- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.721
keseyi gördüm canım 5 haftalık 16 mart sat.Kese gördün mü? Kaçıncı hafta sat kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keseyi gördüm canım 5 haftalık 16 mart sat.Kese gördün mü? Kaçıncı hafta sat kaç?
Deneyeceğim sağolkeseye 30 ekle 7ye böl tahmini haftası çıkar diyor. 8. Haftaya kadar genelde doğru çıkıyormuş
Bilmiyorum ki bide ben bu halde memlekete geldim 13 saat pek istekli olmayaraktan. Hiç belirti bişi yok arada halsizlik arada da adet ağrısı oluyor inşallah iyidir pazartesi burda doktora gideceğim inşallahMinik mercimek ona çok takilmadim aslında öğrendim ki hamilelerde genelde oluyormuş. Mide bulantısı etkiliyor özellikle sabah limonlu su içiyorum sürekli. Senin bebişte durumlar nasıl
Bugün bana da adet ağrısı gibi oldu sende de beyaz şeffaf akıntı geliyor muBilmiyorum ki bide ben bu halde memlekete geldim 13 saat pek istekli olmayaraktan. Hiç belirti bişi yok arada halsizlik arada da adet ağrısı oluyor inşallah iyidir pazartesi burda doktora gideceğim inşallah
Op. Dr Baran Ünal. Kartal umutta bı araştır sende bana anaç bir izlenim bıraktı yorumları da çok güzel instagram profili açık samimi geldi bana ilk kontrole 10 gün sonra gidicem ben.. neler yaşadın ne oldu geçmiş olsunPendikte oturuyorum ama olumsuz konuşmayan, olumsuz durum olsa bile kalpten götürmeden açıklama yapacak eli becerikli operatör lazım 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı. Gerçekten anadolu yakası olsun yeter kim olursa giderim
6 haftalık çıktı yani hesaplarimla aynı oluyor ultrasin yanlış bencedekeseye 30 ekle 7ye böl tahmini haftası çıkar diyor. 8. Haftaya kadar genelde doğru çıkıyormuş
Bana diyetisyenim kesinlikle keten tohumu tuketme dedikızlar bugün diyetisyenimle görüştüm(boyum 165 63 kgla hamile kaldım hamile kalmadan 15 gün önce başlamıştım diyetisyene) her sabah 1 kaşık pekmeze limon suyu katıp içmemi söyledi. bol bol keten tohumu tüketmemi önerdi. hayvansal süt yerine bitkisel süt ve yoğurt kefir önerdi. koyu yeşil yapraklı sebzeleri tüketmemi yasakladı (roka,kuzu kulağı,maydanoz,dereotu,ıspanak,tere vs) form çayları yasak, hurma kesinlikle yasak. yasaklılar rahim kaslarını çalıştırıyormuş düşüğe sebebiyet verebiliyormuş. kafein bebeğin büyümesini inanılmaz yavaşlatır kafeinsiz kahve tüket dedi siyah çayı da açık içmemi önerdi. bol su tüketimi bir de demir ihtiyacının karşılanması için eti üstüne limon sıkarak tüketmemiz gerekiyormuş. balıkta tiksinmedikçe istediğin kadar ye ne kadar yiyebilirsen ye fırında balık dedi.
allah allah, çok da bilgisine güvendiğim birisir aslında ama teşekkür ederim araştıracağımBana diyetisyenim kesinlikle keten tohumu tuketme dedi
Canım bence diyetisyenin bir daha değerlendir bana diyetisyenim yeşil yapraklı sebzeler maydanoz hariç haftada 1 veya 2 kere yemelisin demişti hurma ananas keten tohumu ve maydonuzu yasaklamıştıkızlar bugün diyetisyenimle görüştüm(boyum 165 63 kgla hamile kaldım hamile kalmadan 15 gün önce başlamıştım diyetisyene) her sabah 1 kaşık pekmeze limon suyu katıp içmemi söyledi. bol bol keten tohumu tüketmemi önerdi. hayvansal süt yerine bitkisel süt ve yoğurt kefir önerdi. koyu yeşil yapraklı sebzeleri tüketmemi yasakladı (roka,kuzu kulağı,maydanoz,dereotu,ıspanak,tere vs) form çayları yasak, hurma kesinlikle yasak. yasaklılar rahim kaslarını çalıştırıyormuş düşüğe sebebiyet verebiliyormuş. kafein bebeğin büyümesini inanılmaz yavaşlatır kafeinsiz kahve tüket dedi siyah çayı da açık içmemi önerdi. bol su tüketimi bir de demir ihtiyacının karşılanması için eti üstüne limon sıkarak tüketmemiz gerekiyormuş. balıkta tiksinmedikçe istediğin kadar ye ne kadar yiyebilirsen ye fırında balık dedi.
