2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben de sizden ayakkabı önerisi istiycem kızlar yakında yürümeye başlar bizim bebişler dışarda falan ne giydirmeyi düşünüyorsunuz rahat ama sıcak tutan bişey lazım

sheilata
Ben kızıma çıtçıtlı uzun kollu body, ince uzun kollu üst, kalın uzun kollu üst, tayt ve takım alırdım. Kısa kollu iç bodyleri unutmamak lazım. Tulum da çok seviyorum ama fermuarlı olması önemli benimki artık giydirmiyor kendini. Patikli alt olarak satılan altlar car, çorap tutmayan bebelere aklınızda bulunsun. Alışveriş yapsam şöyle şeyler alırdım.

Eklentiler

• IMG_4530.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_4529.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_4528.jpeg
    32,7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4527.png
    219,1 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_4526.png
    271,7 KB · Görüntüleme: 21
Kızıma kıyafet alıcam nerden alıcam bilmiyorum,hem evde hem disarida giymesi icin.kıyafetimiz kalmadi,gardırop yenilicem.
Ben waikiki onlinedan aldım şansa çarktan %27 indirim aldım bu kış daha bişi almam bugun geldi hepsini çok beğendim tam 24 parça bunların çoğu takım 5 küsür tuttu

Ben çoçukta öyle yakaları beğeniyorum büyüyünce kendi tarzını oluşturur
Ben kızımı hep dinozorlu giydiriyordum. Bütün dinozorları biliyor. Şimdi öyle giyinmiyor tabi, Şimdiden siyah gri gotik giyinmelere başladı. Çok erken değil mi? 6 yaşında. Oğlumu da dinozorlu giydiriyorum. Ben galiba dinozor seviyorum

Benim görümcemin kızı dört yaşında hep tütülü tüllü şeyler giyiyo geçen gelinlik gibi bişeyle avm ye gitmişler tutturmuş ve ağlamış ben annem ne alırsa sevinir ne verirse giyerdim ya

Benim görümcemin kızı dört yaşında hep tütülü tüllü şeyler giyiyo geçen gelinlik gibi bişeyle avm ye gitmişler tutturmuş ve ağlamış ben annem ne alırsa sevinir ne verirse giyerdim ya
Bizim nesille simdiki nesil arasında çok fark var benim oğlumda desensiz sade şeyleri giymiyordu illa üzerinde bi resim olucak yeni yeni aşıyoruz bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…