2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben Avrasya Atilla okur a gidiyorum on numara beş yıldızdır kendisi. Üstelik o hastanede doğuma eşler de girebiliyor ama her doktor herkese iyi gelmez onu da diyim
bakırköy acıbadem'in imkanları çok hoşuma gitti doğum için ama daha var ona biraz daha araştırır bakarız bakalım. benim istediğim yeterli bilgilendirmeyi yapan bir dr. dediğiniz dr araştıracağım

Bence Doktora git kanama önemli bir sorun göstergesi olabiliyor
Yerleşme kanaması da olabilir 12. Haftaya kadar her gebede düşük riski var zaten yine de progestan başlayalım dedi bebeğin tutunmasını kolaylaştırması için. Vajinal baktı kese etrafında kanama yok. Keseyle haftamız uyumluymuş bebeği de çok küçük bi şekilde gördüm dedi. Paniklemiştim ama rahatladım

Canım senin kese haftası ile uyumlu mu çıktı? Bu benim kese 6+3 yolk var bebek var ama doktor kesin kalp atışı olmalıydı deyip durdu ya senin dotorun ne güzel moralini bozmamis
Keseyle haftam uyumlu çıktı. Bugün hafif lekelenmem olduğu için acile gittim orda baktılar

Ya şöyle muayene dışı telefondan da iletişim halindeyiz. Bi sorum olduğunda sağolsun kendi cevaplar. Yeterli bilgiyi de veriyor. Gerçi ben girdiğimde 5 dk çıkıyorum başkası girdiğinde en az yarım saatte çıkıyor ne konuşuyorlar onu da bilmiyorum

İnşallah sağlıkla ilerlesin canım kalp atışı için bir şey dedi mi bugünkü doktor?
Yok ben dediğim gibi kahverengi lekem gelmişti dün akşam sabah da olunca gittim kese ve yolk sac göründü bebek de çok küçük görünüyo dedi. Kese etrafında falan kanama görmedi. Kendi doktorum kalp atışı için 28inde çağırmıştı

Çok şükür canım İnşallah kalp atışını duyarız ben de 27 sinde gidicem

bakırköy acıbademde doğum paketi inanılmaz iyi ev ziyaretlerinden ilk 3 gün eve yemek gönderimine bir sürü hizmetleri var çok aklıma yattı. özlem pata varmış orada ona da bir bakacağım. eve yakınlığı da önemli aklıma yattı baya acıbadem. ben de unutuyorum ne soracağımı ama dr telefon bile vermedi yani beni rahatsız etti açıkçası bu. anlaşacağım bir dr bulup onunla ilerlemek istiyorum.

İnşallah gönlüne göre bulursun yaa eve yakınlık önemli benimde bana yakın pat diye bişe olsa fizana gitmek zor olur

Can hastanesinde özden hanıma gidiyorum ben de çok sakin ve ilgili bi doktor

Hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah adet gecikmesinin kaçıncı günü öğrendin betan yüksekmiş keseyi görürsün :)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden

Birde ben gebelik testini yaptığımda adet günüme daha 4 gün vardı yani ilişkiden iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim normalde kimsede olmuyormuş öyle

Bakteri 103 çıktı ya maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…