- 2 Ağustos 2021
- 5.465
- 5.207
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.361
Ayni durumdayiz kızın odasini esya depolama alani olarak kullaniyoruzYa aynı sorun evde koyacak yer yok, eve birşey daha alsam benim ya da kocamın evden taşınması demekbebemi evden atamayız sanırım mecbur ben giderim . Dyson ya da philipsin hava temizleme aletini istiyor kocam ama nereye koyacağız. Sırf yer kaplamasın diye globber yerine doona tike aldık bisiklet olarak. Çantası içinde saklanabiliyor.
Bir de bu kadar para verip temizliği kendin yapınca koyuyorAyni durumdayiz kızın odasini esya depolama alani olarak kullaniyoruzsimdi dyson aldim ya onu nereye koyucam diye dusünüyorum.bir de karcher istiyorum ben buharli temizlik icin ona da yer lazim off ki ne off
Off dimi ama kendi kendine yapan bile yapamiyor dogru düzgün,illa destek atmak şartBir de bu kadar para verip temizliği kendin yapınca koyuyorkendi kendine yapsa hepsi ne güzel olur
Kullanmıyorum ben zaten oğlum ben ne yersem onu yiyo muhallebi tarzı hiç vermedimTam pirinç unu kullaniyor musunuz kızlar bebişe? Burda saglikli degil diye bir seyler okumustum sanki.og store dan siparis vericem de öncesinde sorayim dedim
Evet canım bendim. Ben de bulamadım bakınıyorum hala. Bulabilirsem alacağımCanim sen miydin karacanin çaycısından almak isteyen? Ben de alicam uzun zamandir karaca aklimda.ama sanirim cam olanlari kalmis hep.son cikan wifi baglantili olani bulamadim ben.naptin sen?
Set olarak almıştım ama kullanmak içime sinmedi. Max geçen ayva tatlısı yaptım içine bebek irmiği kattım.Tam pirinç unu kullaniyor musunuz kızlar bebişe? Burda saglikli degil diye bir seyler okumustum sanki.og store dan siparis vericem de öncesinde sorayim dedim
Sen iradeli bir şekilde blw yapıyorsun diye hatırlıyorum. Yoğurt tarzı şeyleri nasıl veriyorsun blw olarak?Kullanmıyorum ben zaten oğlum ben ne yersem onu yiyo muhallebi tarzı hiç vermedim
Ya sulandırıp ayran olarak pipetle veriyorum ya da chia ile puding gibi yapıyorum formu daha katı oluyor.Sen iradeli bir şekilde blw yapıyorsun diye hatırlıyorum. Yoğurt tarzı şeyleri nasıl veriyorsun blw olarak?
Onu nasıl yiyorYa sulandırıp ayran olarak pipetle veriyorum ya da chia ile puding gibi yapıyorum formu daha katı oluyor.
Ya ben gittim decathlondan dümdüz en ucuz kolluğu aldım. Çocuk da 4 yaşında kolluksuz yüzmeye başladı zaten. Pahalı şeylere hiç gerek yok valla. 2 yaşından sonra hep havuzdaydık. Teki patlayınca bi öyle alıştı. En son ben takmıycam sizin gibi yüzcem dedi. Bu sene de stil öğrettim kendim. Gerçi almışsın, güle güle kullan. Çok bilmişliğimi yaptım yineKızlar şu kolluğun fiyatı bir türlü düşmemişti ancak bu kadar indi aldım. Alacak olanlara duyrulur
Myminibaby Başlangıç Seviye Kolluk Çift
Ben kullanıyorum. Haftada 1-2 akşam muhallebi yapıyorum. Yulaf unu, irmik, keçiboynuzu unu, pirinç unu, tam buğday unu. Değişik değişik kullanıyorum.Tam pirinç unu kullaniyor musunuz kızlar bebişe? Burda saglikli degil diye bir seyler okumustum sanki.og store dan siparis vericem de öncesinde sorayim dedim
Karcher var bende. Çok güzel. Bebekli eve müthiş iyi. Deterjan kullanmadan tertemiz hijyenik ama ayda bir anca açıyorum. Onda da bütün evi yapamıyorum. Evim çok büyük. Sık kullanırım dersen al. Ben anneme de götürüyorum. Yoksa boşa almışız gibi bişey. Çok yorgunum ancak mutfak banyo tuvalet temizleme çamaşır oda toplama her gün yapabiliyorum. Onun için robot elim kolum diyorum ya. Bi de ödevler, çocuk yıka, kremle giydir, saç kurut. Ay ne biçim hayat ayolAyni durumdayiz kızın odasini esya depolama alani olarak kullaniyoruzsimdi dyson aldim ya onu nereye koyucam diye dusünüyorum.bir de karcher istiyorum ben buharli temizlik icin ona da yer lazim off ki ne off
Kuzum kocam beye anlatamıyorum. En son teslim olup he he alalım diyorum. 2. Çocuğu yapmazsam 2-3 seneye dolaptan satışa başlicam o zamana değerlenir hepsi zengin olurumYa ben gittim decathlondan dümdüz en ucuz kolluğu aldım. Çocuk da 4 yaşında kolluksuz yüzmeye başladı zaten. Pahalı şeylere hiç gerek yok valla. 2 yaşından sonra hep havuzdaydık. Teki patlayınca bi öyle alıştı. En son ben takmıycam sizin gibi yüzcem dedi. Bu sene de stil öğrettim kendim. Gerçi almışsın, güle güle kullan. Çok bilmişliğimi yaptım yinemesleki deformasyon.
Ben kullanıyorumTam pirinç unu kullaniyor musunuz kızlar bebişe? Burda saglikli degil diye bir seyler okumustum sanki.og store dan siparis vericem de öncesinde sorayim dedim
Allaha emanet. Eliyle dalıyor bi de kaşığa koyuyorum kaşığı eline veriyorum ağzına götürüyo. Ama çok sabır istiyoOnu nasıl yiyor