2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Selam herkese geçmiş bayramınız kutlu olsun biz bugün 6+1’de kalp atışını çok şükür duydukkk. Karından baktık sadece kese gözüktü hiç su içmemişsin dedi doktorum, vajinal baktık ve çok şükür fıtı fıtı kalp atışını gördük ve duyduk. Ben sormadım ama doktorum kaç atıyor kalbi bakalım dedi 120ymiş gayet güzel dedi. Bebek 5mm çıktı bebeğe göre 6+2 dedi doktorum. Kalp atışı duymayan arkadaşlar lütfen stres yapmayın, inanın. 7/8. Haftaya kadar duyulma süresi var.

Bir de nacizane kimseyi kırmak, üzmek istemem ama ilaçlarla ilgili çok telaşeli arkadaşlarımı görüp sigarayı bırakamıyor olmanız çok üzücü ne olursunuz elinizden gelenin en fazlasını yapın. Ben tedaviye başladığım gün bıraktım, herkes için kolay olmağını çok iyi biliyorum fakat aklınızda, kalbinizde bebeğiniz olsun eminim en kısa sürede elinizden düşecektir sigaralar. İnşallah, aminnn Her hastalığın başı sigara

Selamlar kızlar, çarşamba günü 10 saat dünde 12 saat yolculuk sonrası bugün kontrole gittim. Bebiş 7+3 olmuş 1,18 cm çıktı minik fasulye biz 6+0 ken kalp atışlarını karından görmüştük bugünde dinledik. Benim doktorum hiç şu sayıda atıyor demedi. Sadece gümbür gümbür atıyor hiç bir problem yok oldukça sağlıklı gözüküyor dedi. Artık kontrollerimin ayda bir olacağını onda da 12. Haftaya denk geleceği için 2 li tarama sonucumla birlikte gelmemi söyledi. Benim sorum siz ikili tarama vs mi yaptıracaksınız yoksa fetal dna diye bir test varmış sanırım onu mu?

Benim kahverengi akıntı ve lekelenmeler devam ediyor.igne ve progestan verdi kullanıyorum da.1mayista randevum inşallah herşey yolundadır.Kahverengi akıntısı olup herşey yolunda olan var mı?
Benim de kahverengi akıntıyla devam ediyor canım. İnş yolundadır. Kırmızıya dönüp artmadıkça kaşbim temiz. Oğlumu da ilk üç ay böyle geçirip sağlıkla aldım kucağıma. Progesteron kullanmıyorum.

Ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktiracağım inşallah bunlarda sorun olmazsa ikili test vb yaptırmayacağım

Hiç birini yaptırmayacağım renkli doblör dışında eğer bi sorun varsa büyümüş bebeğmi aldırmamı isteyecekler eğer bir sorun varsa ben erkenden kahrolmaya başlayacağım ve bazen yanılmalarda oluyor down denilen bebek sağlıklı doğabiliyor bu sınavı kaldıramam ben o yüzden ne ikili üçlü dörtlü testleri ne ense kalınlık testini yaptırmayacağım

Ense kalınlığı ayri bir şey değil ki 11 14 arası kontrole gittiğiniz zaman doktor karından nasıl bebeği ölçüyorsa enseyi de ölçüyor sormuyor olceyim mi diye otomatik gerçekleşiyor

Ense kalınlığı ayri bir şey değil ki 11 14 arası kontrole gittiğiniz zaman doktor karından nasıl bebeği ölçüyorsa enseyi de ölçüyor sormuyor olceyim mi diye otomatik gerçekleşiyor
Hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu 10 sene oldu doğuralı ama bilmekte istemem ,

Eymende yani oğlumda da öğrenmemiştim o yüzden hatırlamıyorum galiba

Benimde içim ferah aslında ama yinede tedirgin oluyorum. umarım kesilir bir an önce.hicbir belirtin yok benim hala.sadece arada adet ağrısı benzeri ağrılar gelip gidiyor

Kızlar az önce Ağustos anneleri grubuna göz attım ve geleceğimizi gördüm

Kızlaar napıyorsunuz umarım iyisinizdir. Biz kalp atışını 6+5 de felan duyduk şu an 7+5. Bir daha ki randevuyu verdi doktorum yani 12 ci haftaya denk geliyor. Sizce normal mi?

Neden peki cok merak ettim? Yani dogduktan sonra birseyler cok ters gitmisse allah korusun ve cok gec kalinmissa hersey icin?

Neden peki cok merak ettim? Yani dogduktan sonra birseyler cok ters gitmisse allah korusun ve cok gec kalinmissa hersey icin?
Ense kalınlığı down belirtisidir buna yapacak bir tedavi var mı varsa öğreneyim ama yok değil mi işte bu sebepten dolayı erken öğrenmek istemiyorum belki sınav olacak o bana belki bebeğimden vazgeçmemi isteyecekler belki baskı göreceğim görmesem bile erkenden hayatımız ve eğitimleri için endişe duymaya başlayacağım ve belki sınavı kaybedenlerden olup aldırmak isteyeceğim.. yani bunları yaşamak istemiyorum varsa Allah'tan gelen bir şeydir ve onu doğumdan sonra öğrenmek benim için en iyisi

Kızlaar napıyorsunuz umarım iyisinizdir. Biz kalp atışını 6+5 de felan duyduk şu an 7+5. Bir daha ki randevuyu verdi doktorum yani 12 ci haftaya denk geliyor. Sizce normal mi?
Normal kalp atışını duyduktan sonra tahliller vs herşey tamamsa ayda bir çağırmaya başlıyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…