2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Nilsibel egenin yürümesi hayırlı olsun. Ne zaman başladı. Bizim kız korkak çıktı Bebeği yürüyen var mı başka artık zamanları geldi
Üç gündür hiç emeklemeden full yürüyor ama bir aydır galiba üç beş adım atıyor. 10 aylıktan beri diyebiliriz.
Tembel çıktı deme, yaşında yürümesi beklenir, genelde öyledir ama yaşında yürümeyenler de var. Kuzenimin kızı 12 aylıkken emeklemeye başladı, 15 aylık yürüdü. Bi sıkıntısı da yok. Uykuyu seven, sakin bebek.
Bir de büyük kardeşi olan bebekler ona yetişmek için çabuk ayaklanıyormuş, çabuk konuşurmuş derler ama o da çok değişken.
Ablası yaşına 26 gün kala yürümüştü. İlk dişin, ilk yürümesinin tarihini hatırlıyorum. İkinci çocuk olmak hiç bişeyin kaydı kuydu yok. İlk adım attığında eşimle başka tarafa bakıyorduk, gözümüzün ucuyla gördük hatta, sonra telefonlarımıza bakmaya devam ettik.

Ben 10. Ayında çekimi yaptım yürür de zorlanırım diye hatta burda da paylaşmıştım yürümeden öneriliyormuş diye ama benim kız tembel çıktı acele etmeme gerek yokmuş
Ben daha profesyonel cekımı yaptırmadım, bu benim aylık kendi cekımlerim..
Acele etmeseydin emın ol yururdu bu sefer de, biz gibi.. Cok agırdan aldım ben de

Freud’a göre 0-1 yaş oral dönem de bir sıkıntı yaşandıysa olabilirmiş Bende bu aralar bunu okuyordum senin yazın tam üstüne geldi. Oral dönemde bir güçlük yaşadığından dolayı henüz bu dönemden çoçuk çıkmak istemiyor diye düşünülebilir deniyor. Sonradan gelişti ise bu davranışı Yeni kardeş gelmesi, annenin işe başlaması, artan ilgi ve sevgi ihtiyacı buna neden olabiliyormuş. Ama iki yaşına kadar normal kabul edilebilir de deniyor

Temizledin sonuçta hemen bişi olmamıştır bizim evin yanındaki parkın çimleri okadar güzel ki toprakla biraz oynasın istiyorum sonra kedi köpek dışkıları yüzünden vazgeçiyorum yazlıkta bahçede oynamayı çok seviyordu bildiğim alana bırakabılıyorum maalesef

Ben pratik vs de hiç yapmıyorum belki de ondan da korkuyordur. Bakalım dediğin gibi hepsinin bir zamanı var

Ben daha profesyonel cekımı yaptırmadım, bu benim aylık kendi cekımlerim..
Acele etmeseydin emın ol yururdu bu sefer de, biz gibi.. Cok agırdan aldım ben de
Kesinlikle Ama çekim çok güzel oldu çok tatlı konseptler seçmiştim çok tatlı kareler çıktı ortaya. Kesinlikle tavsiye ederim. 1 yaşında da stüdyoda çekim yapacağım ve bu konuyu kapatacağım

Hahahahah dün biraz okudum bunu

Evet sabıt canım hep aynı, sol baş parmagı
Canım arkadaşımın bebesi de emdi tek parmağını, sadece ileride uzun süre emerse sabit parmak olduğu için parmakta incelme olabilir. Ama kızı uzun süre parmak emdi 3 sene kadar. Bence takip et, üzerine düşersen de bu sefer inada binip yapacak. Emzik alıyorsa emziğe transfer olabilir belki

Çekirdeğimi aldım bdsm’li konu bekliyorum. Bunlar hep fifty shades of grey yüzünden

Bu bir halt yapmaz ben sana diyeyim. Hiç yorum bile yapmadım altına

Umarım o ön temizlik işe yaramıştır banyoya sokana kadar sitede köpeklerin kakasını herkes topluyor ama sokak kedilerinin kakaları büyük sıkıntı bir daha tamamen kontrol etmeden asla bırakmam yere

Yıkamıssın zaten elını ama kedı de parazit yoktur belki ıcını ferah tut, yalnız kediler mutlaka gomerler, cımın uzerındeki kopek kakası olabilir.. Ben rastlamadım hıc cımın uzerıne kaka yapan kediye..

Emmeyi bıraktıktan sonra basladı bu davranış.. Emzık de kullanmıyoruz cunku.. Bızım doktor da 2 yasına kadar normal karsılıyor, oyle sakınlesıyor dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…