2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Napıyoruz 🙌🏻 kötü düşünmüyoruz iyi olcak inşallah düzelir neler düzelmedi🥰 eminim bebeğin keyfi yerindedir sende canını sıkma
Minik mercimek 😂 ona çok takilmadim aslında öğrendim ki hamilelerde genelde oluyormuş. Mide bulantısı etkiliyor özellikle sabah limonlu su içiyorum sürekli. Senin bebişte durumlar nasıl ☺️

Kizlar ultrason kagidinizda kesenin kaç mm olduğu yazıyor mu ?
Bende 12mm yazıyor 4+1 olarak çıkıyordu ultrasonda ama hani hesapla uymuyor biliyorsunuz... Az önce nerden geldiyse aklıma kese mm sine göre kaç haftalık oluyor bakayım dedim 12 mm Google amcadaki bı sürü sayfaya göre 6 haftalık olması gerekiyor 4 haftalık bir kesede 1-3 mm arasinda olurmuş. İlk gittiğimde doktora 4mm kese vardı.
Beynim çorba oldu beni bu kısır döngüden kurtarın 😂😂😂

Minik mercimek 😂 ona çok takilmadim aslında öğrendim ki hamilelerde genelde oluyormuş. Mide bulantısı etkiliyor özellikle sabah limonlu su içiyorum sürekli. Senin bebişte durumlar nasıl ☺️
Bulantiya tuzlu ekşi şeylerin iyi geldigini iki gündür yaşayarak anladım bende 😅😅

Sürekli domates salatalık tuzlayıp yiyorum bende 😂 başka türlü azalmıyor
Yükseliyor korkuyorum sadece oda değil kokulara hassasiyetim de arttı benim 😞 dün iki kere hasta edecek kadar kustum bugünde sabah kustum sonra halsizlestiren bulantılar yaşadım... Bide baş ağrısı çekiyorum tuzu biberi oluyor 😞😞😞

Yükseliyor korkuyorum sadece oda değil kokulara hassasiyetim de arttı benim 😞 dün iki kere hasta edecek kadar kustum bugünde sabah kustum sonra halsizlestiren bulantılar yaşadım... Bide baş ağrısı çekiyorum tuzu biberi oluyor 😞😞😞
Kusma şuan yokta yemeklerden tiksinti geldi ekşi yeşil elma limonlu su gibi şeyler yiyip içiyorum azalmıştı az önce yine başladı anne olmak gerçekten hiç kolay değil. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun geçmiş olsun canım

Kusma şuan yokta yemeklerden tiksinti geldi ekşi yeşil elma limonlu su gibi şeyler yiyip içiyorum azalmıştı az önce yine başladı anne olmak gerçekten hiç kolay değil. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun geçmiş olsun canım
Hepsine değer hepsi geçecek biliyorum 🥰 amiiiin ecmain 🤲🤲🤲

Bende 12mm yazıyor 4+1 olarak çıkıyordu ultrasonda ama hani hesapla uymuyor biliyorsunuz... Az önce nerden geldiyse aklıma kese mm sine göre kaç haftalık oluyor bakayım dedim 12 mm Google amcadaki bı sürü sayfaya göre 6 haftalık olması gerekiyor 4 haftalık bir kesede 1-3 mm arasinda olurmuş. İlk gittiğimde doktora 4mm kese vardı.
5+4 de 1.51 cm 6+1 de 2.19 cm

Sürekli içiyorum da midem bulanıyor
Cidden benim de sudan çok midem bulanıyor 😀 su mu zehirledi diye düşünüyorum doktorum idrar rengine bakarak vücudun su ihtiyacını karsila demişti fazlası da zarar veriyormus ama enfeksiyon içinde ilaç kullanılmadığından su 🥺

Bulursan bana da yolla o doktoru 😅 bugün bi doktor keşfettim aslında kartal avicenna umut Hastanesi'ne yeni baslamis doktor sen tam olarak nerde oturuyorsun
Pendikte oturuyorum ama olumsuz konuşmayan, olumsuz durum olsa bile kalpten götürmeden açıklama yapacak eli becerikli operatör lazım 🤓 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı. Gerçekten anadolu yakası olsun yeter kim olursa giderim 😕

Bulursan bana da yolla o doktoru 😅 bugün bi doktor keşfettim aslında kartal avicenna umut Hastanesi'ne yeni baslamis doktor sen tam olarak nerde oturuyorsun
Pendikte oturuyorum ama olumsuz konuşmayan, olumsuz durum olsa bile kalpten götürmeden açıklama yapacak eli becerikli operatör lazım 🤓 3 gündür başıma gelmeyen kalmadı. Gerçekten anadolu yakası olsun yeter kim olursa giderim

keseye 30 ekle 7ye böl tahmini haftası çıkar diyor. 8. Haftaya kadar genelde doğru çıkıyormuş

X