10 gündür devam eden lekeler kanamaya döndü. Özeldeki düşük dedi kese bozulmuş rahim ağzına ilerlemiş dedi. Detaylıya yolladı kalp atımı yok, henüz olmaması normal zaten ama anlamadım. uyuşmazlık iğnesi için zeynep kamile gittim. Vajinal baktı kese duruyor yeri güzel ben buna düşük diyemem dedi. Düşük önleyici İğne vurdu yolladı evde dinleniyorum. Kanamam devam ediyor ama artık hop oturup hop kalkmaktan yoruldum. Biraz hızlı gitti şu birkaç gün yıkılmadım ayaktayım pazartesi kontrol. Kesenin büyümesine falan bakacaklar. Yani benim durum biraz karışıkOp. Dr Baran Ünal. Kartal umutta bı araştır sende bana anaç bir izlenim bıraktı yorumları da çok güzel instagram profili açık samimi geldi bana ilk kontrole 10 gün sonra gidicem ben.. neler yaşadın ne oldu geçmiş olsun
Paylaşım için teşekkürler.kızlar bugün diyetisyenimle görüştüm(boyum 165 63 kgla hamile kaldım hamile kalmadan 15 gün önce başlamıştım diyetisyene) her sabah 1 kaşık pekmeze limon suyu katıp içmemi söyledi. bol bol keten tohumu tüketmemi önerdi. hayvansal süt yerine bitkisel süt ve yoğurt kefir önerdi. koyu yeşil yapraklı sebzeleri tüketmemi yasakladı (roka,kuzu kulağı,maydanoz,dereotu,ıspanak,tere vs) form çayları yasak, hurma kesinlikle yasak. yasaklılar rahim kaslarını çalıştırıyormuş düşüğe sebebiyet verebiliyormuş. kafein bebeğin büyümesini inanılmaz yavaşlatır kafeinsiz kahve tüket dedi siyah çayı da açık içmemi önerdi. bol su tüketimi bir de demir ihtiyacının karşılanması için eti üstüne limon sıkarak tüketmemiz gerekiyormuş. balıkta tiksinmedikçe istediğin kadar ye ne kadar yiyebilirsen ye fırında balık dedi.
Keten tohumu yeni arastirdim gebelikte yasak olanlardan yeşil yapraklar folik zengini nasıl yasakladı anlamıyorum süt kalsiyum için mutlaka tüketilmeli bitkisel süt nedir Allah askina bu nasıl bir diyetisyen bitki çayları evet ilk üç ay yasak da diğerleri nedir böyle oldu olacak hava ve paketli gıdayla yaşa bebek bütün herşeyini çeksin senden sende bitap dus diye mi uğraşmış nedirkızlar bugün diyetisyenimle görüştüm(boyum 165 63 kgla hamile kaldım hamile kalmadan 15 gün önce başlamıştım diyetisyene) her sabah 1 kaşık pekmeze limon suyu katıp içmemi söyledi. bol bol keten tohumu tüketmemi önerdi. hayvansal süt yerine bitkisel süt ve yoğurt kefir önerdi. koyu yeşil yapraklı sebzeleri tüketmemi yasakladı (roka,kuzu kulağı,maydanoz,dereotu,ıspanak,tere vs) form çayları yasak, hurma kesinlikle yasak. yasaklılar rahim kaslarını çalıştırıyormuş düşüğe sebebiyet verebiliyormuş. kafein bebeğin büyümesini inanılmaz yavaşlatır kafeinsiz kahve tüket dedi siyah çayı da açık içmemi önerdi. bol su tüketimi bir de demir ihtiyacının karşılanması için eti üstüne limon sıkarak tüketmemiz gerekiyormuş. balıkta tiksinmedikçe istediğin kadar ye ne kadar yiyebilirsen ye fırında balık dedi.
