- 25 Ekim 2023
- 1.050
- 1.934
- 39
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.041
Benim karsima sürekli reklam olarak cikiyordu buna benzer bir canta.o hangi markaydi acaba? Bunu iki yasla birlikte daha mi iyi kullaniriz acaba? Simdiden yapabilirler mi,ilgi ceker orasi kesinKızlar kızıma şurdan sipariş verdim. Seviyorum böyle montesori oyuncaklarını. Bir de bir arkadaşımız sormuştu hediye olarak. Bu da fikir olsun size. Ben arkadaşlarıma 5-6 sene önce keçe kitap yaptırıyordum ismi yazıyordu kapakta, içeriği de buna benziyordu. Bebeler bayılıyordu yapmaya. El-göz-kas koordinasyonunu geliştiriyor.
Minikyol El Becerileri Çantası™
✅ Çocuklarınızın el becerilerini ve bilişsel gelişimi destekler.✅ El -göz koordinasyonunu geliştirir✅ Hafif ve taşınabilir, her yerde kullanılabilir.✅ Çocuklarınız ile kaliteli zaman geçirin😍✅ Yüksek Kaliteli Keçe Malzemeden Yapılmıştır. ✅ 20 temel yaşam becerisi egzersizi. ❤️Oyuncak değil...minikyol.com
Ay aklim cok çeliniyor hemen alasim geldi,birinin almasini bekliyormusum sankiKızlar kızıma şurdan sipariş verdim. Seviyorum böyle montesori oyuncaklarını. Bir de bir arkadaşımız sormuştu hediye olarak. Bu da fikir olsun size. Ben arkadaşlarıma 5-6 sene önce keçe kitap yaptırıyordum ismi yazıyordu kapakta, içeriği de buna benziyordu. Bebeler bayılıyordu yapmaya. El-göz-kas koordinasyonunu geliştiriyor.
Minikyol El Becerileri Çantası™
✅ Çocuklarınızın el becerilerini ve bilişsel gelişimi destekler.✅ El -göz koordinasyonunu geliştirir✅ Hafif ve taşınabilir, her yerde kullanılabilir.✅ Çocuklarınız ile kaliteli zaman geçirin😍✅ Yüksek Kaliteli Keçe Malzemeden Yapılmıştır. ✅ 20 temel yaşam becerisi egzersizi. ❤️Oyuncak değil...minikyol.com
Annem hep kınardı dışarıya tütülü ya da kötü kıyafetle çıkan çocukları. İlk torunu kardeşimin kızı 4 yaşından sonra kıyafet seçmeye başladı ve fecahattt parka tütülü kıyafet, düğüne eski spor ayakkabısı falan. İnsanın kınadığı başına gelirmiş hahaaha. Bir kere düğüne gidiyoruz hep beraber düz elbise ve spor ayakkabı giydi düğün için alınan elbisesinin yerine. Annem bir umut yanına almıştı elbise ve ayakkabı giydiremediBiz öyleydik, annelerimiz ne giydirirse giyerdik… ama aslında çocuklar belli bir yaştan sonra kendi seçtiklerini giymeleri gerekir kişilik özelliklerini oturtmak adına… ileride de kendi seçimini yapabilsin, başkasını dinlemesin filanbazı anneler çocuklarını kötü giydirip getirirdi anaokuluna filan, annem de derdi ne kötü giydiriyorlar çocuklarını haha aslında o anneler doğrusunu yapıyormuş, çocuk muhtemelen kendi seçiyordu kıyafetini ben de kendisinin seçmesini isterim ileride…
8lisin aldım daha uzun süre kullanır diye. Zaten dönem dönem çıkarıp oynatmak lazım sıkılıyorlar. Biz fisher price'in dansçı beat bo robotunu almıştık çalıştırınca korkuyor ağlamaya başlıyorAy aklim cok çeliniyor hemen alasim geldi,birinin almasini bekliyormusum sanki8 sayfa olandan mi aldin? Biraz önce de müzikli kuğu gölü kitabi aldim bu ay yine kiza kitap yatirimina gidiyor paralar
Hahahah sesli ve hareketli olan seylerden korkuyorlar basta onu ben de farkettim.yengecten korkuyordu simdi korkmuyor.fisher price meditasyon faresi almistim hala korkuyor.dün sesli maymun aldim su an korkuyor bakalim.ne zaman alisacak8lisin aldım daha uzun süre kullanır diye. Zaten dönem dönem çıkarıp oynatmak lazım sıkılıyorlar. Biz fisher price'in dansçı beat bo robotunu almıştık çalıştırınca korkuyor ağlamaya başlıyoreşim ölü yatırım oldu bu dedi hahahah
Ay ben de günlükte tütü hiç sevmiyorum zilli kızım kesin giymek isteyecek o zamanAnnem hep kınardı dışarıya tütülü ya da kötü kıyafetle çıkan çocukları. İlk torunu kardeşimin kızı 4 yaşından sonra kıyafet seçmeye başladı ve fecahattt parka tütülü kıyafet, düğüne eski spor ayakkabısı falan. İnsanın kınadığı başına gelirmiş hahaaha. Bir kere düğüne gidiyoruz hep beraber düz elbise ve spor ayakkabı giydi düğün için alınan elbisesinin yerine. Annem bir umut yanına almıştı elbise ve ayakkabı giydiremedi
Doğrusunu yapmış minnoşAnnem hep kınardı dışarıya tütülü ya da kötü kıyafetle çıkan çocukları. İlk torunu kardeşimin kızı 4 yaşından sonra kıyafet seçmeye başladı ve fecahattt parka tütülü kıyafet, düğüne eski spor ayakkabısı falan. İnsanın kınadığı başına gelirmiş hahaaha. Bir kere düğüne gidiyoruz hep beraber düz elbise ve spor ayakkabı giydi düğün için alınan elbisesinin yerine. Annem bir umut yanına almıştı elbise ve ayakkabı giydiremedi
Ben 1-2 aydır arada veriyorumBebeklerinize kefir verdiniz mi?
