırım dersen al. Ben anneme de götürüyorum. Yoksa boşa almışız gibi bişey. Çok yorgunum ancak mutfak banyo tuvalet temizleme çamaşır oda toplama her gün yapabiliyorum. Onun için robot elim kolum diyorum ya. Bi de ödevler, çocuk yıka, kremle giydir, saç kurut. Ay ne biçim hayat ayol
Eve gideyim atarım kutusunu. Hiç bilmem öyle şeyleriHangi modeli var canim.ben de yapamam öyle sürekli ama ayda bir yapabilsem icime siner belki.heves iste kösede beklicek belki de ama illla bi olsun hijyenik temizlik yapayim diyorum
Ben 1 senede bir sise yag bitirmedim heaven on earth almistim duruyor oyleKızlar ya, ben doğduğundan beri her gun yıkayıp yağlıyorum. Mustelanın yağını kullanıyorum bebike. Hatta bazen gündüzleri de kullanıyorum. 10 gunde 1 şişe yağ bitiriyoruz. Memnunum da şahsen. Böyle oldu mu da bin tl üstünde bir aylık yağ masrafı oluyor. Gerek var mıı bilemedim. Büyüdü de cunku 1 yasında artık neredeyse. Daha uygun fiyatlı, memnun kaldığınız yağlar var mı ? Ya da öyle alıştı diye mustelayla devam edeyim mi ? Siz ne dersiniz ?
Bizim iş arap yağı bol buldu mu…Ben 1 senede bir sise yag bitirmedim heaven on earth duruyor oyle
Biodermanun dusta yagi var onu kullaniyorum banyoda onun disinda yaglaniyorum o da baya evladiyelik 1 litre cok uzun gidiyor bakabilirsin
Tabi ki sen bilirsin ama cok fazla kullanmak dogru olmayabilir.Dogal yag bile olsa gozenek tikayici sonuctaBizim iş arap yağı bol buldu mu…cok kullanıyoruz gerçekten. Bana gene duştan sonra yağlı güreş yapacakmışçasınaa yağlamalık bir yağ lazım. Az kalmışmış daa bebeğin cildi kururmuş daa yenisini neden almamışım başlıklı tartışma yaşadık goncamla az evvel. Hepten almasam delirir o malımı biliyorum ben
Benim kuzunun cildi egzamaya çok yatkın. Bu kadar kullanmaya rağmen bazen kuruluktan yaralar çıkıyor. Doktor da bebek yağı sür dedi. Dedim hocam doğduğundan beri her gun kullanıyoruz zaten. Normal mi böyle olması? Cilt yapısından kaynaklı dedi. Günde 2 defa yağla. Geçer muhtemelen dedi. Nitekim öyle de oluyor. Hemen emiyor cildi. Yaraları da geçiyor yağla… o yüzden ne azaltma azaltabiliyoruz. Ne de kesme kesebiliyoruzTabi ki sen bilirsin ama cok fazla kullanmak dogru olmayabilir.Dogal yag bile olsa gozenek tikayici sonucta
Hindistancevizi yapı denedin mi? O nasıl geliyor? Bu ara biz de çok egzamalıyız. İkisinin de cildi çok kuru. Kremlemekten yıkamaktan kurutmaktan yıldım artık.Benim kuzunun cildi egzamaya çok yatkın. Bu kadar kullanmaya rağmen bazen kuruluktan yaralar çıkıyor. Doktor da bebek yağı sür dedi. Dedim hocam doğduğundan beri her gun kullanıyoruz zaten. Normal mi böyle olması? Cilt yapısından kaynaklı dedi. Günde 2 defa yağla. Geçer muhtemelen dedi. Nitekim öyle de oluyor. Hemen emiyor cildi. Yaraları da geçiyor yağla… o yüzden ne azaltma azaltabiliyoruz. Ne de kesme kesebiliyoruz
Onu hiç denemedim kuzum. Kafasına denemiştim yenidoğan döneminde konaklarına. Zeytinyağıyla defalarca denedim bana mısın demedi. Hindistan cevizi yağı 2 seferde tertemiz yapmıştı… cildine de kullanmak mantıklı olabilir aslında. Sen hangi markayı kullanıyorsun bu sefer onu alayım olmazsa… egzamalı cilt gerçekten zor. Yazın guneste hemen sönüyordu anlamadığım bir sekilde. 2 gun götürmeyeyim yara çıkıyordu. 1 kere denize girsin geçiyordu. Kış gelince arttı iyice. Kortizonlu krem kullandık geçenlerdeHindistancevizi yapı denedin mi? O nasıl geliyor? Bu ara biz de çok egzamalıyız. İkisinin de cildi çok kuru. Kremlemekten yıkamaktan kurutmaktan yıldım artık.