Çok geçmiş olsun. Hayra çıksın inşallah. İlk gebeliğim benim de ilk akşam beta yüksek hamileyim.10 gündür devam eden lekeler kanamaya döndü. Özeldeki düşük dedi kese bozulmuş rahim ağzına ilerlemiş dedi. Detaylıya yolladı kalp atımı yok, henüz olmaması normal zaten ama anlamadım. uyuşmazlık iğnesi için zeynep kamile gittim. Vajinal baktı kese duruyor yeri güzel ben buna düşük diyemem dedi. İğne vurdu yolladı evde dinleniyorum. Kanamam devam ediyor ama artık hop oturup hop kalkmaktan yoruldum. Biraz hızlı gitti şu birkaç gün yıkılmadım ayaktayım pazartesi kontrol. Kesenin büyümesine falan bakacaklar. Yani benim durum biraz karışık
Oyh Allah'ım sabır versin sonu güzel haberle mujledesin inşallah zor bir bekleme süreci ama ekmeği olan geliyor dünyaya olmayanı ne yapsan tutamıyorsun bu yüzden sukutla tevekkulle bekle dualar et seninle yaşayacağı varsa isterse oluk oluk kan aksın o kese yerinde durur10 gündür devam eden lekeler kanamaya döndü. Özeldeki düşük dedi kese bozulmuş rahim ağzına ilerlemiş dedi. Detaylıya yolladı kalp atımı yok, henüz olmaması normal zaten ama anlamadım. uyuşmazlık iğnesi için zeynep kamile gittim. Vajinal baktı kese duruyor yeri güzel ben buna düşük diyemem dedi. İğne vurdu yolladı evde dinleniyorum. Kanamam devam ediyor ama artık hop oturup hop kalkmaktan yoruldum. Biraz hızlı gitti şu birkaç gün yıkılmadım ayaktayım pazartesi kontrol. Kesenin büyümesine falan bakacaklar. Yani benim durum biraz karışık
Ben adet takvimini hamile kalma takvimini şimdi de hamileliğimi Meet you diye bir uygulamadan takip ediyorum o kadar memnunum ki ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sonra ovulasyonla takip ettim uygulamayı guncelledim uygulama hamilelelik haftami yumurtlama günume göre guncelledi ve uygulama ile doktorun ölçümü hep aynı çıkıyor orada bana 5 Aralık gösteriyor her gunu anne ve bebek ayrı ayrı anlatıyor çok tatlı bir uygulamaKizlar böyle bi hesaplama buldum benim 15 Aralık çıktı .. uygulamalar 13 aralığı gösteriyordu ultrason a göre de 20-21 Aralık gibiydi doğum. 2. Yöntemi hesapladım 15 i çıktı
DOĞUM HESAPLAMA NASIL YAPILIR?
Doğum hesaplama işlemini iki farklı yöntemle yapmak mümkün. "Ne zaman doğum yapacağım?" diye merak eden anne adayları, bu iki yöntemden bir tanesini uygulayıp elde ettikleri sonuca göre muhtemel doğum tarihini öğrenebilirler.
Yöntem 1: Son adet döneminin ilk gününden itibaren 280 gün sayılır. Çıkan sonuç muhtemel doğum tarihini ifade eder.
Yöntem 2: Gebelik hesaplama cetveline göre yapılan doğum hesaplama işleminde ise son adet döneminin ilk gününden 3 ay geriye gidilir. Çıkan sonuca 7 eklenir.
Bu uygulamayı bende kullanıyorum adet takibi yapiyordum gebe kalınca gebelik takibine geçtim evet bilgiler güzel de benimki ultrason la uygulama verileri tutmuyorBen adet takvimini hamile kalma takvimini şimdi de hamileliğimi Meet you diye bir uygulamadan takip ediyorum o kadar memnunum ki ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sonra ovulasyonla takip ettim uygulamayı guncelledim uygulama hamilelelik haftami yumurtlama günume göre guncelledi ve uygulama ile doktorun ölçümü hep aynı çıkıyor orada bana 5 Aralık gösteriyor her gunu anne ve bebek ayrı ayrı anlatıyor çok tatlı bir uygulama
Aynen öyle hayırlısı olsun bakalım bekliyoruzOyh Allah'ım sabır versin sonu güzel haberle mujledesin inşallah zor bir bekleme süreci ama ekmeği olan geliyor dünyaya olmayanı ne yapsan tutamıyorsun bu yüzden sukutla tevekkulle bekle dualar et seninle yaşayacağı varsa isterse oluk oluk kan aksın o kese yerinde durur