- 2 Ağustos 2021
- 5.433
- 5.172
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.021
Kac aylik aldin canim. Bir de boyu kac cm?Bunlar bugün geldi diğerlerini denetemedim ağladı ama güzeller ben çok beğendim
Bizimkiler 10 Aralık ta bir yaşına girecek güncel boyunu bilmiyorum en son 72 cm di. 12-18 aldım alt pantolonunu bayağı çekiyorum yukarıya üstü oluyorKac aylik aldin canim. Bir de boyu kac cm?
Ya dinozorlara bayılıyorum kızımın iki üç takımı var dinoluBen kızımı hep dinozorlu giydiriyordum. Bütün dinozorları biliyor. Şimdi öyle giyinmiyor tabi, Şimdiden siyah gri gotik giyinmelere başladı. Çok erken değil mi? 6 yaşında. Oğlumu da dinozorlu giydiriyorum. Ben galiba dinozor seviyorum
Elinden tutuyorum tek elle yoksa kollar serbest duramıyor benim kızım bir ay oldu emekleyeli bi ara kafama takmıştım ama oğlanı yetiştiAy ayakta da duruyor masallah
O sarkiya bayiliyoruuuuum..Ya dinozorlara bayılıyorum kızımın iki üç takımı var dinolu.
Kız yeğenime mont almıştım yeşil seviyor diye ama erkek montu üzerinde uçan daireler var. Pandemi patlayınca gidemedim yurtdışına kaldı elimde, kızıma kısmetmiş. Eşim diyorki bu erkek montu değil mi? Diyorum evet ama güzel
O zaman yine bir şarkı gelsin (kızım çok seviyor) dinozor mu dinozor mu bilemedim
Verdim canım bardak bardak içiyor hatta. Doktor önerdi diye hatırlıyorum ama kıza mı önerdi oğlana mı bilemedim. Yine de beslenmesinden bahsederken söyledim doktora yok içmesin falan demedi ondan eminim. Valla çok tepinince çay bile veriyorum. Elimizde ne görse istiyor. Yoksa yanında bişey yiyemiycez. Bir iki yudum tabi çay.Bebeklerinize kefir verdiniz mi?
Ben 9.aydan beri ara ara veriyorum.Bugun bi paylasimda 12. Aydan once kefir onerilmedigini okudum.Merak ediyorum siz verdiniz mi?
Ben tattırdım ama içiyor diyemem gittiğimde sorayim doktora içebilir mi diyeBebeklerinize kefir verdiniz mi?
Ben 9.aydan beri ara ara veriyorum.Bugun bi paylasimda 12. Aydan once kefir onerilmedigini okudum.Merak ediyorum siz verdiniz mi?
Ya evet yanında bir şey yiyemiyoruz anında istemeye başlıyor hele muzu görmesin. Bildiğin lokmalarımızı sayıyor bu bebelerVerdim canım bardak bardak içiyor hatta. Doktor önerdi diye hatırlıyorum ama kıza mı önerdi oğlana mı bilemedim. Yine de beslenmesinden bahsederken söyledim doktora yok içmesin falan demedi ondan eminim. Valla çok tepinince çay bile veriyorum. Elimizde ne görse istiyor. Yoksa yanında bişey yiyemiycez. Bir iki yudum tabi çay.
Ya ne komik kızsın sen. Ağlarken bile oynuyorsun.Kızım fingirdek olduşarkı çalsa, biz şarkı söylesek dans ediyor. Geçende dalgasına denedik çay bardağını kaşıkla karıştırırken çıkan sese bile oynuyor ağlarken şarkı söylüyoruz popoyu oynatmaya başlıyor hemen, bazen rockçı, metalci gibi kafa sallamaya başlıyor. Allah mutluluklarını bozmasın hiç birinin
peki bunlari gece 03:24te yazmis olman gercegiBen tattırdım ama içiyor diyemem gittiğimde sorayim doktora içebilir mi diye
Ya evet yanında bir şey yiyemiyoruz anında istemeye başlıyor hele muzu görmesin. Bildiğin lokmalarımızı sayıyor bu bebeler
Benim oglum da oynuyorKızım fingirdek olduşarkı çalsa, biz şarkı söylesek dans ediyor. Geçende dalgasına denedik çay bardağını kaşıkla karıştırırken çıkan sese bile oynuyor ağlarken şarkı söylüyoruz popoyu oynatmaya başlıyor hemen, bazen rockçı, metalci gibi kafa sallamaya başlıyor. Allah mutluluklarını bozmasın hiç birinin
Bende ben içerken hep 3 5 yudum içti. Doktorumuz 1 yaştan önce tek yadak bal demişti onun dışında verdim hep hiç sorun yaşamadım. 10 buçuk aylıkken doktor bal deneyelim dedi. 1 yaş diyoruz ama 1 yaşa geldi sayılır dedi bal denedik sıkıntı yaşamadık balda ekliyorum mamalarına artık.Bebeklerinize kefir verdiniz mi?