Ben 9.aydan beri ara ara veriyorum.Bugun bi paylasimda 12. Aydan once kefir onerilmedigini okudum.Merak ediyorum siz verdiniz mi?
Hahahahah yerimmmm benim oğlum da öyle, her şeye alkış yapıp kalkıp oynuyor ya da otururken popo kafa sallıyorKızım fingirdek olduşarkı çalsa, biz şarkı söylesek dans ediyor. Geçende dalgasına denedik çay bardağını kaşıkla karıştırırken çıkan sese bile oynuyor ağlarken şarkı söylüyoruz popoyu oynatmaya başlıyor hemen, bazen rockçı, metalci gibi kafa sallamaya başlıyor. Allah mutluluklarını bozmasın hiç birinin
Ben de çok uzun süre emmişim, ben de hiç bir sorun yoktuKızlar benim kızım da baş parmağını emıyor acıkınca ve uykusu gelince, ve dıger elıyle muhakkak elimi tutuyor, ayak parmağım da oluyor arada, gecen dogal gazborusunu tutmus diğer elını emiyordu, yanı muhakkak diger eliyle bıseyı tutuyor... Acaba 4 bucuk ay emmesinden kaynaklı mı bu durum? Yetersiz oldugu ıcın mı? Yoksa psikolojisi mı bozuk?Dısardan insanlara bu durum cok sevimli gelıyor ama, altında yatan nedenin uzerıne gitsem mi ki bılemedım..doktor 2 yasına kadar emebilir sorun yok dedi
Kendini rahatlatıyor, regüle ediyordur. Anne karnında bile parmak emiyorlardı. Sadece 2 yaşından sonra dişler için sıkıntı emzik de keza. Bir de sadece sağ ya da sol el parmağını mı emiyor sabit bir parmak mı yani?Kızlar benim kızım da baş parmağını emıyor acıkınca ve uykusu gelince, ve dıger elıyle muhakkak elimi tutuyor, ayak parmağım da oluyor arada, gecen dogal gazborusunu tutmus diğer elını emiyordu, yanı muhakkak diger eliyle bıseyı tutuyor... Acaba 4 bucuk ay emmesinden kaynaklı mı bu durum? Yetersiz oldugu ıcın mı? Yoksa psikolojisi mı bozuk?Dısardan insanlara bu durum cok sevimli gelıyor ama, altında yatan nedenin uzerıne gitsem mi ki bılemedım..doktor 2 yasına kadar emebilir sorun yok dedi
Kızım dün kafasına uyku göz bandı takıp okula gitmiş. Okuldan alırken ‘bugün en kötü günümdü benimle dalga geçtiler’dedi. E çıkarsaydın onu dedim. Çıkarmak istemiyorum ki dalga geçmemelerini istiyorum diyor. Olduğu gibi kabullenilmek istemiş.Biz öyleydik, annelerimiz ne giydirirse giyerdik… ama aslında çocuklar belli bir yaştan sonra kendi seçtiklerini giymeleri gerekir kişilik özelliklerini oturtmak adına… ileride de kendi seçimini yapabilsin, başkasını dinlemesin filanbazı anneler çocuklarını kötü giydirip getirirdi anaokuluna filan, annem de derdi ne kötü giydiriyorlar çocuklarını haha aslında o anneler doğrusunu yapıyormuş, çocuk muhtemelen kendi seçiyordu kıyafetini ben de kendisinin seçmesini isterim ileride…
Senin kızının bir tarzı varKızım dün kafasına uyku göz bandı takıp okula gitmiş. Okuldan alırken ‘bugün en kötü günümdü benimle dalga geçtiler’dedi. E çıkarsaydın onu dedim. Çıkarmak istemiyorum ki dalga geçmemelerini istiyorum diyor. Olduğu gibi kabullenilmek istemiş.
Bizim evde abla olduğu için ve sürekli bağırış çağırış olduğu için bebek hiç sıkılmıyor.Kizlar aksamlari bebekleriniz napiyor sıkılıyor bizimki e ben komsu komsu mu gezeyim 3 kisiyiz evde . Aksam rutininiz nedir
Ablası olduğu için daha kolay oluyormuBizim evde abla olduğu için ve sürekli bağırış çağırış olduğu için bebek hiç sıkılmıyor.hele şimdi yürümeye başladı. Bütün gün gezip duruyor evin içinde.
Gündüz çok ilgilenemiyoruz da akşamları tv yi kapatıp gündüz ara ara açıyoruz çıkarmadığımKizlar aksamlari bebekleriniz napiyor sıkılıyor bizimki e ben komsu komsu mu gezeyim 3 kisiyiz evde . Aksam rutininiz nedir
Bizim aksam rutinimiz yok canim en gec 8 de uyuyor cunku.6 dan sonra yemek banyo.7-8 arasi mama ve uyku.biraz önce uyudu.Kizlar aksamlari bebekleriniz napiyor sıkılıyor bizimki e ben komsu komsu mu gezeyim 3 kisiyiz evde . Aksam rutininiz nedir