-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.081
VerdimmmmBebeklerinize kefir verdiniz mi?
Ben 9.aydan beri ara ara veriyorum.Bugun bi paylasimda 12. Aydan once kefir onerilmedigini okudum.Merak ediyorum siz verdiniz mi?
Üç gündür hiç emeklemeden full yürüyor ama bir aydır galiba üç beş adım atıyor. 10 aylıktan beri diyebiliriz.Nilsibel egenin yürümesi hayırlı olsun. Ne zaman başladı. Bizim kız korkak çıktı Bebeği yürüyen var mı başka artık zamanları geldi
Beko 9141 hj. Makinemden memnunum ya tavsiye ederimMakinen tam adı neo kadar haliyi yikiyorr
Ben daha profesyonel cekımı yaptırmadım, bu benim aylık kendi cekımlerim..Ben 10. Ayında çekimi yaptım yürür de zorlanırım diye hatta burda da paylaşmıştım yürümeden öneriliyormuş diye ama benim kız tembel çıktı acele etmeme gerek yokmuş
Freud’a göre 0-1 yaş oral dönem de bir sıkıntı yaşandıysa olabilirmiş Bende bu aralar bunu okuyordum senin yazın tam üstüne geldi. Oral dönemde bir güçlük yaşadığından dolayı henüz bu dönemden çoçuk çıkmak istemiyor diye düşünülebilir deniyor. Sonradan gelişti ise bu davranışı Yeni kardeş gelmesi, annenin işe başlaması, artan ilgi ve sevgi ihtiyacı buna neden olabiliyormuş. Ama iki yaşına kadar normal kabul edilebilir de deniyorKızlar benim kızım da baş parmağını emıyor acıkınca ve uykusu gelince, ve dıger elıyle muhakkak elimi tutuyor, ayak parmağım da oluyor arada, gecen dogal gazborusunu tutmus diğer elını emiyordu, yanı muhakkak diger eliyle bıseyı tutuyor... Acaba 4 bucuk ay emmesinden kaynaklı mı bu durum? Yetersiz oldugu ıcın mı? Yoksa psikolojisi mı bozuk?Dısardan insanlara bu durum cok sevimli gelıyor ama, altında yatan nedenin uzerıne gitsem mi ki bılemedım..doktor 2 yasına kadar emebilir sorun yok dedi
Temizledin sonuçta hemen bişi olmamıştır bizim evin yanındaki parkın çimleri okadar güzel ki toprakla biraz oynasın istiyorum sonra kedi köpek dışkıları yüzünden vazgeçiyorum yazlıkta bahçede oynamayı çok seviyordu bildiğim alana bırakabılıyorum maalesefKızım sitenin çimlerinde emeklerken eline kedi kakası bulaştı. Hemen bahçedeki muslukta hızlıca yıkayıp sabunladım ama su çok soğuktu çok tutamadım. Eve çıkarken asansor bekledik sonra kapıyı aç üstünü soy derken banyoya girene kadar birkaç dakika geçti o sırada eli ağzına değmiş midir diye kafayı yiyeceğim vicdan azabından. Bahçedeki ilk yıkama tehlikeyi önlemiş midir
Ben pratik vs de hiç yapmıyorum belki de ondan da korkuyordur. Bakalım dediğin gibi hepsinin bir zamanı varÜç gündür hiç emeklemeden full yürüyor ama bir aydır galiba üç beş adım atıyor. 10 aylıktan beri diyebiliriz.
Tembel çıktı deme, yaşında yürümesi beklenir, genelde öyledir ama yaşında yürümeyenler de var. Kuzenimin kızı 12 aylıkken emeklemeye başladı, 15 aylık yürüdü. Bi sıkıntısı da yok. Uykuyu seven, sakin bebek.
Bir de büyük kardeşi olan bebekler ona yetişmek için çabuk ayaklanıyormuş, çabuk konuşurmuş derler ama o da çok değişken.
Ablası yaşına 26 gün kala yürümüştü. İlk dişin, ilk yürümesinin tarihini hatırlıyorum. İkinci çocuk olmakhiç bişeyin kaydı kuydu yok. İlk adım attığında eşimle başka tarafa bakıyorduk, gözümüzün ucuyla gördük hatta, sonra telefonlarımıza bakmaya devam ettik.
KesinlikleBen daha profesyonel cekımı yaptırmadım, bu benim aylık kendi cekımlerim..
