2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar kızıma şurdan sipariş verdim. Seviyorum böyle montesori oyuncaklarını. Bir de bir arkadaşımız sormuştu hediye olarak. Bu da fikir olsun size. Ben arkadaşlarıma 5-6 sene önce keçe kitap yaptırıyordum ismi yazıyordu kapakta, içeriği de buna benziyordu. Bebeler bayılıyordu yapmaya. El-göz-kas koordinasyonunu geliştiriyor.

Benim karsima sürekli reklam olarak cikiyordu buna benzer bir canta.o hangi markaydi acaba? Bunu iki yasla birlikte daha mi iyi kullaniriz acaba? Simdiden yapabilirler mi,ilgi ceker orasi kesin

Ay aklim cok çeliniyor hemen alasim geldi,birinin almasini bekliyormusum sanki 8 sayfa olandan mi aldin? Biraz önce de müzikli kuğu gölü kitabi aldim bu ay yine kiza kitap yatirimina gidiyor paralar

Annem hep kınardı dışarıya tütülü ya da kötü kıyafetle çıkan çocukları. İlk torunu kardeşimin kızı 4 yaşından sonra kıyafet seçmeye başladı ve fecahattt parka tütülü kıyafet, düğüne eski spor ayakkabısı falan. İnsanın kınadığı başına gelirmiş hahaaha. Bir kere düğüne gidiyoruz hep beraber düz elbise ve spor ayakkabı giydi düğün için alınan elbisesinin yerine. Annem bir umut yanına almıştı elbise ve ayakkabı giydiremedi

Ay aklim cok çeliniyor hemen alasim geldi,birinin almasini bekliyormusum sanki 8 sayfa olandan mi aldin? Biraz önce de müzikli kuğu gölü kitabi aldim bu ay yine kiza kitap yatirimina gidiyor paralar
8lisin aldım daha uzun süre kullanır diye. Zaten dönem dönem çıkarıp oynatmak lazım sıkılıyorlar. Biz fisher price'in dansçı beat bo robotunu almıştık çalıştırınca korkuyor ağlamaya başlıyor eşim ölü yatırım oldu bu dedi hahahah

Hahahah sesli ve hareketli olan seylerden korkuyorlar basta onu ben de farkettim.yengecten korkuyordu simdi korkmuyor.fisher price meditasyon faresi almistim hala korkuyor.dün sesli maymun aldim su an korkuyor bakalim.ne zaman alisacak

Ay ben de günlükte tütü hiç sevmiyorum zilli kızım kesin giymek isteyecek o zaman

Doğrusunu yapmış minnoş

Hahahahah yerimmmm benim oğlum da öyle, her şeye alkış yapıp kalkıp oynuyor ya da otururken popo kafa sallıyor çok tatlılar ya

Kızlar benim kızım da baş parmağını emıyor acıkınca ve uykusu gelince, ve dıger elıyle muhakkak elimi tutuyor, ayak parmağım da oluyor arada, gecen dogal gazborusunu tutmus diğer elını emiyordu, yanı muhakkak diger eliyle bıseyı tutuyor... Acaba 4 bucuk ay emmesinden kaynaklı mı bu durum? Yetersiz oldugu ıcın mı? Yoksa psikolojisi mı bozuk? Dısardan insanlara bu durum cok sevimli gelıyor ama, altında yatan nedenin uzerıne gitsem mi ki bılemedım..doktor 2 yasına kadar emebilir sorun yok dedi

Ben de çok uzun süre emmişim, ben de hiç bir sorun yoktu benim bebeğimde sıkça parmaklarını emiyor ya da ağzına götürüyor, dişlerine de iyi geliyor… bence de sorun yoktur, öyle bir şey olsa doktorlarda sorar filan…

Kendini rahatlatıyor, regüle ediyordur. Anne karnında bile parmak emiyorlardı. Sadece 2 yaşından sonra dişler için sıkıntı emzik de keza. Bir de sadece sağ ya da sol el parmağını mı emiyor sabit bir parmak mı yani?

Kızım dün kafasına uyku göz bandı takıp okula gitmiş. Okuldan alırken ‘bugün en kötü günümdü benimle dalga geçtiler’dedi. E çıkarsaydın onu dedim. Çıkarmak istemiyorum ki dalga geçmemelerini istiyorum diyor. Olduğu gibi kabullenilmek istemiş.

Senin kızının bir tarzı var. Koreli müzik gruplarını falan seviyordu diye hatırlıyorum. O yaşta akranlar acımasız olabiliyor. Onların yok diye kıskanmışlardır hıh

Kizlar aksamlari bebekleriniz napiyor sıkılıyor bizimki e ben komsu komsu mu gezeyim 3 kisiyiz evde . Aksam rutininiz nedir

Kizlar aksamlari bebekleriniz napiyor sıkılıyor bizimki e ben komsu komsu mu gezeyim 3 kisiyiz evde . Aksam rutininiz nedir
Bizim evde abla olduğu için ve sürekli bağırış çağırış olduğu için bebek hiç sıkılmıyor. hele şimdi yürümeye başladı. Bütün gün gezip duruyor evin içinde.

Gündüz çok ilgilenemiyoruz da akşamları tv yi kapatıp gündüz ara ara açıyoruz çıkarmadığım
Oyuncakları var onları çıkarıyorum biriki parça onlarla oyanlanıyoruz konuşuyoruz ben çok bişey yapamasamda eşim yapıyor yeni yenide yürümeye başladı dolanıyor sürekli odada çok sıkılırsa diğer odaları gezdiriyoruz çünkü hep aynı odada duruyor karşıki dağlarada kar yağdı kar soğuğu var buraya da yapmak üzere sanırım sekiz dokuz gibide yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…