2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ablası olduğu için daha kolay oluyormu
Bazı açılardan kolay. Mesela ekstra bişey izletmek gerekmiyor. Yemek yedirirken ‘ablası bize tiyatro yap’ diyoruz. Bebek onu izliyor.
Ama akşam yatmak istemiyor çığlık atıyor, o zaman bebek uyanıyor. Abla evdeyken gündüz zaten hiç uyumuyor.

Suan karanlikta takiliyor uyut dedi ama vazgecti.

Kızım sitenin çimlerinde emeklerken eline kedi kakası bulaştı. Hemen bahçedeki muslukta hızlıca yıkayıp sabunladım ama su çok soğuktu çok tutamadım. Eve çıkarken asansor bekledik sonra kapıyı aç üstünü soy derken banyoya girene kadar birkaç dakika geçti o sırada eli ağzına değmiş midir diye kafayı yiyeceğim vicdan azabından. Bahçedeki ilk yıkama tehlikeyi önlemiş midir

Merhaba benim bebeğimde geçmeyen kanlı kaka var diyet yapmama ragmen.sizin ne zaman düzeldi kakada ksn ve ilk ne vermiştiniz bebeğinize

Çok haklı, güzel düşünmüş… keşke çocuklarda zorbalik olmasa, aileler o yönde daha dikkatli çocuklarını eğitse belki o zaman böyle bir şey olmazdı…

Bence yeterli olmuştur…

Kizlar aksamlari bebekleriniz napiyor sıkılıyor bizimki e ben komsu komsu mu gezeyim 3 kisiyiz evde . Aksam rutininiz nedir
Akşamları genelde babasıyla benimle kaç kaç oynuyoruz, bejden kaçıyo babasına gidiyo filan sonra banyo yapılacaksa banyo sonra mama alt değişme diş fırçalama uyku seansı

Bugun 11 AYLIK cekım yaptım, öldüm bittim, mahvoldum.. Yürümeden önce yapılan cekımler gercekten cok kolaymıs

Bugun 11 AYLIK cekım yaptım, öldüm bittim, mahvoldum.. Yürümeden önce yapılan cekımler gercekten cok kolaymıs
Ben 10. Ayında çekimi yaptım yürür de zorlanırım diye hatta burda da paylaşmıştım yürümeden öneriliyormuş diye ama benim kız tembel çıktı acele etmeme gerek yokmuş

Bugun benim kızın sabahtan başlayan ağlamaları, bütün gün durmadı. Abartısız uyuyana kadar ağladı. Uyudu gunduz 1 saat onda bi sustu. Onun dışında da sadece 1 saat sustuğu bir dönem oldu. Onda da çekmece karıştırdı… bu aralıkta kedim halıya kustu. Onu makineye attım geldim. Dolaptan bir kavanoz cıkartacağım. O da elimden bir kaydı. Çapraz capraz dökülmüş 2 halım da öyle battı attım onları makineye. Balkon pisti. Temizleyeyim. Öyle asayım dedim. Cıkmışken camını falan sildim. Gaza geldim salonun halısını da attım makineye. Sonra otururken bir baktım benim 4 halı yıkadığım gunun sabahına yağış bekleniyormuş ay bugün tam benim gunummuş gerçekten eşim diyor ki cocuk doğduğundan beri beni en fazla aradığın gun bugündü. Gun boyu onu aradım ama ağlayarak ‍♀ çocuk durmuyoor ev leş içindee gel al şu cocuğuu ben yapamıyoruum bolca salya sümük aramalar yaptım aksam da 8 de daha uyumusum yeni kalktım napacağım hiçbir fikrim yok

Makinen tam adı ne o kadar haliyi yikiyorr

Hm ve Zara kalıpları baya büyük. Benim oğlum da büyük gerçi ama 12-18 ay alıyorum iki markadan da rapçi gibi geziyo. Erkek çocuklarında öyle beğeniyorum ben zaten iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…