Kızım fingirdek olduşarkı çalsa, biz şarkı söylesek dans ediyor. Geçende dalgasına denedik çay bardağını kaşıkla karıştırırken çıkan sese bile oynuyor ağlarken şarkı söylüyoruz popoyu oynatmaya başlıyor hemen, bazen rockçı, metalci gibi kafa sallamaya başlıyor. Allah mutluluklarını bozmasın hiç birinin
Benim oğlum oynamuyor asla istifini bozmaz ağır abi gibi bakıyor biz oynarsak alkış çalarsakda ayaklarını yere basıp kaldırırdı en fazla popo oynatmak felan racona tersYa ne komik kızsın sen. Ağlarken bile oynuyorsun.Ahaha benimki ar gelir osmanaga ar gelir safiyeye karyola dar gelir şarkısında döktürüyor. Tam bir şopar oğlum.
Yaza Bulgaristana gidersek denk gelirse bir düğüne götürmek istiyorum döktürsün, ruhu çingen bebemin.Ya ne komik kızsın sen. Ağlarken bile oynuyorsun.Ahaha benimki ar gelir osmanaga ar gelir safiyeye karyola dar gelir şarkısında döktürüyor. Tam bir şopar oğlum.
3:24 te analıq ama q ilepeki bunlari gece 03:24te yazmis olman gercegi
Benim oglum da oynuyorhadi hadi hadi yapiyor eliyle
Ağır abi kuzum benimBenim oğlum oynamuyor asla istifini bozmaz ağır abi gibi bakıyor biz oynarsak alkış çalarsakda ayaklarını yere basıp kaldırırdı en fazla popo oynatmak felan racona ters
Ben de Lcw ve kotondan alıyorum ben de çok para vermeye gerek görmüyorum açıkçasıBen her şeyi lcw ve ebebekten alıyorum. Her şey çok pahalı zaten ve sürekli kirleniyorlar. Aşırı pahalı almaya gerek yok.
Kızıma koton kids ve h&m’den de çok alıyordum. Yakınımda hangi mağaza varsa ordan alıyorum. Online olarak cigit de almıştım, güzeldi malları. Hatta unisex şeyler almıştım. Şimdi oğlum da giyiyor.
Koton alıyorum ben evde de güzel giyinsin istiyorum hem evde hem dışarda giydiriyorum genelde. Onlinedan çok alıyorum uyguna geliyor baya. Çoğu kıyafeti de pamuklu zaten. Ama çıtçıtlı body gibi şeyler orda yok lcw dan alıyorum öyle şeyleri. Elbise ikisinden de alıyorumKızıma kıyafet alıcam nerden alıcam bilmiyorum,hem evde hem disarida giymesi icin.kıyafetimiz kalmadi,gardırop yenilicem.
Ben de sizden ayakkabı önerisi istiycem kızlar yakında yürümeye başlar bizim bebişler dışarda falan ne giydirmeyi düşünüyorsunuz rahat ama sıcak tutan bişey lazım
Canım biz vicco aldık, içi tüylü yarım bot gibi… çoğu arkadaşım çocuklu olan bu markayı önerdiler, ayak sağlığı için iyi olduğunu söylediler, ben de internette olumlu yorumlar okudum, bir bak istersen.Ben de sizden ayakkabı önerisi istiycem kızlar yakında yürümeye başlar bizim bebişler dışarda falan ne giydirmeyi düşünüyorsunuz rahat ama sıcak tutan bişey lazım
Biz öyleydik, annelerimiz ne giydirirse giyerdik… ama aslında çocuklar belli bir yaştan sonra kendi seçtiklerini giymeleri gerekir kişilik özelliklerini oturtmak adına… ileride de kendi seçimini yapabilsin, başkasını dinlemesin filanBenim görümcemin kızı dört yaşında hep tütülü tüllü şeyler giyiyo geçen gelinlik gibi bişeyle avm ye gitmişler tutturmuş ve ağlamış ben annem ne alırsa sevinir ne verirse giyerdim ya