2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Tatlım ultrason bebeğin ne kadar olduğunu söylüyor zaten.

Benim kahverengi akıntı ve lekelenmeler devam ediyor.igne ve progestan verdi kullanıyorum da.1mayista randevum inşallah herşey yolundadır.Kahverengi akıntısı olup herşey yolunda olan var mı?

Merhabalar öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun ben 6+5’im. 6+1de yani perşembe günü kontrole gittik. Kese ve bebek boyutlarım gayet iyi her şeyim normal. Alttan ultrasonla kalp atışını duyduk. Kalp atışı dakikada 102 çıktı. 100ün üstünde olması önemli dedi doktor ama sınıra çok yakın diye içim rahat etmedi bir doktora daha gittim. Orada üstten ultrasonla 90 çıktı kalp atışı. Benimki geç döllenme ve bebek daha çok küçük. Artar mı sizce normal mi bu zamanlar için? Her şey yolunda çok şükür ama kalp atış hızı konusunda Çok endişeliyim..

Bebek büyüdükçe artıyor ben 2 Doktora gidiyorum ikisi de kalp atışı şu kadar bu kadar demedi iyi ki de demediler zaten hamilelikte her şeyi takıyoruz bir de bunu düşünmek istemezdim bence sizde böyle şeyleri sorun etmeyin doktor bebek iyi dedi mi bitmiştir yoksa insan aşırı derecede yıpranıyor kalp atışınin artması için ne yapabiliriz fiziki olarak hiçbir şey zaten duayı da sürekli ediyoruz.

Bebeğin daha çok küçük şuan değerlerin normal bu haftalarda hiç kalp atışı duymayan var ben sormadım bile dakika da kaç atıyor bugün çünkü duyulması yeterli şuanlık. Önümüzdeki haftalarda sorun ama şuan değil korkma

Benim kahverengi akıntı ve lekelenmeler devam ediyor.igne ve progestan verdi kullanıyorum da.1mayista randevum inşallah herşey yolundadır.Kahverengi akıntısı olup herşey yolunda olan var mı?
Progestan fitil kullanıyorum arefe gününden beri. Çok şükür son iki gündür hiç lekelenme olmadı cuma günü kontrolüm tekrar yazarım ben buraya senden önce gidecekmişim

Herşey kokuyor bugün bana herşeyden midem bulanıyor ya
bana da hele insanlar markete girdim yanımdan biri geçti kusucaktım kokusundan abim sarıldı aniden öğürdüm kokusundan çok ayıp oldu auxhdhdhdh deri ceket deri pantolon kombini yapacaktım giyemedim sabah aşırı kötü koktu deri burnuma ahxjxjxjxj ve yumurta kokusu geldi mutfaktan burnuma leş gibi iğrenç bi koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…