Acele etmeseydin emın ol yururdu bu sefer de, biz gibi.. Cok agırdan aldım ben de
Hahahahah dün biraz okudum bunu3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız
Konuya zerre inanmadım konu ne diye açıldı sürekli farklı farklı özellikleri türedi adamın. Basit bir ayak sevdasından finansal kölelere gitti konu. Bir de üstüne bunlar dışında ciddi problemimiz yok aslında demenle yarıldım zaten😂 ya ciddi anlamda hastasın ya da eğlenmeye çalışıyosun cuma günü...www.kadinlarkulubu.com
sheilata koş kız.
Kedili ve Bebeli
Canım arkadaşımın bebesi de emdi tek parmağını, sadece ileride uzun süre emerse sabit parmak olduğu için parmakta incelme olabilir. Ama kızı uzun süre parmak emdi 3 sene kadar. Bence takip et, üzerine düşersen de bu sefer inada binip yapacak. Emzik alıyorsa emziğe transfer olabilir belkiEvet sabıt canım hep aynı, sol baş parmagı
Allah kolaylik versin,ne zaman dinleniyorsun? Bebekle oturabiliyor musun?Dün 23 e dogru uyandi,2 ye kadar uyutamadimBızım uyku 23.00a kaydı ya
Çekirdeğimi aldım bdsm’li konu bekliyorum. Bunlar hep fifty shades of grey yüzünden3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız
Konuya zerre inanmadım konu ne diye açıldı sürekli farklı farklı özellikleri türedi adamın. Basit bir ayak sevdasından finansal kölelere gitti konu. Bir de üstüne bunlar dışında ciddi problemimiz yok aslında demenle yarıldım zaten😂 ya ciddi anlamda hastasın ya da eğlenmeye çalışıyosun cuma günü...www.kadinlarkulubu.com
sheilata koş kız.
Kedili ve Bebeli
Bu bir halt yapmaz ben sana diyeyim. Hiç yorum bile yapmadım altına3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız
sheilata koş kız.
Kedili ve Bebeli
Bence de yapmaz kacarak evlenmisBu bir halt yapmaz ben sana diyeyim. Hiç yorum bile yapmadım altına
İvett öyleymişBence de yapmaz kacarak evlenmisyoksa yanlis mi hatirladim
Umarım o ön temizlik işe yaramıştır banyoya sokana kadarTemizledin sonuçta hemen bişi olmamıştır bizim evin yanındaki parkın çimleri okadar güzel ki toprakla biraz oynasın istiyorum sonra kedi köpek dışkıları yüzünden vazgeçiyorum yazlıkta bahçede oynamayı çok seviyordu bildiğim alana bırakabılıyorum maalesef
Yıkamıssın zaten elını ama kedı de parazit yoktur belki ıcını ferah tut, yalnız kediler mutlaka gomerler, cımın uzerındeki kopek kakası olabilir.. Ben rastlamadım hıc cımın uzerıne kaka yapan kediye..Kızım sitenin çimlerinde emeklerken eline kedi kakası bulaştı. Hemen bahçedeki muslukta hızlıca yıkayıp sabunladım ama su çok soğuktu çok tutamadım. Eve çıkarken asansor bekledik sonra kapıyı aç üstünü soy derken banyoya girene kadar birkaç dakika geçti o sırada eli ağzına değmiş midir diye kafayı yiyeceğim vicdan azabından. Bahçedeki ilk yıkama tehlikeyi önlemiş midir
Emmeyi bıraktıktan sonra basladı bu davranış.. Emzık de kullanmıyoruz cunku.. Bızım doktor da 2 yasına kadar normal karsılıyor, oyle sakınlesıyor dıyorFreud’a göre 0-1 yaş oral dönem de bir sıkıntı yaşandıysa olabilirmiş Bende bu aralar bunu okuyordum senin yazın tam üstüne geldi. Oral dönemde bir güçlük yaşadığından dolayı henüz bu dönemden çoçuk çıkmak istemiyor diye düşünülebilir deniyor. Sonradan gelişti ise bu davranışı Yeni kardeş gelmesi, annenin işe başlaması, artan ilgi ve sevgi ihtiyacı buna neden olabiliyormuş. Ama iki yaşına kadar normal kabul edilebilir de deniyor
Darısı bızeKesinlikleAma çekim çok güzel oldu çok tatlı konseptler seçmiştim çok tatlı kareler çıktı ortaya. Kesinlikle tavsiye ederim. 1 yaşında da stüdyoda çekim yapacağım ve bu konuyu kapatacağım